Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Specjalnie dla cioci Kasi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/74f5812ba8c3.jpg
Anaaa my wprowadzilismy poki co jablko, brokula,troche marchewki (ale maja wciaz zatwardzenia od mleka wiec nie daje,bo marchewka dziala wlasnie na niekorzysc wyproznien), herbatke melisa jablko. Na poczatku dajesz troszeczke, kilka razy na koniec lyzeczki i obserwuj czy nie boli brzuszek i czy nie ma jakiejs wysypki. Jesli nic sie nie dzieje to mozesz stopniowo z dnia na dzien zwiekszac ilosc. Ty jeszcze poczekaj do skonczonego 4mc
Teraz Kamilek zjadl troszke jabluszka z bananem
Mleko pija normalnie, srednio co 3-5h po 120-140ml. Jesli juz bedziesz wprowadzac nowe rzeczy to rozloz sobie to w czasie, zebys nie dala np zaraz przed lub po mleku (ja nieswiadomie raz dalam, to zwrocil Kuba ).Maniuś, Anaaa:), Kaśka28, martusia1986, Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Dolegliwosci powracaja,ale ciesze sie bo mam nadzieje ze wszystko ok z naszym skarbkiem... Nie wiem juz tylko jak radzic sobie z zaparciami bo nic na mnie nie dziala...
Zostalam zmuszona do ogladania skokow tak ze z checia sobie posiedze na forum -
Misty dziękuję :* czekam do 4 m-ca bo większość posiłków jest po 4 miesiącu.
Nam kupki rozrzedził Bebilon AR mimo, że daję tylko 1 miarkę do normalnego mleka modyfikowanego które pije od początku. Dzięki temu nie ulewa tyle co wcześniej. Myślałam, że mój Maluch je za mało i za często ale widzę, że u Ciebie Chłopcy jedzą identycznie
Boję się wprowadzania nowych posiłków nie wiem czy ogarne to wszystko
Maniuś mi na zaparcia pomagała szklanka wody na czczo z rana i maślanki
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Misty sliczności:D
Manius napewno bedzie dobrze wszytko nie myslimy zle grunt to pozytywne myslenie:D
Anaa o jedzonku to ja sie nie wypowiem:D ale moglabys sie tez pochwalic dzieciatkiem:DManiuś lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja w ciazy o dziwo nie cierpialam na zadne takie dolegliwosci typu zaparcia itp
Ale u mnie wszystko tluste, np smietana wiejska od babci,mleko itp dziala srakowo
Anaaa ogarniesz ja czasem nie ogarniam moich dwóch bączków. Strasznie duzo spia...i czasem nie mam kiedy im dac tych przekasek miedzy mlekiem. Niebawem skoncza 5mc a spia nonstop. Napewno narzekac nie moge, bo to zlote dzieci!
Kaska, fajnie, ze wrocilasFatim, Maniuś, Kaśka28, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
hejoo hejooo
Jak tam mamusie i te przyszłe mamusie się czują ??
Troche mnie znów nie było bo miałam kryzys samopoczucia jak przyciśnie do łóżka to ledwo jestem w stanie funkcjonować. Dziś jeden z aktywniejszych dni (mam nadzieje) bo na razie nic zbytnio nie dokucza.
Czy któraś z Was podczas ciąży miała rozmowę ze swoim ginem o zakrzepicy żył ?? :> -
No i jestem
Byłam się dzisiaj dać pokłuć trochę, trochę badań też w sobotę było i czekam na wyrok.
Wiesz Ola, do tej pory mi wychodziło olewanie spraw takich jak praca, ale od czasu do czasu mam takie chwile, że się nawarstwia wszystko i wiadomo, człowiek nie wytrzymuje.
Dziś już mi lepiej, choć dupy nie urywa
Misty Twoje chłopaki są obłedne A jacy podobni do Ciebie
Santoocha, Szymek ziewający słodki
Anaa, życzę zdrowia dla Hubercika Oby już tylko do przodu!
Maniuś
Z.
Monia, 0,5 kg, wow!
Sara, już niedługo Trzymaj się!
Pomarańczka, ja nie pomogę, ale może któraś z zafasolkowanych...
Kasiu, dobrze Cię widzieć. Też mi Ciebie tutaj brakowało
Ale nie ukrywam, że brakuje mi i innych, które już od dawna się tutaj nie pokazują i fajnie by było gdyby zalukały tu
Choć rozumiem każdą, która chce odpocząć od tego....
pozdrawiam Was i życzę miłego dnia!
olka30, Maniuś, Lena87, Z., Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
btw co tu dzisiaj tak (znowu) cicho?
Baby! Przyszłam do Was a WY gdzie?
Gdzie nasze rozmowy o obiadkach?
Bo chciałam się pochwalić, że ja dziś gotowałam rosół z prawdziwej kury
Takiej co biega po trawce, ucieka przed kogutkiem, wcina dżdżownice i dziobie wszystko, co spotka Wolę takie od wywaru z hormonów
A poza tym pytanie technologiczne
Android 4.4 czy windows phone 8.1 ?
Z., Misty87, Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
To rosół jak marzenie
U mnie dziś pieczarkowa, a na drugie wołowina z kaszą i pingwin w lodówce zapalający światło, zakupki trzeba porobić...
A na technologiach się nie znajuuu więc nie pomogę Tym zajmuje się małż. Ja nawet nie umiem odblokować jego telefonu więc może tam pisać z kim chce a ja i tak się nie dowiem
U nas dziś leniwie, chociaż sprzątanie mnie czeka bo zbliża się dzień babci i mamy odwiedziny na popołudniową kawkę
Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ooo, to nie fajno. A od strony męża też nie ma?
Ja to mam nawet jedną prababcie wiekową, co prawda schorowaną... ale zawsze. Dziadków za to mniej niestety.
Cóż tam badałaś teraz? Trzymam kciuki za dobre wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 15:42
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
No niestety nikogo nie mamy. Ostatnią babcię pożegnałam dwa lata temu...
Jestem najmłodsza w rodzinie, więc podejrzewam, że niektóre z Was mają dziadków w wieku moich rodziców. Jak moja babcia żyła, to dzieci mojego rodzeństwa też miały prababcię i to taką super na chodzie. Dożyła 92 lat
A ja badałam całe mnóstwo prolaktynę zwykłą i po obciążeniu, markery nowotworowe, hormony żeńskie i androgenne, białko wiążące hormony płciowe 10 pozycji dokładnie
wyniki za kilka dniZ., olka30 lubią tę wiadomość
-
Moja prababcia maaa 93 lata Złota kobieta i nie jedno w życiu przeżyła a pamięć jaką ma świetną
To Ci fiolek pewnie kilka pobrali... ale jak trzeba to trzeba Mam nadzieję, że wyjdą dobrze, w końcu musi zacząć się układać!
A teraz mykam w końcu sprzątać niby robota nie zając ale jednak czas najwyższy
Udanego popołudnia Kochana!
I wszystkim podglądaczom równieżMacierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Pa Zetko!
Życzę babci zdrowia!
A fiolki były dwie powinno wystarczyć
Baw się dobrze! Ja mykam bo mąż z pracy wróćił.
Trzeba się przytulić i zabrać do jakiejś pracy.
Ja też pozdrawiam te w ukryciuolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanko, wszystko zależne jest od pamięci ram
Aktualnie posiadam SonyM2, zero jakichkolwiek zastrzeżeń ..
Moja mama kupiła sobie MyPhoneCube, jeszcze lepszy niż MójWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 18:13
Ania_84, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej Macierzanko! Ja mam na tel Androida i jestem zadowolona, a na nowym laptopie windowsa 8 ale hmmm nie jest latwo
Nie zazdroszcze Ci tego gonienia po lekarzach, laboratoriach itp...ale podziwiam, ze dazysz do wyjasnienia wszystkich zagadek swego ciala to sie ceni!
Ja juz tez nie mam zadnego pradziadostwa, ze tak to ujme a pierwsza z babc zmarla w zeszlym roku. Ja mam mloda rodzine, moja mama miala 18 jak wychodzila za maz, 18 jak urodzila mojego brata, dawniej bylo inaczej jeszcze pamietam swoja praprababcie! ale juz bidulka tylko lezala...
Ja mam z deczka dola...tzn on sie chyba ciagnie od kilku mc...z malymi przerwami. Nie moge sie z mezem dogadac.
Dwojka dzieci, a on jak nie w pracy, to spi, a jak ma wolne to spi, potrafi po 15h i jeszcze mu malo. A ja teraz chora jestem, spie po kilka h z przerwamina karmienia...dzieci coraz bardziej wymagajace, a on wcale nie chce pomoc...eh! Niestety egoizmi brak empatii kroluja...