Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
potworzsta dobrze ze jses pozytywnie nastawiona....szkoda ze masz to cholerstwo...ale mam nadzieje ze szybko sie uda unormowac hormonki i bedzie git:D
potforzasta lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nom liczę na to ze będzie dobrze U mnie jest blisko ale dolnej granicy
-
Potworzasta, a robiłaś antyTPO? Bo przede wszystkim na tym badaniu powinno opierać się diagnoza hashimoto, usg może co najwyżej nasuwać podejrzenie tej choroby.
My po lekarzu, gardło fatalne, dostał antybiotyk na 6 dni i zmieniliśmy leki p/goraczkowe na Kidafen duo póki co 7 godzin bez podwyższonej temperatury!
W nosie hektolitry zolto-zielonych glutów.
Mi po moim chorobsku został suchy duszący kaszel tchawiczy. Mam go tak dość! Męczy mnie wieczorem i w nocy, ciężko zasnąć, ciężko spać, budzę nim Szymka
7 maja jedziemy na wesele mojej siostry
Trochę zaczynam się stresować!!!
-
Santoocha anty Tpo i tg miałam robione rok temu i już nie kazał mi tego poprawiać tylko skserować mu ten wynik i dołączyć do karty a miałam: a-TPO 273,8 a a-TG 274,6
-
Dobrze że bez szału Tak czy tak Euthyrox trzeba brać
-
Właśnie dopadła mnie @, a ovu powiedziało, że mam za mało temperatur By wykres udostępnić w galerii
He he
Ja nie ma żadnej tempki. tylko obserwacjiE wpisuje.. Także tego ten ...)
Kupiłam trampki tadam:)
Ps: czy któraś z Was wybiera sie z bąblem
nad polskie morze?
Znacie jakieś fajne domy wczasowe lub apartamenty z wyżywieniem?
Nie chce Mi się gotowac:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 20:16
-
Little Frog wrote:
Ciekawe jak tam nasza Zetka czy już wznowiła starania, bo pamiętam, że też planowała
Wznowiła ale póki co chyba owulacji nie mam. Nie stosujemy żadnej antykoncepcji od stycznia. Wydaje mi się, że okres wróci dopiero jak odstawie od piersi...
No i właściwie ciężko nazwać to staraniami bo serduch tyle co kot napłakał
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło!Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Fidelissa my jedziemy poczatkiem lipca do Darłowa (dzielnica Darłówko). Nie byłam tam jeszcze, wiec nie wiem co i jak ale gotowac chlopcom bede sama bo mamy aneks. Jakos nie ufam zarciu w takich miejscach i z mezem jeszcze zjemy ale dzieciom wole zrobic sama.
Chyba ze mialabys nocleg z wyzywieniem w domu typowo domowe obiady tak jak np u nas gosciom gotuje moja mama, to co innego
Tak na marginiesie - mozecie mnie zlinczowac - temperatura to jedyna naturalna obrona organizmu przed infekcja, wirusem itp. Zbijana powoduje znacznie dluzsza walke z choroba.
Moi chłopcy nigdy nie mieli podanego zadnego nurofenku cudownego itp. Raz ze uszkadza watrobe (nawet nasz lekarz to powiedzial) dwa - w razie draki czyli temp mocno powyzej 39 sa naturalne sposoby na zbijanie. Ja stosuje cialo do ciala i skarpetki w occie.
Ostatnio chlopcy zlapali po mnie paskudny syf w Wielkanoc. Nigdy nie byli tak chorzy. Mieli do tej pory zaledwie 2 razy katar i 2 razy lekka jelitowke.
Mokry dlawiacy do wymiotow kaszel, katar i gardlo+ucho.
Wyleczylam bez krzty chemii aptecznej. Wizyta u doktora osluchowo oczywiście była. Ale mam fantastycznego doktora.
Banki, miod, lipa, acerola, ziolowy wywar codziennie do picia, inhalacje, srebro koloidalne jako naturalny antybiotyk, woda utleniona do ucha i oklepywanie kilka razy dziennie, zeby nie zeszlo do oskrzeli.
Po kilku dniach wszyscy bylismy zdrowi
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 22:15
-
Jest mi ciezko...w ciau dnia jest lepiej b daje rade udawac ze jest ok nawet nie wiedzialam ze jestem tak dobra aktorka...ale wiezorem wychodi zmeczenie tym udawaniem...przychodza mysli...ahhhh...no nic troche ponarzekam zbiore se w sobie i do przodu ale narazie jestem w rozsypce...
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka jestem myślami z Tobą będzie dobrze
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Olka a kiedy masz połówkowe?? JA wierzę że wszystko będzie dobrze i obejdzie się na strachu
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Olka trzymam kciuki za was :*
Kaśka wiem że łatwo pisać, ale musisz być dobrej myśli
dwie kuzynki M są w ciąży jedna tp na wrzesień druga zaś dopiero w 8tc. Ma 9 letniego synka a 1,5 roku temu poronila. Strasznie jej kibicuję.
Wczoraj byłam na wizycie. Dostałam l4. Z dzidzią wszystko ok. Kolejna wizyta 19 maja i prenatalne. Ja już 4kg na plusie.... masakra. Z Tymciem przytyłam tylko 9. A tu bym jadła i jadła i to najlepiej słodkie
Pozdrawiam. A o to i nasza fasolka. Zaledwie 4,5 cm.
santoocha, potforzasta, Maniuś, olka30, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość