Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzięki za przekazanie info. Ja w szpitalu jestem i cały czas mam problem z przeglądarka w telefonie.
Zdjęcia jak wrócę do domu.
Michał jest słodki ale uparty i szybko się denerwujesara_nar, santoocha, Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Santoocha, Szymek cudny!I jaki dziubek
Fidelissa, może nadrabia Twoją dietę z ciążyAleż ten czas leci...
Anaaa, to faktycznie bałagan mają w tym szpitalu. Żeby tak człowieka "zgubić"...nieźle. A te uśmiechy. Ech, musi być niesamowite uczucieMój brat mówił, że najlepsze w takim małym dziecku, to jak zaczyna papugować ;]
Bursztynko, to czekamy na fotki kolejnego forumowego maluszka ;] ;]
A ja dziś zaplanowałam sobie na dziś gruntowne porządki. Żebym przed wyjazdem tylko z wierzchu poprzecierała
A święta zapowiadają się ciekawie. U męża w rodzinie atmosfera tak napięta, że aż boję się tam jechać. Trochę nieprzyjemności było w ostatnim tygodniu i szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się że to kiedyś powiem/napiszę: szczerze współczuję teściowej i na serio jest mi jej żal. Nie chciałabym, żeby któregoś dnia dzieci/synowe/zięciowie tak mnie potraktowali. Jak to ujął mój mąż "jakby im od dupy odpadła". -
Ale tu spokój
Trzeci dzień ta sama strona wątku :p
U mnie dzisiaj 7 dzień bez papierosa. Jestem z siebie dumna! Niby nic, a dla mnie tak wieleNatka098, przedszkolanka:), Anaaa:), Little Frog, Misty87, olka30, zizia_a lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
heeej
faktycznie u Was cisza
Another super! Ja też jestem dumnamój tata po 25 latach rzucił i już z 15 nie pali
a zaczął jako chyba 12 latek
Anaa trzymaj się kochana :* masz dwa skarby w domu, więc dacie radę razem
Santoocha śliczności z tego Twojego synka
Bursztynko i ja oficjalnie gratuluję
Misty co tam u Was?
już niedługo święta, magiczny czas mam nadzieję że będzie dla wszystkich
no i jak nasze staraczki? Działają czy kopniaki trzeba dać z wiruskami ?
a my dzisiaj wkroczyliśmy w "3" na suwaczku, a wyglądamy jak piłeczka
oto my grubaski :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8207996ae4b9.jpgAnother, Little Frog, Misty87, olka30, Anaaa:), sara_nar lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko sliczny brzusio! Taki zgrabny
Dziekuje, u nas ok! Chlopcy rosna, Kubus juz dosc konkretnie w wadze odstawil Kamilka. W przyszlym tyg musimy jechac na zalegle szczepienie to pewnie sie dowiem dokladnej wagi
Gugaja, smieja sie do ludzisa przeslodkie! Moje!
A Ty jak sie czujesz?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
dziękuję Misty :*
ja czuję się dobrze, mimo że ciężko mi niektóre rzeczy już robić to mam mnóstwo energii
no to chłopaki to już mali mężczyźni, fajnie taki pakiecik mieća są uroczy, nic tylko się zakochać
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Za pieniążki oszczędzone na fajach zrobiłam sobie na święta pazurki. Chwalę się:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 16:56
Lena87, Little Frog, przedszkolanka:), Anaaa:), Natka098, martusia1986, Baś, olka30, Driada0102, santoocha, sara_nar lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Witam wieczorową porą
W końcu zaczynam 1 cykl po ccdziwnie tak po takim długim czasie
Jutro wyciągają mi dreny. Umrę z bólu, bo to bez znieczuleniaRana nie będzie po nich zszyta. Muszę dalej jeździć na dezynfekcję. Masakra.. ciekawe ile to się będzie goić.
Tak poza tym to pogoda do dupy. Leje, wieje, burze i łeb urywa ..
Nawet z małym na spacer nie ma jak iść
Marudny jest dzisiaj strasznie, płacze a ja nie mogę go wziąć na ręce i przytulić .. najgorsze chyba co może być
18.12 mamy kolejne szczepienia.
Dziewczyny powiedzcie mi co pomoże na ropiejące oczka u dziecka?
Jedno oczko ropiało tylko przez ok 2 tyg a drugie już prawie miesiąc i nie przechodzi. Okłady z rumianku nie pomagają, przemywanie solą fizjologiczną też. Dodam, że w sumie nic się z tym oczkiem nie dzieje. Żadnego zapalenia spojówki, żadnego zaczerwienienia, nic kompletnie. -
Anaaa tuleee :*
Co do oczek, to naszym ropialy w szpitalu jeszcze, sol slabo pomagala, wiec smarowali jakas mascia i zaraz przeszlo. Najlepiej spytaj lekarza albo poczytaj w necie.
Bylismy w gosciach, szybki nieplanowany wypad do ulubionych cioc (w tym chrzestna) i wujka pod Krakowem
Kamilek sie juz od 2 dni podnosi za raczki do siadu, Kubunio ma za ciezka dupke jeszczejestem dumna z ich postepow! A mialyby planowo dopiero niecale 2 miesiace! Wczesniaki sa mega! Mega silne i dzielne.
Mykam spac, moze pospia do 4...Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Ooo jestem pierwsza
Witam się z herbatką
Misty dzięki, zapytam 18.12 na wizycie.
Co do wcześniaków to masz absolutną rację. Nasz też ma tyle siły, że sami jesteśmy w szokuco prawda do siadania się jeszcze nie zanosi ale główkę sztywno potrafi dłużej utrzymać, dźwiga ją do góry jak leży na brzuszku, pupcię tak jak do raczkowania, w końcu zajarzył o co chodzi w uśmiechaniu się
gaworzy i w ogóle. Coś niesamowitego
Tyle radości i szczęścia, że nie da się opisać
Another, pazurki przecudne!
Przedszkolanka, ale ten czas leci .. już niedługo się rozpakujecie
Piękny brzusio
Monia jak tam u Was?
Lena jak się czujesz?
Żabko, Ty już niedługo na urlop do PL prawda?
Pozdrawiamy wszystkie, które są i które tylko podczytują :*
przedszkolanka:), Misty87, Another, olka30 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Another, to nie paznokcie tylko małe dzieła sztuki! ;]
Ja też już kończę herbatkę ;] Jak się obudziłam, to myślałam, że jest niedziela i będę mogła sobie dłużej pospać, ale niestety tę opcję wykorzystałam już wczoraj. Chociaż może z drugiej strony to nawet lepiej, bo zawsze to jeden dzień bliżej wyjazduA w sumie zostało ich już całkiem niewiele, bo ten wielki dzień nastąpi w piątek
Jak tak piszecie, to sobie przypominam mojego najmłodszego brata ;] A teraz ma już 13 lat! Ale czas szybko leci...tylko ja się nie starzeję
Miłego dniaMisty87, Another, olka30, Anaaa:), sara_nar lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Za pieniążki oszczędzone na fajach zrobiłam sobie na święta pazurki. Chwalę się:
mi zrobiła znajoma znajomej - niedrogo
takie różne robi dziewczyna: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.313522642183109.1073741828.313477398854300&type=1Kisieńka lubi tę wiadomość