Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anaaa ja kiedys myslalam, ze tylko moj jest taki znieczulony na moje potrzeby, a Ty jestes juz 4 osoba...
Moja przyjaciolka ma to samo...FACECI!!!!!
Alka fajnie, ze czasem sie odezwiesz!! Maluszka masz naprawde slicznego i nic tylko kochac i dbac. Nie rozumiem tylko dlaczego tak male dzieci musza przechodzic takie rzeczy...
Pozdrawiam wszystkie... -
Bylam u mojej gin bo dostalam silnych boli brzucha ale dzieki Bogu z malenstwem wszystko w porzadku ma juz prawie 2 cm i tak fajnie sie poruszal,serduszko bije tak ze kamien z serca...dostalam leki rozkurczowe i mam odpoczywac...
olka30 lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Bylam u mojej gin bo dostalam silnych boli brzucha ale dzieki Bogu z malenstwem wszystko w porzadku ma juz prawie 2 cm i tak fajnie sie poruszal,serduszko bije tak ze kamien z serca...dostalam leki rozkurczowe i mam odpoczywac...
Maniuś Ty uważaj na siebie !!
Nie przemęczaj się..
Ja mam usg następne 12.02 pan doktor mowil, ze spróbuje płeć rozpoznać. Jeśli będzie chłopiec to powinny być już widoczne narządy bo szybciej się rozwijają niż u dziewczynek.. Ja teraz przechodzę fazę aktywnych dni, chodzi o lepsze samopoczucie, czasami jednak zdarzy się tak słabe, że nie jestem w stanie podnieść się z łóżkaManiuś lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Miło mi, że jesteście
Misty taki jest plan właśnie - wyjaśnić zagadki Świetnie to ujęłaś.
Maniuś jesteś kochana. No wiesz co Cię nie zabije itd (podobno )
Anuś zapraszam i Ciebie jeszcze trochę zostało, choć nie ma to jak taki śweżutki.
Co to systemów, to ja win8 mam w pracy i daję radę Ponoć windows jest dobry jak się ma urządzenia z którymi są kompatybilne, to samo dotyczy apple i iOS, bo fajnie mieć i kompa i smartfon z tym samym systemem, ale mi w sumie nie zależy tak bardzo
Ala, ja też o Tobie myślę, wiesz zresztą. Wiem, że każdej było kiedyś ciężko i dzięki za ciepłe słowa. Ja z reguły jestem bardzo silna, ale czasem mi skorupka pęknie i takie doły łapię. A Ty jesteś dzielną super-mamą!
Kasia, no kto da radę jak nie my! Ja też się trzymam tej wersji i mówię, że nie tacy byli i radę dali Ja to liczę już pod koniec tego roku kasiorka się odmieni Też miewałam takie bezsenne noce... i o dziwo w małżeństwie też jakby lepiej. Zcementowało to trochę nasze relacje. Ale dlatego, że pracowaliśmy nad nami trochę.
Dziewczyny, z każdej kłótni z mężęm może wyjść coś dobrego. U nas kluczem jest rozmawianie na temat naszych bolączek i wyjaśnianie sobie wszelkich niedomównień, ale wiem, że nie z każdym się tak łatwo da to zrobić...I nam takie podejście zajęło parę lat...
Z. bry no faktycznie połowa już za Tobą
Złota, miło Cię zobaczyć ponownie. Mnie w pachwinie rwie co cykl, zawsze mniej więcej w połowe fazy lutealnej...
Lena, aura u mnie też do niczego i ciśnienie na łeb leci. Kawa wypita i działam dalej.
Co do jedzonka, właśnie piekę mięsko w piekarniku, takie zamiast wędliny i już na sam zapach ślinka mi leci
Poza tym miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 23:18
Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myszka dobrze, że nic się Wam nie stało :* ja w 8 miesiącu ciąży poleciałam ze schodów i też wylądowałam w szpitalu. Strachu było co nie miara.. uważaj na Was!
Lena jak się czujecie?
Hej Laura, Pomarańczka
Macierzanko
Maniuś wypoczywaj :*
Tak w ogóle witam wszystkieManiuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny jestem na siebie zla....zgubilam dowod rejestracyjny samochodu...masakra musze jechac wyrobic nowy...ktoras juz cos takiego przeszla?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny