Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki :Dstesknilam sie za wami w prawdzie widze ze wiekszosci spelniaja sie marzenia a niektore juz po porodach:D bardzoe sie ciesze ze wam sie udalo moze gdzies kjiedys i do mnie sie szczescie usmiechnie:D
Lena87, XxMoniaXx, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
moze lepiej powiedz co u ciebie bo u mnie stara bida nowa tez chce sie przypaletac ale kurcze nie dam sie jej udomowic hehe:D jak sie czujesz w ciazy opowiadaj:D
czyli u ciebie dziewczynka julcia tak? sliczne imie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 20:16
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
tak dziewczynka dziękuje
w śr kolejna wizyta.
w ciąży czułam się super ale ostnio puchnę, jestem słaba, zmęczona, kręci mi sie w głowie, dyszę jak 80- letnia babka ale co tam ..
jak mąż ? trzymaj się ciepło i wiesz, że życzę Ci jak najlepiej -
Ohooo i będzie SYNUŚ
pokazał się uparciuszek pięknie dziś
Zdrowiutki
juhuuuu..
Tylko u mnie pan doktor znalazł mięśniaka no i będzie trzeba go obserwować.. Jak się nie wchłonie to buuu czeka mnie najprawdopodobniej cesarka.. bo jest akurat na wyjściu ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 21:11
Lena87, santoocha, Macierzanka:), XxMoniaXx, Anaaa:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Pomarańczka gratki, macie już imię?
Misty my teraz jeteśmy na bebilonie pepti. I wprowadzamy dużo warzyw i owoców. Wszystko je pięknie, nawet jak mu nieszczególnie smakuje, ale dzisiejsza morela to było przegięcie...
Pierwsza łyżeczka- skrzywił się, druga- zrobił mega smutną minę, zjadł trzecią i w płacz. Nie pluł, nie zaciskał ust, tylko normalnie rozpłakał się. Mój kochany! Spróbowałam tę morelę- na pierwszy smak słodka, a potem tak kwaśna, że szok!
Wcale mu się nie dziwię...
Na weekend jedziemy z Młodym, jakoś nie wyobrażam sobie zostawić go na 3 dni. 8 godzin w pracy ciężko mi bez niego wytrzymać...
Poza tym jedzie z nami moja przyjaciółka jeszcze ze studiów z mężem i 8 miesięczną córeczką. Szymek i Kinga, 2 noce w hotelu, wspólna kąpiel w jacuzzi, mmmmm, romans pełną gębą!
Nie mogę się doczekać tego wypadu. Obym tylko nie dostała wtedy okresu. Czekam na niego jak na skazanie...
Dobra, lecę na meeting z Chodakowską i hula-hop.
Maniuś lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Pomarańczka gratki, macie już imię?
Misty my teraz jeteśmy na bebilonie pepti. I wprowadzamy dużo warzyw i owoców. Wszystko je pięknie, nawet jak mu nieszczególnie smakuje, ale dzisiejsza morela to było przegięcie...
Pierwsza łyżeczka- skrzywił się, druga- zrobił mega smutną minę, zjadł trzecią i w płacz. Nie pluł, nie zaciskał ust, tylko normalnie rozpłakał się. Mój kochany! Spróbowałam tę morelę- na pierwszy smak słodka, a potem tak kwaśna, że szok!
Wcale mu się nie dziwię...
Na weekend jedziemy z Młodym, jakoś nie wyobrażam sobie zostawić go na 3 dni. 8 godzin w pracy ciężko mi bez niego wytrzymać...
Poza tym jedzie z nami moja przyjaciółka jeszcze ze studiów z mężem i 8 miesięczną córeczką. Szymek i Kinga, 2 noce w hotelu, wspólna kąpiel w jacuzzi, mmmmm, romans pełną gębą!
Nie mogę się doczekać tego wypadu. Obym tylko nie dostała wtedy okresu. Czekam na niego jak na skazanie...
Dobra, lecę na meeting z Chodakowską i hula-hop.
Arkadiusz -
Robert przyszedł na świat 13 kwietnia o godzinie 5:10 rano SN po długim,ciężkim porodzie. Waży 3850 gram i 56 cm. Opiszę cudowne przeżycia jak wrócę do domu
Little Frog, zizia_a, Z., santoocha, Maniuś, Anaaa:), Laura, Lena87, Macierzanka:), Ania_84, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Patrzcie wystarczy napisać że nie będę sama się starać i jak wszystkie się odzywają nagle Złota Macierzanko nie zapominam o Was
Ola gratuluję synusiaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Olka gratulacje!!!! Super, że sn i super,że nie taki ogromny jak się obawiałaś
czekamy na fotki!
Przedszkolanko, Szymek nie miał kolki poza 3 epizodami gdy daliśmy mu Bebilon zwykły. Wtedy była jazda. Ale to było jak nie miał nawet 2 miesięcy.
Na Bebilonie Pepti jest ok.
Ale jaja, siedzę w pracy przed kompem, Szymek na kolanach i klika mi w klawiaturę. I kasuje mi tekst na forum, na którym pisałam rok temu że zaszłam w ciążę
Lena87 lubi tę wiadomość