Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka, bardzo mi przykro, ale wierzę że wszystko będzie w porządku!
Santoocha, faktycznie armagedon. Jak zwykle nie możesz ponarzekać na nudę. Mam nadzieję, że mężu do soboty odzyska siły.
MAcierzanko, właśnie się zastanawiałam dlaczego nie mogę się dostać do Twojego pamiętnika. Ostatnio zaglądałam pod Twój wykres. Postaram się częściej zaglądać, chociaż przyznam szczerze, że już nie mam nawyku zaglądania pod wykres.
PRzedszkolanko, zdrówka i dla Twojego mężusia
Potforku, no to już tuż tuż okres intensywnych starań Trzymam kciuki, żeby był owocny!
Kaśka, oczywiście kciuki za Ciebie!
Ciekawe jak tam nasza Zetka czy już wznowiła starania, bo pamiętam, że też planowała
Fidelissa, jeżeli mogę zapytać, to jak często karmisz piersią?
LillaMy, jak tam u Ciebie? Jak samopoczucie?
Dziś wyjechała moja mama. Też nie narzekam, chociaż w pierwszy dzień myślałam, że padnę. Teraz być może trochę odsapniemy od tego młynu A tak na marginesie, to jak wracała szwagierka, to tir zahaczył naczepą i urwał jej w samochodzie lusterko i porysował drzwi, z kolei moja mama nie odpaliła samochodu...
Ogólnie mój mąż planuje jak będziemy zjeżdżać, żebym ja z Kają leciała samolotem, a on pojedzie samochodem. Średnio mi się ten pomysł podoba, ale zobaczymy. Kaja wczoraj skończyła pół roku. Aż się wierzyć nie chce jak ten czas leci....Kaśka28, santoocha, Maniuś, przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Aga ciocia mnie wczoraj niepotrzebnie przestraszyla tsh 6,5048, ft 3 - 3,48, ft 4 0,96 morfologia idealna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 20:30
-
Żabko odpoczywajcie :* a mąż ze strachu chce byście samolotem leciały?
Potforku to tsh tylko zbić trzeba ale na to są leki i do boju!
Santoocha...zmieniła się sytuacja?
Ja po endo i lekarz w szoku haha,o pół roku zmienił plany leczenia ;p -
Tak wiem w poniedziałek mam endo i mam nadzieję że nie wyszuka nic nowego.
-
potworzasta...zbic tsh ale stosunek ft3 do ft4 powinien byc bliski 1...a z twoich wynikow chyba to nie wychodzi nie? nie wiem czy to tez nie bedzie problem...ale to lekarz ci dokladnie powie...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
U nas gorzej.
Szymek chyba ma grypę
Non stop jęczy, pewnie wszystko go boli, leje mu się z nosa, kaszle. Nie chce jeść. Gorączkę zbijamy na max 3 godziny i znów skacze.
Była moja szwagierka i postawiła mu bańki. Lekko nie było, ale się udało.
Jeszcze biednemu idzie 6 zębów na raz.
Taki jest bidulek -
Kaśka28 wrote:potworzasta...zbic tsh ale stosunek ft3 do ft4 powinien byc bliski 1...a z twoich wynikow chyba to nie wychodzi nie? nie wiem czy to tez nie bedzie problem...ale to lekarz ci dokladnie powie...
-
Troszkę namieszałam z tym FT4 bo nie jest o,25 a 0,96 niewiele to zmienia ale jednak coś.
-
Hej
My dziś kończymy 10 miesięcy kiedy to przeleciało ?
LillaMy jak sie czujecie ? wiadomo już kto zamieszkał pod ?
Santoocha Ty to kobito nie masz nudno nigdy niech Szymuś szybko dochodzi do zdrowia ...
moja ma chyba alergie po mnie katar wodnisty od 2 tygodni i zaczął jej sie dokładnie wtedy kiedy mnie i kicha jak ja non stop ... czy taki maluszek może mieć alergie ? ja mam na trawy, pyłki itp .
z wiadomości o mnie jednak sie zawzięłam i od miesiąca wzięłam za siebie ... na razie -4 kg . Po ciąży ciężko to spada ale jestem zadowolona zwłaszcza że jakoś specjalnie nie ćwiczę bo nie mam czasu ale z małą zawsze w ruchu , na siedzenie przed tv możliwości nie mam zmieniłam dietę i częściej chodzę na spacery z małą . Jak do sierpnia zrzucę jeszcze 10 to będę szcześliwa trzymajcie kciuki pozdrawiamy.Maniuś, Ania_84, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej.
Szymek dziś gorzej. Gorączka nie mija, katar leje się strumieniami, zero humoru, śpi po 2-3xdz, dziś prawie nic nie zjadł. Jeśli do jutra nie będzie ewidentnej poprawy, to pojedziemy do lekarza.
Ja jestem zwlokami, mąż u schyłku grypy, ale słaby strasznie, mało co mi pomoże przy Szymku.
Na noc idzie spać na dół do teściów, bo tak chrapie przez zawalone gardło i zatoki, że chyba bym pierdolca dostała słuchając tego i jeszxze latając do Szymka. Mały źle śpi, katar go przytyka, muszę mu podawać leki przez sen. Dziś bujalismy się od 4 do 7, wczoraj od 23:30 do 1:30, do tego co pół godziny płacze, bo nie może oddychać na leżąco, najlepiej na mamie.
Także ten tego....
Na panieński oczywiście nie pojechałam.
-
Santoocha współczuję. Zdrówka dla Szymka
-
Hej kochane
Kasiu trzymam kciuki za IUI
Santocha zdrówka dla Szymka
Ola trzymam kciui żeby z maluchem było wszytsko ok
XxMoniaXx dzieki że pytasz niestety nie mogłam odp pod Twoim wykresem wieć tu pisze
U nas bez wiekszych zmian .. jesli się uda zebrać kase podejdziemy do IUI w następnym cyklu .. wiec oby
-
Hej kochane Santoocha sily życzę!!! Tobie to sie nie może tak po prostu nudzić...
Ania milo ze wpadlas do nas
Myszko mam nadzieje ze @ zawita i wznowicie walkę
LilaMy gdzie jestes? Co u Was?
Olka a Ty jak?jestem dobrej myśli kochana!!!trzymaj się
A u nas postęp Maly siada z czworaków od wczoraj
Pozdrawiam i caluje Was wszystkie!!!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Potworzasta kiedy masz miec wyniki b sama jestem ciekawa co ci powie lekarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 21:11
-
Potforku tetaz doczytalam ft3 i ft4 nie liczy sie stisunku ft4 powinno sue trzymać blisko gornej normy jesli jest nisko w ciazy dziecko nie ma z czego pobierac ake leki to uzupełnia dlatego masz tak wysokie tsh
Ja miala 5,17 po 2 miesuacah brania lekow spadlo do 1,6potforzasta lubi tę wiadomość