Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane, jak po świętach sie czujecie?
Ja pojadlam sobie ale z Glowa oczywiście. I chyba brzuszek zaczął sie uwidaczniać. Ale waga tylko o 1 kg do przodu.
No i maly szogun we mnie siedzi. Ruchliwe to.. Zaczynam sie martwic aby nie owinelo sie pepowina. Kopniaki idą aż milo.. Jeszcze nie bolesne ale wyraźne bardzo..
Jak u Was bylo z ruchliwością szczęścia? -
Pomarańczko mój maluszek tak się wiercił, że aż bolało
A tak mi brzuszek "falował" że łooo nagrałam sobie nawet telefonem na pamiątkę. Kopniaki, kopniakami, a jak się przekręca to dopiero jest fajnie
Nic się nie martw, jak jest ruchliwe to dobrze -
Hej wszystkim
Kiedy ta zima nas opusci? Cale Swieta i kilka dni przed ciagle sypalo, topnialo i tak w kolko. Wczoraj rano bylo z 10cm sniegu...kosmos. Na szczescie temperatura jest w miare wiec szybko snieg znika.
Wzielam z mama Kubusia do Swiecenia. Mielismy isc wszyscy ale taka pogoda...Padlo na moment kiedy Kuba byl spiacy i te 15 min myslalam ze go nie utrzymam, tak mi sie wyginal ;/
Obzarte po Swietach?
My wprowadzamy chlopcom nabial. Od tyg dostaja owoce z twarozkiem i nic sie nie dzialo, zadnej wysypki wiec dzis kupilismy Bebiko. Zjedli po 100ml. Dziwne minki mieli na poczatku, bo to sojowe to calkiem fuj bylo, takie malo slodkie dziwne, a to slodziutkie. Tak bym chciala juz problem skazy miec z glowy!
Teraz chlopcy siedza w lezaczkach i ogladaja disco polo
Nie zebym sama sluchala, ale przynajmniej oni sie czyms zajma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:57
Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Moje cudeńka!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7403ca0ce066.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8a45f08b734.jpg
Ania_84, Lena87, Z., przedszkolanka:), Anaaa:), Ewelina.Irl, Pomarańczka, zizia_a, Malenq, Rudasek, Marta1986, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewczęta,
u nas dzisiaj pogoda do dupy. Wczoraj słońce i 16 stopni a dzisiaj znowu szaro i ponuro. Na szczęście nie pada. Mam nadzieję, że u nas zima się skończyła.
Misty cieszę się, że chłopcy tolerują nabiał może w końcu nie będzie problemów z alergią czego Wam życzę :*
Jak patrzę na te zdjęcia to nie mogę uwierzyć, że to już tyle czasu minęło! Masz już małych mężczyzn w domku śliczności!
Co do TV to mój też kinomaniak. Rano standardowo ogląda 30 min bajkę o piratach
Przedszkolanko co u Was? -
Cześć!
Nasza córeczka okazała się synkiem . Jesteśmy po połówkowym i dzidziulek zdrowy i waży 350g.
Zdjęcie tak jak obiecałam że pokażę jest w awatarku lub na dole przy suwaczku
Pozdrawiam
EDIT. Synuś już kopie
Od 27 marca dostaje porządne kopniaczki . SzczęśliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 11:27
olka30, Anaaa:), Malenq, Ewelina.Irl, Marta1986, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Laura, a to niespodzianka! gratuluję Synka!
Niech rośnie zdrowo
Dla nas synek również okazał się niespodzianką tak długo się ukrywał
EDIT. A tatuś dumny że będzie miał pierwszego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:52
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Hej ho
My po wczorajszej wizycie jesteśmy u Pana doktora
Serduszko ładnie pika tętno dziecka 140.
Pytalam również o swoje bo czasami mam dość wysokie wynoszące 111, doktor kazał sie nie martwic. Serce wykonuje cięższa prace, więcej krwi przepompowuje. Pod koniec kwietnia mocz, krew, i krzywa cukrowa wyniki będę robic..
A w poniedziałek badania połówkowe:) może lokator w końcu sie przedstawi. Bo ciekawość aż zżera:)
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Cześć!
Nasza córeczka okazała się synkiem . Jesteśmy po połówkowym i dzidziulek zdrowy i waży 350g.
Zdjęcie tak jak obiecałam że pokażę jest w awatarku lub na dole przy suwaczku
Pozdrawiam
EDIT. Synuś już kopie
Od 27 marca dostaje porządne kopniaczki . SzczęśliwaLaura lubi tę wiadomość
-
hej Dziewczynki, co u Was ??
u nas wszystko oki, Stas rosnie jak szalony, ma juz 62cm i 5 kg ciezki jesy juz i trudno GO długo nosić, choć na szczescie nie jest zwolennikiem rąk najlepiej mu na płasko we wózku lub swoim łozeczku
ostatnio mielismy problemy z brzuszkiem, przez 3 tyg budził sie o 5 rano i prezył, krzyczał itd..był po nocy zagazowany. Za rada kolezanek podaje mu probiotyk floractin 6 kropelek na dobe i na noc kłade na brzuszku, czego bardzo sie bałam ale skutkuje..Maly budzi sie raz w nocy na jedzenie i śpi jak zły...dzis pobudka o 6 na cyca..potem pogadanka z tatą, mega duza kupa- osrał sie cały i teraz spi razem z tatusiem a ja buszuje po necie:)
Potrzebuje biały sweterek do chrztu, rozpinany, rozm 62..może ma któraś na zbyciu
Anaaa, Misty, Pomarańczka i cała reszta, co u Was?
Misty CHlopcy boscy! Małe górale:)
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej!
Rudasku niestety musimy sie meczyc z tymi brzusznymi dolegliwosciami. U nas minely, ale i tak nocki sa ciezkie, bo chlopcy sie czesto mega rzucaja po lozeczku...a to trzeba je podniesc do odbicia, a to nie moga sobie miejsca znalezc, to zas nie moga usnac itp itd...a jeszcze jeden drugiego nonstop budzi.
Jedza mi tez roznie, bo np dzis Kamil o 2.30 a Kuba o 4.
Jedza bebiko i jest super, nic sie nie dzieje na razie! Myslalam, ze beda dluzej na tym zasycone, ale nie...
Bedziemy probowali znow zageszczac.
Chlopcy sa rewelacyjni! Takie male pociechy...moje oczka w glowie ani na krok ich nie moge spuscic z oka, bo tak sie przemieszczaja po lozku, ze szok! Spacerujemy teraz calymi dniami, bo pieknie. Bryka nowa, wiec chlopcy lubia jezdzic
Rudasku, Stas to tez juz kawal chlopa!
A co do noszenia, to bardzo latwo nauczyc. Moi chlopcy na szczescie az tak nie sa nauczeni, ale jak ktora ciocia przyjedzie to tylko nosi...
Pomarańczko, ciekawe kto tam u Ciebie siedzi w brzuszku ja obstawiam chłopca!
Marta jak sie czujesz?
Jak tam dziewczyny? Weekend juz mamy
-
Heeej
Rudasku, Staś to już kawał chłopa! i dobrze, niech rośnie zdrowo
U nas dobrze, dziękuję :*
Misty, mój też się rzuca po łóżeczku. Gdzieś czytałam, że dzieci w tym wieku mają okres niespokojnych nocy.
Marta co u Was? Jak się czujesz?
My korzystamy z pogody. Aż szkoda w domu siedzieć. Synuś uwielbia jeździć w swojej nowej spacerówce
Ostatnio dużo w ciągu dnia wybucha śmiechem. Dźwiga się do raczkowania. Z siedzeniem jeszcze troszkę problem, bo asekurujemy, ale za to z siadu wstaje na nogi! (trzymając za rączki)
Wniosek taki, że nasze dziecko robi to co nie powinno a to co powinien to mu się nie chce taki indywidualista.
Co do noszenia na rękach mój ostatnio nie przepada. Nie bujamy go nawet. Sam zasypia, sam się sobą potrafi zająć. Jest super!
Zaraz znowu idziemy na spacer. Pozdrowionka!
PS. Dzisiaj kończymy pół roczku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 15:30
przedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość