Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzięki za przekazanie info. Ja w szpitalu jestem i cały czas mam problem z przeglądarka w telefonie.
Zdjęcia jak wrócę do domu.
Michał jest słodki ale uparty i szybko się denerwujesara_nar, santoocha, Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Santoocha, Szymek cudny! I jaki dziubek
Fidelissa, może nadrabia Twoją dietę z ciąży Ależ ten czas leci...
Anaaa, to faktycznie bałagan mają w tym szpitalu. Żeby tak człowieka "zgubić"...nieźle. A te uśmiechy. Ech, musi być niesamowite uczucie Mój brat mówił, że najlepsze w takim małym dziecku, to jak zaczyna papugować ;]
Bursztynko, to czekamy na fotki kolejnego forumowego maluszka ;] ;]
A ja dziś zaplanowałam sobie na dziś gruntowne porządki. Żebym przed wyjazdem tylko z wierzchu poprzecierała
A święta zapowiadają się ciekawie. U męża w rodzinie atmosfera tak napięta, że aż boję się tam jechać. Trochę nieprzyjemności było w ostatnim tygodniu i szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się że to kiedyś powiem/napiszę: szczerze współczuję teściowej i na serio jest mi jej żal. Nie chciałabym, żeby któregoś dnia dzieci/synowe/zięciowie tak mnie potraktowali. Jak to ujął mój mąż "jakby im od dupy odpadła". -
Ale tu spokój Trzeci dzień ta sama strona wątku :p
U mnie dzisiaj 7 dzień bez papierosa. Jestem z siebie dumna! Niby nic, a dla mnie tak wieleNatka098, przedszkolanka:), Anaaa:), Little Frog, Misty87, olka30, zizia_a lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
heeej
faktycznie u Was cisza
Another super! Ja też jestem dumna mój tata po 25 latach rzucił i już z 15 nie pali a zaczął jako chyba 12 latek
Anaa trzymaj się kochana :* masz dwa skarby w domu, więc dacie radę razem
Santoocha śliczności z tego Twojego synka
Bursztynko i ja oficjalnie gratuluję
Misty co tam u Was?
już niedługo święta, magiczny czas mam nadzieję że będzie dla wszystkich
no i jak nasze staraczki? Działają czy kopniaki trzeba dać z wiruskami ?
a my dzisiaj wkroczyliśmy w "3" na suwaczku, a wyglądamy jak piłeczka
oto my grubaski :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8207996ae4b9.jpgAnother, Little Frog, Misty87, olka30, Anaaa:), sara_nar lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko sliczny brzusio! Taki zgrabny
Dziekuje, u nas ok! Chlopcy rosna, Kubus juz dosc konkretnie w wadze odstawil Kamilka. W przyszlym tyg musimy jechac na zalegle szczepienie to pewnie sie dowiem dokladnej wagi
Gugaja, smieja sie do ludzi sa przeslodkie! Moje!
A Ty jak sie czujesz?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
dziękuję Misty :*
ja czuję się dobrze, mimo że ciężko mi niektóre rzeczy już robić to mam mnóstwo energii
no to chłopaki to już mali mężczyźni, fajnie taki pakiecik mieć a są uroczy, nic tylko się zakochaćMisty87 lubi tę wiadomość
-
Za pieniążki oszczędzone na fajach zrobiłam sobie na święta pazurki. Chwalę się:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 16:56
Lena87, Little Frog, przedszkolanka:), Anaaa:), Natka098, martusia1986, Baś, olka30, Driada0102, santoocha, sara_nar lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Witam wieczorową porą
W końcu zaczynam 1 cykl po cc dziwnie tak po takim długim czasie
Jutro wyciągają mi dreny. Umrę z bólu, bo to bez znieczulenia Rana nie będzie po nich zszyta. Muszę dalej jeździć na dezynfekcję. Masakra.. ciekawe ile to się będzie goić.
Tak poza tym to pogoda do dupy. Leje, wieje, burze i łeb urywa ..
Nawet z małym na spacer nie ma jak iść
Marudny jest dzisiaj strasznie, płacze a ja nie mogę go wziąć na ręce i przytulić .. najgorsze chyba co może być
18.12 mamy kolejne szczepienia.
Dziewczyny powiedzcie mi co pomoże na ropiejące oczka u dziecka?
Jedno oczko ropiało tylko przez ok 2 tyg a drugie już prawie miesiąc i nie przechodzi. Okłady z rumianku nie pomagają, przemywanie solą fizjologiczną też. Dodam, że w sumie nic się z tym oczkiem nie dzieje. Żadnego zapalenia spojówki, żadnego zaczerwienienia, nic kompletnie. -
Anaaa tuleee :*
Co do oczek, to naszym ropialy w szpitalu jeszcze, sol slabo pomagala, wiec smarowali jakas mascia i zaraz przeszlo. Najlepiej spytaj lekarza albo poczytaj w necie.
Bylismy w gosciach, szybki nieplanowany wypad do ulubionych cioc (w tym chrzestna) i wujka pod Krakowem
Kamilek sie juz od 2 dni podnosi za raczki do siadu, Kubunio ma za ciezka dupke jeszcze jestem dumna z ich postepow! A mialyby planowo dopiero niecale 2 miesiace! Wczesniaki sa mega! Mega silne i dzielne.
Mykam spac, moze pospia do 4...Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Ooo jestem pierwsza
Witam się z herbatką
Misty dzięki, zapytam 18.12 na wizycie.
Co do wcześniaków to masz absolutną rację. Nasz też ma tyle siły, że sami jesteśmy w szoku co prawda do siadania się jeszcze nie zanosi ale główkę sztywno potrafi dłużej utrzymać, dźwiga ją do góry jak leży na brzuszku, pupcię tak jak do raczkowania, w końcu zajarzył o co chodzi w uśmiechaniu się gaworzy i w ogóle. Coś niesamowitego
Tyle radości i szczęścia, że nie da się opisać
Another, pazurki przecudne!
Przedszkolanka, ale ten czas leci .. już niedługo się rozpakujecie
Piękny brzusio
Monia jak tam u Was?
Lena jak się czujesz?
Żabko, Ty już niedługo na urlop do PL prawda?
Pozdrawiamy wszystkie, które są i które tylko podczytują :*
przedszkolanka:), Misty87, Another, olka30 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Another, to nie paznokcie tylko małe dzieła sztuki! ;]
Ja też już kończę herbatkę ;] Jak się obudziłam, to myślałam, że jest niedziela i będę mogła sobie dłużej pospać, ale niestety tę opcję wykorzystałam już wczoraj. Chociaż może z drugiej strony to nawet lepiej, bo zawsze to jeden dzień bliżej wyjazdu A w sumie zostało ich już całkiem niewiele, bo ten wielki dzień nastąpi w piątek
Jak tak piszecie, to sobie przypominam mojego najmłodszego brata ;] A teraz ma już 13 lat! Ale czas szybko leci...tylko ja się nie starzeję
Miłego dniaMisty87, Another, olka30, Anaaa:), sara_nar lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Za pieniążki oszczędzone na fajach zrobiłam sobie na święta pazurki. Chwalę się:
mi zrobiła znajoma znajomej - niedrogo
takie różne robi dziewczyna: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.313522642183109.1073741828.313477398854300&type=1Kisieńka lubi tę wiadomość