Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Z jednej strony się cieszy, a z drugiej próbuje zachować powagę ..
Mówi, że będziemy się cieszyć jak przyniosę Mu dobre wiadomości czyli bijące
A do Twojego chyba nadal nie dociera co ?
A idziesz prywatnie zobaczyć serduszko? Bo na NFZ chyba dopiero miedzy 11-12 tyg. robią usg z tego co słyszałam. Czy może ginka spoko i zajrzy?
Mój chyba przyjął do wiadomości, na usg nie wiele w sumie widział, powiedział, że ma dziwną głowę (dziecko na tym etapie ma faktycznie dużą głowę w stosunku do reszty ciała), podczas gdy ja widziałam całego małego ludzika machającego nóżkami i łapkami Może na najbliższym usg jak już będzie większe to do niego naprawdę dojdzie A może jest z tych co dopiero jak dostanie na ręce to ogarnie co się stało
Życzę pięknie bijącego serduszka
I pozostałym też!
Lena87, sara_nar, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZ. zapewne jutro zrobi usg aby sprawdzić czy jest pęcherzyk ciążowy ..
Na bijące serducho będę musiała przejść się prywatnie, ale tylko dlatego że Moja Gin idzie na 3 tygodnie urlopu a ja raczej nie jestem z tych cierpliwych ..
Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Z. zapewne jutro zrobi usg aby sprawdzić czy jest pęcherzyk ciążowy ..
Na bijące serducho będę musiała przejść się prywatnie, ale tylko dlatego że Moja Gin idzie na 3 tygodnie urlopu a ja raczej nie jestem z tych cierpliwych ..
Będzie dobrze Trzymam kciuki za ładny pęcherzyk ciążowy, daj jutro znaćLena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Lena trzymam kciuki za dobre wieści z usg.
właśnie wróciłam ze szkoły rodzenia. Teoretycznie laktacje mam w małym palcu. Ciekawe jak będzie z praktyką.
Rzeczywiście Matylda zrobiła jaja M. Był nastawiony na córeczkę ale nic jeszcze straconego. Do 40 będzie miał i syna i córkę.Macierzanka:), Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2898a0354bdefba6.html
sara_nar, przedszkolanka:), Macierzanka:), Another, Lena87, Natka098, olka30, zizia_a, Złota, Z., Anaaa:), Misty87 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Alka śliczności słodkie jak sie czujecie ?
niezbyt,ale nie bede WAm marudzic. Wpadłam tylko pokazac ciocia tego przystojniaczka
Fidelissa lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Santoocha śniło mi się , że dziś urodziłaś oj jak ja przeżywam tę Twoją ciąże i upartego malucha
może mój sen się spełni
a tak wogóle to dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:10
santoocha, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny