X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenko, wiesz...miałam nadzieję, że jednak się obejdzie bez tego wszystkiego...
    No nic, mam 25 lat, więc do menopauzy jeszcze mi trochę pozostało :) Co ma być, to będzie. A jak nie będzie, to też jakoś to będzie :)

olka30, Z., Lena87, Another lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Natka, wizyta u gina to świetny pomysł, szczególnie jak piszesz, że wcześniej po dupku 2-3 dni i było, a teraz tyle czasu i nic...a masz jakiś termin, czy póki co to raczej plany?
    Jak się uda to w środę, a jak nie to w poniedziałek.

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mam nadzieję, że szperacz szybko coś zaradzi :)

Natka098 lubi tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, trzymam kciuki, życzę lekkiego porodu i szybkiego spotkania z Synkiem ;) Jestem pełna podziwu dla Twojej aktywności w tak zaawansowanej ciąży. Ostatnio sobie myślałam, że miałaś fajnie na początku korzystając ze swojego usg w gabinecie. Coś takiego mogłabym mieć :D

Natko, te Twoje cykle są niemożliwe, wspieram <3

Żabko, też jestem zdania, że nie ma na co czekać z badaniami... Ale może jednak @ wcale nie przyjdzie bo jakieś maleństwo się tam mości? Tego życzę!

Monia, ostatnio zauważyłam, że między naszymi suwaczkami jest równo 3 tygodnie różnicy, to nie dużo ;)

A mi się nie chce robić obiadu, w ogóle nic mi się ostatnio nie chce. Leń po całości. Mam nadzieję, że energia niedługo do mnie wróci.

Pozdrawiam ciepło mimo tej okropnej, deszczowej, zimnej pogody. Już wolałabym śnieg - przynajmniej ładnie za oknem by było ;)

<3

Natka098, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W grudniu zrobię :) Czasu już nie cofnę. A nawet nie żałuję swojej decyzji....jeszcze nie...

A co do lenia, to do mnie się wprowadził wraz z brzydką pogodą i z dnia na dzień jest coraz większy... Ale dziś na obiadek robimy kebaby, więc zbytnio się nie wysilę :):)

I tez wolę patrzeć na biały śnieżek niż zachlapane, szare ulice. No, ale jak będę zjeżdżać, to mam nadzieję, że drogi będą w dobrym stanie :)

Z. lubi tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo domowy kebab? Brzmi ciekawie :D Podzielisz się przepisem? :) U nas mąż robi czasem takie domowe burgery, które smakują jak w tych knajpach nad morzem ;)

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe :)
    A to żaden przepis :) Normalnie gotowa tortilla, kurczaczek z przyprawą do kebabów i do tego pomidorek, ogórek, papryka, jakieś zielone listki i sosik ;] Żadne wyczyny kulinarne :D Ale tak jakoś mi się wczoraj zachciało, więc dziś robię :)

Lena87, Natka098, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Żabko to podobnie jak ja, totalnie mi się dziś nie chciało obiadu robić, to wrzuciłam na patelnię kawałek piersi kurczaka, warzyw na patelnie dosypałam i obiad gotowy, max 10 minut :D

Little Frog, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo.....też tak lubię robić :D Jeszcze do tego walnę woreczek ryżu i pychotka <3 :D Kto wie, może to będzie scenariusz na jutro :D

Z. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja lubię wszystko co szybko, żeby coś gotować dłużej muszę mieć wenę do tego, a najgorsze to już sprzątanie po takim długim gotowaniu :)

Z., Little Frog lubią tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bardzo dobrego kebaba blisko domu - 10 minut spacerkiem, ale na takiego domowego jeszcze nie wpadłam, muszę któregoś dnia też spróbować :)

Też nie bardzo lubię stać w kuchni i nie mam do tego zdolności po prostu, dlatego u mnie dziś też proste danie - udka z kurczaka wrzucone do piekarnika - samo się robi, do tego ogórki kiszone ze słoika ;)

Little Frog, Natka098 lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to kompletnie nie jestem nauczona gotowania! U mnie znacznie częściej gotował tata niż moja mama. Jedliśmy takie podstawowe dania. Jak np czasami Fidelissa pisała o jakichś wymyślnych daniach, to aż nawet nie wiedziałam z czego mogą się one składać ;]
    No i też taki trochę ze mnie wieśniaczek, bo mam czasami straszne opory przed spróbowaniem czegoś nowego....o tyle o ile jakieś warzywne to luzik, ale jakieś mięsne, to ciężko. Krewetek nie spróbowałam, bo mi się wizualnie nie podobają, suschi zjadłam tylko maciupeńki kawałeczek i podziękowałam... ;]
    A ja....czasami się wkopię w jakieś większe gotowanie, ale tak jak wspomniała Natka - sprzątanie to istny sajgon. Najlepsze dania - jednogarnkowe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I taki obiady lubię robić, ale nic nie przebije gołąbków czy pierogów mojej mamy, pracochłonne ale pyszne :)

Z. lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gołąbki kilka razy robiłam (pierwszy raz w tym roku) i wyszły całkiem całkiem :) Mąż był zachwycony. Ale pierogi to nie moja bajka ;] Wczoraj też mi się tak strasznie chciało i mąż się zlitował i pojechał ze mną do sklepu, w którym można kupić polskie produkty. Nie wiedziałam co pakować do koszyka - chciałam wszystko :D Ale pierożki czekają na mnie w zamrażarce, więc w najbliższych dniach pewnie się do nich dorwę :)

Natka098, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się cieszę bo mi @ wróciła :D, więc może będzie dobrze jednak :D

Little Frog, Z., Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no ba, to że nie umiem takich cudów gotować to nie znaczy że nie lubię jeść :D Pierogi ruskie mojej babci, kopytka, pyzy, knedle, gołąbki, ciasta mniaaam i wiele wiele innych :D

Little Frog, Natka098, Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, nie ma to jak na forum dla staraczek cieszyć się z przyjścia @ :D:D:D Hehe, ale Kasia też tak kiedyś oczekiwała i wszystkiej jej kibicowały, żeby @ przyszłą :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie bym się nie cieszyła, ale bałam się, że się całkiem popsułam :D

Little Frog, Macierzanka:), Z., Ida lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe :D Widzisz, jednak nie jesteś taka do końca zepsuta :D

Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki :)

Santoocha, doping masz mocny za sobą... a 17ta coraz bliżej :)
    Trzymam kciuki!

Lena beta rośnie :) Gratuluje raz jeszcze!

Marta, Tobie też gratuluję :)

Żabku, ja też uważam, że to czekanie umowny rok może być bez sensu... chyba, że ktoś jest pod skrzydłami dobrego lekarza od począku, a nie po milionie wizyt trafia na tego, co trzeba... :) co się niestety często zdarza.
    Niestety trzeba czasem trochę "oszukać" ...

Zetko a Tobie energi życzę, choć i dziasiaj powoli ze mnie odpływa :)

Natka, trzymam kciuki za wizytę <3
    Tak, to paradoks z tą @ :D
    Ja też ostatnio czekałam ok. tygodnia dłużej, oczywiście wiedząc na 100% że w ciąży nie jestem...

Monia a Ty jak tam? :)

Złota :*

Sara, trzymaj się! Hormonki buzują... a widzę, że i Tobie kolejnej teściowa daje się we znaki :)

Tak rozmawiacie już o koljenych ciążach mamusie. Ja tak czasem jak sobie pofantazjuję... to gdybym miała dzidzię, to pewnie zaraz bym zaczęła starać się o drugie, gdybym oczywiście nie była po cc... Bo w moim wieku nie byłoby już na co czekać. Choć nie wiem po co tak fantazjuję...

P.S. Wszystkie jesteśmy trochę zepsute, no i ciągle tylko o seksie rozmawiamy :D

Little Frog, Z., Natka098, olka30, martusia1986 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
‹‹ 1394 1395 1396 1397 1398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ