Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak mowa o obiadach:
"- Kochanie, co dziś na obiad?
- Nic.
- Ale wczoraj też nic nie było…
- Zrobiłam na dwa dni."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 17:14
Z., Natka098, Little Frog, Lena87, olka30, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Jak mowa o obiadach:
"- Kochanie, co dziś na obiad?
- Nic.
- Ale wczoraj też nic nie było…
- Zrobiłam na dwa dni."
Ciekawe jak tam Santoocha...
Another, a co tam u Ciebie poza brakiem obiadu?
Macierzanko, a Ty już w końcu zwolniłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 18:24
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem, jestem. W domu.
Mam rozwarcie 1,5cm i tyle.
Kazał czekać. Wg usg szpitalnego Szymek ma 4100g +/- 600 g.
W środę lub w czwartek mam się zgłosić na ktg, jak do końca tyg nic się nie zadzieje, to w poniedziałek melduję się na patologii ciąży na indukcji porodu...
To będzie najdłuższy tydzień w moim życiu.... -
Hej dziewczynki Jak ja nie lubie poniedzialkow ale jeszcze tylko 4dni i znowu weekendzik staram sie byc optymistka
Ten cykl(jak to powiedziala Macierzanka "oczko") zaczelam z castagnusem...moze sobie nie zaszkodze...
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
P.S. Szymus ciocie czekaja -
nick nieaktualny
-
Tak patrzę z rana na te wszystkie wątki... Chyba założę wątek "do końca życia zajdę w ciążę". Najbardziej realna opcja
Zbieram się na 10 h szkolenie, uhhh. Miłego wtorkuolka30, Z., Natka098 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej Wam .
Ja już na nogach spać nie umiem
Another życzę Ci żebyś nie musiała czekać do końca życia .
santoocha kochana trzymaj się tam ! no ale jak rozwarcie jest to może coś już ruszy . Oby szybko i bezboleśnie
pozdrawiam Was wszystkkie i miłego dniaolka30, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Witam i życzę miłego dnia
Ja śpię na stojąco, a gdzie tam do końca pracy..
Wklejam linka, może się komuś przyda: http://dzieci.pl/kat,1033549,title,Wielkie-badania-plodnosci-na-Slasku,wid,17029546,wiadomosc.html?smgputicaid=613d30Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa również życzę Wam miłego dnia
Monia ja dla odmiany mogłabym spać non stop Wstanę połażę chwilę i zaraz bym mogła iść z powrotem hehe...I w dodatku mam takiego lenia w sobie że masakra nic mi się nie chce..Jedynie w pracy muszę się mobilizować -
Żabko zwolniłam, ale musiałam oddać trochę wolnego czasu moeje drugiej połówce, dlatego tak zniknęłam nagle
Another dobrze Cię widzieć. W sumie u mnie też był podobny obiad wczoraj
A ja się dołączę do Twojego wątku ...
Santoocha no dłuży się z pewnością, ale już niedługo kochana...
Maniuś nie powinnaś zaszkodzić a może pomóc. Będzie OK
Złota, mnie głowa bolała od wysokiej prolaktyny zawsze... teraz jak sobie łyknę bromka to jest dobrze.
Monia, Olka, Marta dzień dobry!
Miłego dnia wszystkim. Ja też zmykam popracować trochę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 08:40
Z., martusia1986, olka30, Maniuś, Little Frog, Another lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milego dnia DZiecwzynki....
SZymek wychodz...czekamy
Anaaaaa to pospałaś
ja codziennie mowie mjemu R zeby spał do bolu bo za 3 mce sie skonczy..tym bardziej ze On nie chce spać w drugim pokoju, powiedzial ze bedzie wstawał do syna, nie wazne ze chodzi do pracy heheheh wiec pewnie po tygodniu padnie na pyskLena87, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny