Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Driada słodka myszka:)
Mam nadzieje, ze przestanie bolec tak jak Ciebie:) a tego co mówi położna przystawiam dobrze i uwaga .....
Mam świetne sutki do karmienia:)
Właśnie w nocy dokarmiając, bo wydawało mi sie, ze jest głodny... Teraz próbuje bez..i staram sie pic dużo wody:)
-
Anaaa:) wrote:Wpadłam życzyć wszystkim miłej nocy
Mamusiom aby jak najdłużej przespały, a dzieciaczki miały spokojne sny
PS popieram! Te wszystkie dzieciaczki to tylko schrupać
Słodkie to nasze różowe forum
Tak - sama słodyczDriada0102 lubi tę wiadomość
-
dzieczyny - ja tez już chyba zafasolkowałam - dwie kreski są...jestem troche oszołomiona - boję się cieszyć ale się cieszę Będę mamusią!
Lena87, Little Frog, Sana, santoocha, Driada0102, Fidelissa, Misty87, Magdas, Anaaa:), Kisieńka, olka30, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Cześć
aż serce rośnie widząc ile tu jest juz zafasolkowanych gratuluje wszystkim ♡♥♡
wszystkim watkowym dzieciakom ślę całuski ♥
Pozdrawiam wszystkie gorąco trzymajcie sie i powodzeniaDriada0102, Fidelissa, Misty87, Anaaa:), Baś lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Dziewczyny cudowne są Wasze maluszki ♡
Baś gratulacje!
Another super, powodzenia
Ja dziś o 18 mam wizytę u ginekologa. Rano byłam na badaniu moczu i morfologii, obym do 18 dostała wyniki. Mega mnie mdli
Udanego tygodnia dziewczyny :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:18
Driada0102 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Dzień dobry! U mnie zima, sypie od 2 godzin i jest już zupełnie biało....
Mój Młody nie śpi od 6 rano. O 7 osrał tatę, przewijak i dywan tata musiał prać.
Ale to kupa po 24 godzinach, więc była wielka jak cały Szymek
Zaczęły nam się kolki, próbuje jakoś ogarnąć temat, żeby Mały tak się nie męczył...
Baś gratuluję!
Miłego dnia :*Driada0102, Rudasek, Fidelissa, Anaaa:), Baś lubią tę wiadomość
-
Baś gratuluję
Santoocha kolki to coś strasznego ;/ my podajemy kropelki colief jakoś tak, ale podobno espumisan dla dzieci jest dobry na kolki znajomy mi polecil, można termofor kłaść na brzuszek i masować brzusio, ale ogólnie to nie ma takiego sposobu na kolki ;/
Mój Alex dziś strzelił taką kupę że 3 pampersy do zmiany były jeden za drugim i chyba to nie koniec, jeszcze takie rzadkie blee. Ostatnio taką zrobił że od razu do mycia go wzięłam, a wczoraj umyty w ręczniku pięknie siedzi, wycieram i tulę jednocześnie on cyca dorwał i tu nagle wystrzelił kupę i od nowa do mycia heheFidelissa, santoocha, Anaaa:), Baś lubią tę wiadomość
-
To i ja się pochwalę, ale nie kupką
Nasz Maluszek już normalnie je. Nie wymiotuje, czasami tylko ulewa. Apetyt dopisuje. Beka po każdym posiłku No i mamy już długie przerwy nocne
Z tych złych wieści, po dzisiejszej wizycie w szpitalu ze skierowaniem na ginekologię, po dokładnych badaniach diagnoza wygląda tak, że mam 2 ropnie w piersi, infekcję i powikłania. Punkcja albo operacja. Jutro idę do swojego gina i zobaczymy co zadecyduje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 21:50
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baś wrote:dzieczyny - ja tez już chyba zafasolkowałam - dwie kreski są...jestem troche oszołomiona - boję się cieszyć ale się cieszę Będę mamusią!
Gratulacje, Baś! jak szybko! myślisz że to po tych ziołach? a jak wrażenia - jak emocje sie uspokoją to daj znać Jak fajnie - takie wieści dodają mi wiaryBaś lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Cześć Dziewczyny
Another chylę czoła, jestem pełna podziwu że chcesz całe swoje życie przewrócić do góry nogami aby zostać mamą
Coś ta owulka mnie w ciula robi. 5 grudnia pęcherzyk miał 18 mm, dzisiaj 9 grudzień, a tempka nie wskazuje na owulkę. Albo nie pękł i rośnie gigant, albo się wchłaniać zaczął Sama nie wiem już. Testy owu do tej pory też wychodziły, a w tym cyklu ni hu hu, więc dupcia blada. Nawet nie wiem teraz od kiedy brać lutkę A do gina nie mam jak dotrzeć. Pa ra no ja normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 12:44
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Another gratuluję
Baś, życzę spokojnych 9 miesięcy
Byłam rano u gina. Jutro szpital i rozmowa z anestezjologiem. Operacja konieczna. W sumie nie jestem zdziwiona, bo ta końcówka roku jest straszna..
Tylko szpitale się nas trzymają..
Pozdrawiamy.Baś lubi tę wiadomość
-
czasami ise zastanawiam, czy my kobiety mamy wolną wolę? jesteśmy tak zalezne od poziomu hormonów nasze zachowanie i nastroje tak podlegają zmianom w organizmie że się zastanawiam czy to my chcemy dzieci czy tez hormony mówią rozmanażajcie się - trochę tak pół-żartem, pół-serio
Baś, Another, Fidelissa lubią tę wiadomość