Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia nam nie jest dane nawet dostac szanse na in vitro mimo ze tez nas nie stac ale fajnie by bylo chociaz miec taka opcje no ale ten temat mam juz przetrawiony:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Manius zaraz u Ciebie też poleci jak z bicza
Kasiu zdolnego masz psiaka a i mąż od czasu do czasu chyba może się zrelaksować? Mój dziś musiał sobie odpuścić i się uczy do sesji
XxMoniaXx wrote:Kasiu winko to tylko na zdrówkoZ. lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:ale czemu nawet na in vitro nieee ?
a nasz pieseczek jest z marcaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kochana Moniu prosze cie nie wzbudzaj we mnie nadzieji...wrocilam do was ale po to zeby moc sie wygadac jak jest mi ciezko aby widziec jak wam sie ukalda jak wasze brzucholki rosna ale prosze nie piszcie mi ze zajde w ciaze bo droga naturalna w ciaze nie zajde lekarz nie daje na to szans bez podjecia drogiego leczenia narazie zmienilismy priorytety chociaz wszytko robimy aby moc otrzymac mozliwosc adopcji:D beda mama ale nie biologiczna tylko jeszcze nie teraz. Pozbieralam sie na tyle ze moglam do was wrocic ze nie wpadam w dolka jak widze babeczki w ciazy potrafie cieszyc sie ciaza przyjaciolek nie myslac przy tym a dlaczego nie ja. tkze uporalasm sie z tym narazie:D wrocilam zeby was troszke rozruszac bo ktos tu narzekal na nude na forum hehe:D alwe wybaczcie jak bede odbiegac od tematu dzieci:D
Z., olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
pewnie ze daje moj jest wszytkozerny z kurczaka tez je tylko tych cienkich nie daje
on uwielbia kosci!!!
ty tez masz kundelka nie? bo z tego co wiem to te malenstwa yorki maja delikatne zoladeczki ale moj to wcina wszytkoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:42
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️