Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
ja już od 8 na nogach. Patrzę przez okno a tam biało i pada śnieg moja reakcja i radość jak u małego dziecka. M. myślał że coś się stało. Muszę koniecznie wybrać się na spacer. Przyznam, że czekałam na taką pogodęZ., olka30 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Jak mówicie, że śnieg to zmieniam scenerię Szkoda, że u mnie jeszcze nie ma
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, dajcie znać jak poszło
Miłego dniaNatka098, martusia1986, Another, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyDzień Dobry
Kurcze u Was już śnieg ?
Ja myślałam że u Nas wczoraj spadnie tak strasznie zimno było ..
beta-HCG 485,90 beta z Dziś ..Z., Rudasek, Maniuś, martusia1986, santoocha, Złota, olka30, Little Frog, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej!
Oj Monia, szczęśliwa bym była gdyby Twój sen się spełnił...
Ale Młody ma to w nosie, chyba chce się urodzić na swoją własną 18-stkę, od razu z ojcem na legalu piwko by sobie strzelił.
Naprawdę cieszycie się ze śniegu? Mi szczerze powiedziawszy nie przeszkadzało by gdyby go w ogóle nie było Ja z tych ciepłolubnych.
Idę dalej medytować.Driada0102 lubi tę wiadomość
-
Witam i ja po usg połówkowym.
U nas leje jak cholera, w ogóle paskudnie tak, że nawet z zakupów zrezygnowałam, bo i tak wymarzłam.
Dzidzior mój ma już ponad 300 gram i pięknie ssał kciuka Niestety nie dość, że żadnego zdjęcia z usg nie dostałam to jeszcze tak był ustawiony ekran, że nic nie widziałam tylko czarne plamy Raz czy dwa mi migła rączka, buzi w ogóle nie widziałam. Chociaż M sobie pooglądał bo stał z tyłu i akurat ekran miał na wprost, a ja od spodu - a niestety te nowoczesne badziewie zależy jak się ustawi pod kątem to albo widać albo nie Zresztą niebo a ziemia były prenatalne badania a te teraz. Tamte na jakimś super hiper sprzęcie co nas trochę kosztowało, ale z płytką, zdjęciami i w ogóle, a to za darmo i nie mam nic, a i moja doktorka jakaś taka mało przekonywująca była. Ale skąd nabrać na wszystko pieniędzy Ważne, że wg dr wszystko ok. Płeć nadal pozostaje męska, aczkolwiek dziś było ciężko, bo sobie mały skrzyżował nóżki, ostatnio nie był taki wstydliwy Trochę mi szkoda, że sobie nie pooglądałam. Acha i ułożenie ma niestety pośladkowe, mam nadzieję że się mu zmieni, bo jak nie to się nie będę musiała przejmować porodem naturalnym..
Miłego dnia wszystkim.Lena87, Z., Little Frog, zizia_a, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Z, widzę, że troszkę zaśnieżasz forum ;] Ja tam śnieg zamawiam na święta Ale jak będę w drodze do domu, to mam nadzieję, że obejdzie się bez niego
LEnka, no piękna ta Twoja beta
Santoocha, jak sama już wspomniałaś, to Szymuś pewnie ma charakterek po mamusi ;] Ale to już całkiem blisko
olka30 wrote:Witam i ja po usg połówkowym.
U nas leje jak cholera, w ogóle paskudnie tak, że nawet z zakupów zrezygnowałam, bo i tak wymarzłam.
Zaczęłam czytać o USG i myślę, że jakieś szczegóły się zaraz pojawią, a tu nagle zmiana tematu na pogodę ;] A dopiero później powrót do głównego tematu
A ja właśnie siedzę, piję herbatkę i przegryzam serniczkiem Dalej się ze mnie leje, ale dziś już do przeżycia.
Z dobrych wieści to został mi równo miesiąc do wyjazdu...uffffZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Z, widzę, że troszkę zaśnieżasz forum ;] Ja tam śnieg zamawiam na święta Ale jak będę w drodze do domu, to mam nadzieję, że obejdzie się bez niego
Żabko, tylko troszeczkę a w tle avatarka widać nawet promyki słonka czyli coś czego wybitnie brakuje za moim oknem.
A do wyjazdu szybko zleci Pamiętam jak szykowałaś się do wakacyjnego zjazdu a tu już niebawem świątecznyLittle Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyKochane Ja już jestem po wizycie, Moja mała kropeczka pojawiła się wiem że to tylko pęcherzyk ale ile radochy przy tym było
Poprosiłam o zdjęcie
Zapytałam mężnego czy pójdzie ze Mną zobaczyć czy bije 2.12 a On, że jeśli zdąży to owszem
Glucophage mam brać do 13 tygodnia, Luteinę jak na razie też do 13 ..
Z racji tego, że poroniłam mam brać przez cały okres ciąży zastrzyki, które muszę sama sobie aplikować do brzucha
Powiedziała, że zrobi wszystko aby te dzieciątko się utrzymało
Kolejna wizyta u Niej 10.12 ..
Edit.
Endomterium 26 mm
Oto Nasza Kropeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:35
santoocha, Z., Natka098, Maniuś, Little Frog, martusia1986, Anaaa:), Another, Macierzanka:), olka30, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
jestem tak na szybko dzidziuś nadrobił i jest tak jak w suwaczku
jest cudny. biło bardzo wyraźnie i jest człowieczkiem już ma główkę, tułów, rączki i nóżki machał do nas i ruszał się bardzo i kręcił dupką
kochany Skarb mój najcenniejszy Skarb na świecie. Ma 2 cm i 3 mm
następna wizyta za miesiąc. Mam założoną kartę ciąży.
Jestem najszczęśliwsza z mężem na świecie
zdjęcie usg w wolnym czasiesantoocha, Lena87, zizia_a, martusia1986, Z., Little Frog, Maniuś, Macierzanka:), olka30, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Sana wrote:Monia cudowny widok
Albo wynikiem bety
Ja w dwupaczku.
Załamana.
ZUS przyznał mi 4,5x mniejszy zasiłek macierzyński niż powinien...
Albo z błędu ZUSu lokalnego, albo z błędu księgowego. Tak czy inaczej czeka mnie walka w sądzie o należne mi pieniądze.
Szczęście w nieszczęściu, że nikogo nie zatrudniłam, bo nie miałabym teraz z czego mu zapłacić...
Tragedia, bo będę musiała przez rok pracować z Młodym na pokładzie normalnie 8 godzin dziennie, a nie 6 jak planowałam.
Ja się nie dziwię, że Szymek nie chce wychodzić na taki pojebany świat!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 07:40
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Santoocha już siedzę w autobusie, właśnie na betę jadę, mam nadzieję że będę się dziś mogła jeszcze ładną betą pochwalić
No co ten Szymek? Halooo, ciocie czekają i chcą Cię zobaczyć!
Współczuję sytuacji z zusemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 07:45
Little Frog, Lena87, Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Dzień dobry!
No widzę, że nie dla wszystkich...
Santoocha, Ty to masz pod górkę Zamiast siąść i najzwyczajniej odpocząć i cieszyć się stanem, to Ty pracujesz ponad normę. Po porodzie też nie zapowiada się spokój, cisza i cieczenie oka maluszkiem. Aż się ciśnienie podnosi jak się słyszy o takich sytuacjach Mam nadzieję, że wywalczysz to, co Ci się jak najbardziej należy.
Monia, zazdroszczę tego widoku!!
Sana, nawet nie wiedziałam, że się tam coś u Ciebie kroi Trzymam kciuki za pozytywny wynik bety!!
Ufff...jak to dobrze, że dziś już czwartek. Mam taki rozpieprzony tydzień, że nawet mi się do szkoły nie chce chodzić, bo zbytnio nie ma po co.XxMoniaXx lubi tę wiadomość