Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
witam po dluzszej przerwie:D
Gratuluje wszystkim ktore juz urodzily i tym nowozafasolkowanym:d myslalam o was kochane:D
Postanowilam wrocic bo brakowalo mi was:D
U nas sie nic nie zmienilo ciagle leczymy meza juz sil mi brakuje bo ciagle jakies problemy no ale jakos do przodu myslimy o dziecku i to czesto ale juz sie pogodzilismy ze wlasnego miec nie bedziemy a do adopcji musimy wyjsc na prosta:D zobaczymy co zycie pokaze:DLena87, Z., Maniuś, Misty87, Anaaa:), olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z Tobie chyba nie gratulowalam prawda? Jesli gratulowalam to pogratuluje jeszzce ra i jeszcze raz i jeszcze raz:D zdrowka kochana
Lena Tobie tez kochana oczywiscie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 19:26
Z. lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Z. co słychać ?
Taki tu ruch, że aż musiałam się odezwać
A u nas leżakowanko z książką i herbatką i zamiast czytać to tak spoglądam
W ciągu dnia zebrałam się wreszcie za porządki w szafach i małe przemeblowanko
A co tam u Was?
Kasiu, wydaje mi się że gratulowałaś ale dziękuję brakowało Cię. Napisz coś więcej jak się czujesz? Jak to było gdy Cię nie było? Mam nadzieję że power cię nie opuszczaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 19:34
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Z power mnie juz dawno opuscil nie wiem skad ja biore sile do walki z kolejnymi dniami ale chyba z pracy:D kocham swoja prace:D
A co sie u mmnie dzialo jak mnie tu n ie bylo? hmmm w sumie nic i duzo bo zalezy jak na to wsyztko patrzec hehe:D ciagle leczymy meza pozbylismy sie bakteri z jego nogi i mial isc do szpitala na kolejna operacje niestety ciahgle jakies chorobsa lapie...najpierw grypa potem zapalenie ucha i wypadl z kolejki do szpitala i tak latamy zalatwiamy zaswiadczenia leki i staramy wkrecic sie zas do szpitala...no ale wazne ze powoli sie wsztko goi mysle ze do konca roku sie wszytko unormuje ze w koncu bedzie zdolny do pracy i bedzie lzej w tym codziennym pedzie o wszytko hehe
a z drugiej strony zlapalam dystans, troszke zwolnilam zwracam uwage na inne rzeczy ciesze sie kazdym malym sukcesem i kadzym dniem ktory spedzam bez klotni hehe:D
No i glowa do gory i cycki do przodu i tak dzien po dniu:DLena87, Z., Maniuś, Misty87, olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Kaśka My to mamy stały kontakt to się nie pytam co słychać
Z. czyli masz dni na sprzątanie tak jak Ja wszystko co nie potrzebne wyrzucam bądź pale w piecu
Kiedy jakaś wizyta i zdjęcie brzucha ?
Brzucha wrzucilam do pamiętnika sprzed kilku dni
A na wizycie byliśmy wczoraj jestem już po połówkowym wychodzi na to że maluszek rozwija się prawidłowo, wszystkie narządy są w porządku, jedyne co mnie zmartwilo to pępowina na szyjce... ale staram się już o tym nie myśleć negatywnie a nastawiać się w samych pozytywach. Dlatego dziś zapakowalam szufladę ciuszkami dla Młodego
A u Ciebie kiedy teraz wizytowanie po tych prenatalnych?Lena87, olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZ. ale pępowina jest luzem ? nie jest zaciśnięta ?
Za dużo fikołków młody robi w brzuszku i tak potem wychodzi
W czwartek, ale wątpię że będę miała usg robione, pewnie będzie cytologia i badanie na samolocie
Już lecę pooglądać
Kaśka wiesz że ja Cię podziwiamZ. lubi tę wiadomość
-
Kasiu masz mega podejście jak zwykle chylę czoła, dacie radę i wierzę że wyjdziecie na prosta, że mąż będzie mógł podjąć pracę i będziecie mogli starać się o adopcje. A najwieksza nadzieje mam na to że gdzieś po drodze zdarzy się cud i zaskoczy Was zielony kropek
I dobrze że masz radość z pracy, to ważne. Ja swojej serdecznie niecierpialam ale wiem że tam wrócić w końcu będę musiała ale na razie nie ma co nad tym rozmyślać co by sobie humoru nie psućDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Lena niema czego podziwiac kochana po prostu trzeba spinac dupsko i zyc...takie podjelam decyzje wiazac sie z Pawlem...wiedzialam ze lekko nie bedzie chociaz nie spodziealam sie ze bedzie az tak ciezko czasmi mam gorsze dni ale niema sie co poddawac:D damy rade bo kto nie da rady jak nie my kobiety walczace hehe ja juz czasami mysle ze walcze ze wszytkim i o wszytko hehe:D
Z., Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Nie mam dostępu do Twojego Pamiętnika ..
Spróbuj przez belly. Musi dać radę bo wiedziałam że ostatnio Żabka tam wpadła
A pępowina całe szczęście zaciśnięta nie jest ale sam fakt że jest założona na karku nie wpływa pozytywnie na myślenie ale daję radę
Może jednak uda się w czwartek podejrzeć dzidzie mi na takich zwykłych wizytach puszczają chociaż na sekundęDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Az milo sie robi na serduszku jak jest co nadrabiac
Kaska milo ze jestes,tesknilysmy Trzymam za Was kciuki &&&
Z. Ty juz na polowce,az wierzyc sie nie chce kiedy ten czas przelecialKaśka28, Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
dobrze ze ludzie wymyslili sprzedarz ratalna przynajmniej co jakis czas mozna sobie cos kupic hehe wczoraj kupilismy stolik hehe bo piesek juz ogonem nam do hernbary wpadal jak przechodzil kolo lawy:D
Z. lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Czesc Moniczko a Tobie to napewno nie gratulowalam:D takze kochana wiesz ze zdrowej ciazy zycze i samych szczesliwych macierzynskich chwil:D Mowilam ze w koncu ci sie uda a tak juz zalamana bylas:D
Manius tobie tez nie gratulowalam zdrowka szczescia i braku problemow:D
tak wszytkie pozmienialyscie avatarki ze ciezko mi sie polapac ktora to ktora hehe bo naprawde troche mmnie nie bylo heheh
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAi zapomnialam!!!!!!!!!!!!!! SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!!!!bo ja wam nie składałam zyczeńWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:14
Z., Maniuś, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny