Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Macierzanko wysłałam daj bez obrazu, zapomniałam, ze juz jest:))
Jestem zaraz wrzucę
edit:
zapomniałam dodać, że jest cudny
I jakie ma włosięta bujne:)
Same przystojniaki mamy tutaj! Ciotki dumneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:25
Little Frog, Lena87, Anaaa:), Misty87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:38
przedszkolanka:), Little Frog, Maniuś, Sana, Lena87, Anaaa:), santoocha, Misty87, Natka098, zizia_a, Z., olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja spieszę z fotkami:
Tak się naświetlamy:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d6d9779a86f.jpg
Tak się przewijamy:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9cb67761409.jpg
A tak robimy obczajkę:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0218578c936f.jpg
Jeśli któraś jest szczególnie ciekawa przebiegu mojego porodu, to zamieściłam opis w Listopadówkach. Nie będę tu straszyła przyszłych mamMisty87, Little Frog, przedszkolanka:), Lena87, Macierzanka:), Maniuś, Natka098, zizia_a, Z., olka30, Anaaa:), Fidelissa, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Jaś - Sana fantastyczne slowo- PRZEPRZYSTOJNY slodziak malutki!
Santoocha ale wielki jest Szymus! Kurcze gdzie on sie w Tobie zmiescil! Cukiereczek:)santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja czuje się coraz lepiej, wiadomo- dokucza mi szyte krocze, ale chyba bardziej zabierają mi moc zakwasy. Boli mnie dosłownie wszystko.
Szymek ma silną żółtaczkę, leży non stop pod lampami.
Do tego wyszło wysokie crp, nie wiadomo skąd, włączyli mu na wszelki wypadek antybiotyk, jutro powinny być wyniki posiewu.
Wyjdziemy najwcześniej w niedzielę
Kolejna sprawa, to Szymek ma skrócone wędzidełko językowe i będą mu jutro przecinać, żeby nie miał problemów z mówieniem. Ponoć to kosmetyczny zabieg bez znieczulenia...
Jakoś tam się karmimy, Szym jest ciągle głodny, a ja mam jeszcze mało pokarmu. Czekamy na porządną laktację.olka30 lubi tę wiadomość
-
Santoocha moj maz mial taki zabieg z jezyczkiem jak byl maly dzis nie widac nic.
Laktacja przyjdzie, tylko przystawiaj synka regularnie. Ja niestety juz nie mam nic... tak mi z tym zle,ze po nocach sni mi sie jak karmie piersia kiedys z 2 tyg temu jak Kuba byl glodny w nocy to przystawilam go sprawdzic czy pociagnie, ale gdzie tam...mam za male sutki -
Santoocha, na pierwszym zdjęciu wyraźnie widać, że Szymuś ma coś z cioci żabki a mianowicie taką żabkową pozycję ale faktycznie jest spory i taki kochaniutki. Mam nadzieję, że szybko wrócisz do siebie, a zabieg u Szymka przebiegnie sprawnie i szybciutko chłop jak dąb - niech rośnie zdrowo
Co do porodu, to ciekawość mnie zżera, ale po tym co napisałaś, to aż się boję czytaćsantoocha, Macierzanka:), Maniuś, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Santoocha niezly opis porodu ja tez pamietam wszystko od a do z. Ale drugiego takiego bolu jak po cc nie znioslabym chyba... to byly naprawde najgorsze dni w moim zyciu. Ale z drugiej strony najwspanialsze ze wzgledu na chlopcow!
Fidelissa unikaj sab simplexu...spojrz na sklad. Przerazil mnie benzoesan sodu!
Jest wiele innych, biogaia,esputikon,espumisan,bobotic,delicol. Probuj...ja mam 3 rodzaje w domu,ale u nas nie ma kolek a mocne prezenie i stekanie u Kamilka. Mowia ze to tez jakas slabsza werska kolki. Chociaz powoli mu przechodziFidelissa lubi tę wiadomość