Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie najmilsze!
Pozdrawiam weekendowo i zachwalam jak umiem Wasze duże i mądre dzieciaczki
Sekretny Wachlarz zależy w jakim dniu cyklu wspólżyłaś. Jeśli w okresie okołoowulacyjnym to po 10 dniach z krwi powinno wyjść.
A chyba żadna z dziewczyn tutaj nie zaszła w ciążę przez preejakulat, bo niejedna tutaj starała się od kilku do kiludziesięciu miesięcy i to 'pełną parą', więc nie bardzo.
miłego wieczoru!
-
Ogólnie to chyba boję się cieszyć cały czas się boję o tego maluszka w brzuszku..
W nocy aż mi się śnią koszmary o poronieniu
Nie oglądam żadnych ciuszków wózków nic
Tylko strach..Jeszcze jak czytam objawy ciążowe to panika mnie ogarnia niby jakieś mam ale to chyba za słabe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:39
-
nick nieaktualnyMarta nie możesz wiecznie żyć w strachu, że coś pójdzie nie tak ..
Ciesz się tymi pięknymi dniami i myśl pozytywnie
Za chwilę zaczniesz 11 tc później badania prenatalne gdzie na forum zdasz relację że wszystko jest w jak najlepszym porządkuZ., Marta1986 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Rodzimy, trzymajcie kciuki.
Trzymamy mocno
Byłam ciekawa co u Ciebie czy już po dasz radę i za chwile bedziesz tulic slicznego szkraba!
Marta, rozumiem Cie ale jeszcze kilka tygodni i będzie lepiej. Powoli zaczniesz się cieszyc. Bedzie dobrze!Marta1986 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Marta, tak jak pisalam u Ciebie w pamiętniku z czasem stres będzie się zmniejszał, a radość rosła trzymamy kciuki za wizytęMarta1986 lubi tę wiadomość
-
Hej co u was ?
Nicola nam dzis sie podniosla w lozeczku i opuszczamy nizej .
Mala spryciula . Dla mnie ona za szybko wszystko robi . Ostatnio spotkalam sie ze znajoma jej maly ma 10 msc i chodzi
Milego wieczorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 21:12
-
Witamy sie i my
Olka trzymam kciuki &&&
A my juz wiemy kto wynajmuje u mnie apartamencik nasz kochany Alexander jestem najszczesliwsza na swiecie
W Polsce kupilismy wozek,lozeczko i pare innych rzeczy Wpadlam w wir zakupow
Pozdrawiam kochanezizia_a, Macierzanka:), Z., Anaaa:), Misty87, Marta1986, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Maniuś, Laura, Lenka gratuluję Synków
To jednak jest męski wątek
Olka trzymam kciuki! Oby Twój dzidziuś wcale nie był aż tak wielki!!! Powodzenia!
Martusia dużo sił ci życze, aby ta ciąża nie była czasem męki i stresu, tylko najpiękniejszym okresem w Twoim życiu!
U nas cięzko, mamy mnóstwo pacjentów (to dobrze), ale i mało odpoczynku...
Jestem wykończona, co noc śnią mi się psy, że się nie leczą, albo że klienci niezadowoleni....
Za dużo tego na moją jedną głowę.
ALE- zarezerwowałam dziś hotel ze spa na majówkę i na ten czas wyłączam telefon i mam w dupie pracę. Muszę się odmóżdżyć, zmienić środowisko, zrelaksować.
Szymek jest coraz bardziej świetny! Moje słoneczko!
Wprowadzamy gluten.
Dzis coś go wysypało, ale tylko na brzuszku, więc raczej nie alergia pokarmowa, bo wtedy zawsze miał też na twarzy. Podejrzewam emolium- posmarowałam nim wczoraj 2x ciałko, a dziś jest wysypka.
Nie karmię już piersią od Wielkanocy. Sz. pluł cyckiem i strasznie się denerwował, więc odpuściłam. 3 x co kilka dni ściągnęłam nadmiar mleka i po laktacji.
Misty, Twoi chłopcy mieli skazę białkową, prawda? Już wprowadzasz im nabiał? Myślałam że takim dzieciom nabiał daje się po 1rż....
Miałam jeszcze pisać, ale nie pamietam co.
Jutro Szymek zostaje z Tatą w domu, jadę sama do pracy.
No to dobranoc, Kochane moje!
Laura, Maniuś, Lena87, Marta1986, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Martusia to normalne, że ogarnął Cię strach, ale zobaczysz, że niedługo zaczniesz się cieszyć tą ciążą tak jak Lena napisała, za kilka tyg. badania prenatalne, zaczną się pierwsze ruchy
Wszystko będzie dobrze Kochana! Uwierz w to!
Co do objawów, to ja nie miałam żadnych i tak siedziałam i mówiłam, że chciałabym jakieś mieć. No i sobie wykrakałam: mdłości, wymioty, bóle głowy, bezsenność, zgagi itd także ciesz się, że nic Ci nie dokucza
Olka czekamy na wieści
Ewelina faktycznie mała spryciula z tej Waszej córci
Maniuś, gratuluję Synka!
Santoocha nie samą pracą człowiek żyje. Dobrze, że zarezerwowałaś ten hotel. Odpocznij, bo to idzie zwariować. Dom, dziecko, praca. Podziwiam Cię, że dajesz radę tyle ogarnąć.
A ja się pochwalę, że dzisiaj moje Szczęście przespało całą noc od 20:30 do 7:30
Lena87, Marta1986, Maniuś, Little Frog, Ewelina.Irl, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Marta, wiem ze nie da sie powiedziec- nie denerwuj sie, bo nie mozna wylaczyc myslenia po roznych przejsciach. Ale trzeba byc dobrej wiary! Zawsze gdzies tam posrod tych zlych mysli szukac promyczkow
Manius Ty juz na polmetku! Kosmos jak ten czas leci...
Kolejny facet!
Santoocha, na majowke jedziecie z malym? fajny pomysl ten wyjazd.
My tez chcemy wyjechac na 2 dni z mezem, ale bez dzieciakow trzeba troche psychicznie odpoczac, a z moja mama moge je w ciemno zostawic!
Myslelismy, zeby nad Soline wyskoczyc jakos po 20 kwietnia moze.
Tak, dzieciaki mialy skaze od 2 mc zycia. Dla mnie to mleko sojowe to sam syf i marzylam, by minela ta cholerna skaza. Spytalam lekarza, czy mozna powoli wprowadzac i poparl moje zdanie. Tak wiec zaczelismy od kilku lyzeczek deserku z twarozkiem, a ktorys dzien pozniej zaczelam dawac Bebiko
Teraz zajadaja juz kaszke mleczna i nic sie nie dzieje.
A u Was jak ? Co teraz dajesz Szymkowi? Bebilon pepti?Marta1986, Anaaa:), Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Ola zapewne już urodziła
Maniuś, Gratuluję Syna ps: U Nas Nadal przewijają się różne imiona w tym Aleksander
Szybko ten suwaczek Ci zasuwa
Santocha, Szymuś ma Genialnych rodziców to i On sam w sobie musi być
Majówkowy wypad super sprawa
Martusia, na samo pocieszenie dodam że całe życie to tego cudaka będziesz się martwić
Anaa, Synuś Anioł zaczyna odwdzięczać się za te nie przespane i przepłakane noce
Misty, mówisz że szykuje się randka nad Soliną ?
Żabko panikaro Moja co tam słychać ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 08:48
Marta1986, Anaaa:), Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa kochane Jesteście wspaniałe i zawsze potraficie wesprzeć za to Wam z całego serducha dziękuję
Zaczęłam wierzyć że będzie dobrze
miłego dnia :*Little Frog, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U mnie ok jaka panikara? chociaż w każdej z nas jest trochę z panikary mój maz ostatnimi czasy nazywa mnie historyczka, bo się trochę mu nazbieralo i jak mu wszystko wyrzucilam, to powiedział, ze chyba jeszcze nigdy mnie takiej nie widział bo nawet do słowa go nie dopuscilam. To było zaraz po przeprowadzce i ok 7 rano, wiec stwierdził, ze sąsiedzi pewnie myślą, ze jakąś patologia z nas ale po tym spokój atmosfera się oczyściła
A tak ogólnie to lenia mam strasznego, szkoła juz mnie tak nie cieszy jak na poczatku... Może to dlatego, ze jednak teraz trzeba się uczyć?
Listy, Santoocha świetne pomysły z tymi weekendowymi wypadami mam nadzieję, ze wszystko ułoży się po Waszej myśli i wypoczniecie chyba sama muszę się nad takim czymś zastanowić, bo później może być juz ciężko...Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny