Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenko, wiesz...miałam nadzieję, że jednak się obejdzie bez tego wszystkiego...
No nic, mam 25 lat, więc do menopauzy jeszcze mi trochę pozostało Co ma być, to będzie. A jak nie będzie, to też jakoś to będzieolka30, Z., Lena87, Another lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Natka, wizyta u gina to świetny pomysł, szczególnie jak piszesz, że wcześniej po dupku 2-3 dni i było, a teraz tyle czasu i nic...a masz jakiś termin, czy póki co to raczej plany?
-
Santoocha, trzymam kciuki, życzę lekkiego porodu i szybkiego spotkania z Synkiem Jestem pełna podziwu dla Twojej aktywności w tak zaawansowanej ciąży. Ostatnio sobie myślałam, że miałaś fajnie na początku korzystając ze swojego usg w gabinecie. Coś takiego mogłabym mieć
Natko, te Twoje cykle są niemożliwe, wspieram
Żabko, też jestem zdania, że nie ma na co czekać z badaniami... Ale może jednak @ wcale nie przyjdzie bo jakieś maleństwo się tam mości? Tego życzę!
Monia, ostatnio zauważyłam, że między naszymi suwaczkami jest równo 3 tygodnie różnicy, to nie dużo
A mi się nie chce robić obiadu, w ogóle nic mi się ostatnio nie chce. Leń po całości. Mam nadzieję, że energia niedługo do mnie wróci.
Pozdrawiam ciepło mimo tej okropnej, deszczowej, zimnej pogody. Już wolałabym śnieg - przynajmniej ładnie za oknem by było
Natka098, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
W grudniu zrobię Czasu już nie cofnę. A nawet nie żałuję swojej decyzji....jeszcze nie...
A co do lenia, to do mnie się wprowadził wraz z brzydką pogodą i z dnia na dzień jest coraz większy... Ale dziś na obiadek robimy kebaby, więc zbytnio się nie wysilę
I tez wolę patrzeć na biały śnieżek niż zachlapane, szare ulice. No, ale jak będę zjeżdżać, to mam nadzieję, że drogi będą w dobrym stanieZ. lubi tę wiadomość
-
Hehehe
A to żaden przepis Normalnie gotowa tortilla, kurczaczek z przyprawą do kebabów i do tego pomidorek, ogórek, papryka, jakieś zielone listki i sosik ;] Żadne wyczyny kulinarne Ale tak jakoś mi się wczoraj zachciało, więc dziś robięLena87, Natka098, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam bardzo dobrego kebaba blisko domu - 10 minut spacerkiem, ale na takiego domowego jeszcze nie wpadłam, muszę któregoś dnia też spróbować
Też nie bardzo lubię stać w kuchni i nie mam do tego zdolności po prostu, dlatego u mnie dziś też proste danie - udka z kurczaka wrzucone do piekarnika - samo się robi, do tego ogórki kiszone ze słoikaLittle Frog, Natka098 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
A ja to kompletnie nie jestem nauczona gotowania! U mnie znacznie częściej gotował tata niż moja mama. Jedliśmy takie podstawowe dania. Jak np czasami Fidelissa pisała o jakichś wymyślnych daniach, to aż nawet nie wiedziałam z czego mogą się one składać ;]
No i też taki trochę ze mnie wieśniaczek, bo mam czasami straszne opory przed spróbowaniem czegoś nowego....o tyle o ile jakieś warzywne to luzik, ale jakieś mięsne, to ciężko. Krewetek nie spróbowałam, bo mi się wizualnie nie podobają, suschi zjadłam tylko maciupeńki kawałeczek i podziękowałam... ;]
A ja....czasami się wkopię w jakieś większe gotowanie, ale tak jak wspomniała Natka - sprzątanie to istny sajgon. Najlepsze dania - jednogarnkoweNatka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gołąbki kilka razy robiłam (pierwszy raz w tym roku) i wyszły całkiem całkiem Mąż był zachwycony. Ale pierogi to nie moja bajka ;] Wczoraj też mi się tak strasznie chciało i mąż się zlitował i pojechał ze mną do sklepu, w którym można kupić polskie produkty. Nie wiedziałam co pakować do koszyka - chciałam wszystko Ale pierożki czekają na mnie w zamrażarce, więc w najbliższych dniach pewnie się do nich dorwę
Natka098, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A no ba, to że nie umiem takich cudów gotować to nie znaczy że nie lubię jeść Pierogi ruskie mojej babci, kopytka, pyzy, knedle, gołąbki, ciasta mniaaam i wiele wiele innych
Little Frog, Natka098, Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki
Santoocha, doping masz mocny za sobą... a 17ta coraz bliżej
Trzymam kciuki!
Lena beta rośnie Gratuluje raz jeszcze!
Marta, Tobie też gratuluję
Żabku, ja też uważam, że to czekanie umowny rok może być bez sensu... chyba, że ktoś jest pod skrzydłami dobrego lekarza od począku, a nie po milionie wizyt trafia na tego, co trzeba... co się niestety często zdarza.
Niestety trzeba czasem trochę "oszukać" ...
Zetko a Tobie energi życzę, choć i dziasiaj powoli ze mnie odpływa
Natka, trzymam kciuki za wizytę
Tak, to paradoks z tą @
Ja też ostatnio czekałam ok. tygodnia dłużej, oczywiście wiedząc na 100% że w ciąży nie jestem...
Monia a Ty jak tam?
Złota :*
Sara, trzymaj się! Hormonki buzują... a widzę, że i Tobie kolejnej teściowa daje się we znaki
Tak rozmawiacie już o koljenych ciążach mamusie. Ja tak czasem jak sobie pofantazjuję... to gdybym miała dzidzię, to pewnie zaraz bym zaczęła starać się o drugie, gdybym oczywiście nie była po cc... Bo w moim wieku nie byłoby już na co czekać. Choć nie wiem po co tak fantazjuję...
P.S. Wszystkie jesteśmy trochę zepsute, no i ciągle tylko o seksie rozmawiamyLittle Frog, Z., Natka098, olka30, martusia1986 lubią tę wiadomość