Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny Witam sie z kawka bezkofeinowa
Snilo mi sie dzis ze urodzilam dziesiecioraczki w piatym miesiacu,gdzie brzuch byl tylko lekko widoczny dzieciatka piekne dosc duze ale wiecie z czym mialam najwiekszy problem...z imionami oczywiscie cala przerazona jak my z tyloma dziecmi bedziemy jezdzic do Polski no chyba autobus trzeba zakupic
Dobrze ze to tylko sen bo w realu to mogloby byc mniej kolorowe
Co u Was jak sie macie? U mnie piekna wiosna tej zimy,w tym momencie jest +15 stopni...Another lubi tę wiadomość
-
Hm, Lena gdzie robiłaś to badanie?? Masz taką samą kartę jak ja, identyczną Maluszek nie jest mały, jest w sam raz Tylko to łożysko trochę kijowo ułożone, ale to się zmienia, ja miałam na tylnej ścianie a teraz przewędrowało na przednią Oby twoje też przewędrowało, bo jak nie to nie będziesz się musiała martwić porodem sn.
Melula gratulacje! -
nick nieaktualnyolka30 wrote:Hm, Lena gdzie robiłaś to badanie?? Masz taką samą kartę jak ja, identyczną Maluszek nie jest mały, jest w sam raz Tylko to łożysko trochę kijowo ułożone, ale to się zmienia, ja miałam na tylnej ścianie a teraz przewędrowało na przednią Oby twoje też przewędrowało, bo jak nie to nie będziesz się musiała martwić porodem sn.
Melula gratulacje!
Olka, już nie jedna Mi napisała że mają taką samą kartkę ..
Więc myślę, że lekarze którzy mają Certyfikat FMF posiadają takie same programy ..
Zobaczymy na kolejnej wizycie jak to będzieolka30 lubi tę wiadomość
-
DZIEN DOBRY CIOCIE
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a28ea66a25e21aa4.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b91bf9af418c1861.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3568031d7496406.html
zizia_a, Lena87, przedszkolanka:), Maniuś, Natka098, olka30, Misty87, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
A TAK SIE CIESZE,ZE MOGE SPAC U RODZICOW W LOZKU
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a52331cd791b21f.htmlzizia_a, Lena87, Maniuś, olka30, Misty87, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny !!
Byłam dzisiaj z rana odebrać wyniki badań, w sumie wszystko jest prawidłowo ale zastanawia mnie wynik toksoplasmy którego nie potrafię zinterpretować :
TOKSOPLASMA GONDII - p/c IgG
Wynik - 65,80 IU/ml
Interpretacja - Obecne
Zakres :
Nieobecne <1.6
Wątpliwy 1.6-3.0
Obecne >3.0
TOKSOPLASMA GONDII - p/c IgM
Wynik - 0.10
Interpretacja - Nieobecne
Zakres :
Nieobecne <0.5
Wątpliwy 0.5-0.6
Obecne >0.6
Czy któraś z Was może pomóc mi w interpretacji ?? Co oznacza jak jeden wyniki jest obecny drugi nie.. ?
Będę wdzięczna -
Hej dziewczyny! Malo ostatnio czasu, ale Was podczytuje na biezaco.
Anaaa u mnie Kamilek ma krzywa glowke, bo ciagle lezy na jednej stronie, odwroce go na bok to zaraz sie przekitra na swoj ulubiony ;/
Skonczyly sie zaparcia, to teraz mamy potworne zatwardzenia zbita plastelina z placzem masakra...mleko sojowe pomoglo na jedno, a na drugie... ;/
Jemy jabluszka ale na razie nic nie pomaga
Alka sliczny synus pamietam Ciebie ze zdjecia i wydaje mi sie, ze do Ciebie podobny
Dziewczyny w ciazy-jesli mijaja Wam dolegliwosci, to absolutnie nie wmawiajcie sobie, ze cos zlego sie dzieje. Hormony dzialaja raz mocniej, raz slabiej ja w blizniaczej (moze pamietacie) nie mialam ani wymiotow, ani jakichs wiekszych problemow, oprocz tego, ze mnie odrzucilo od niektorych rzeczy i wszystko smierdzialo.
Lena Ty tez sie na zapas nie zamartwiaj! Jakie male?? normalne to Twoje dzieciatko sa w ciazy momenty wiekszego przyrostu, a sa, ze wolniej rosnie groszek
Melula gratulacje!
-
olka30 wrote:Alka cudny ten twój Tobiaszek Pisz co u was słychać..
Pomarańczka prawdopodobnie chorowałaś już na toksoplazmozę i masz przeciwciała, czyli dobrze, ale dopytaj dr.
Też doczytałam, że tak właśnie może już być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:06