Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem i ja ..
W wolnych chwilach (a jest ich malutko) podglądam..
W pierwszej kolejności gratuluję świeżo upieczonym Mamusiom
Gratuluję nowo zafasolkowanym!
Ania, Another jesteście dowodem na to że nie można się nigdy poddawać
Santoocha przemknęło mi, że Szymek miał urodziny więc wszystkiego co najlepsze dla Solenizanta :*
Misty ja dalej Cię podziwiam, że dajesz sobie radę z Dwójką (już dużych) rozrabiaków jeszcze jak mają okres buntu dwulatka..
Olka ja Cię rozumiem w 100% jeżeli chodzi o dzieciaczki. Jesteś świetną mamą i ogarniesz wszystko wiem jak jest ciężko bo ja nie raz płakałam i miałam dość ale głowa do góry i cyc do przodu! :*
Kasiu trzymam dalej mocno kciuki, że w końcu Wam się uda
Dziewczyny nie jestem w stanie napisać do każdej te kilka słów, ale myślę o Was i Waszych pociechach.
U nas ciężki okres. Małżeństwo wisi od dłuższego czasu na włosku..
Jeżeli chodzi o dzieci to Inga od dwóch dni może się pochwalić dolną jedynką w końcu się przebiła. Kilka płaczliwych nocy i już jest na szczęście lepiej ale będzie to samo co u młodego, ząb za zębem będzie szedł..
Teraz walczymy z ropiejącym oczkiem ..
Jeżeli chodzi o naczyniaka to już prawie go nie ma leki zdziałały cuda!
Wchłonął się prawie całkowicie ale jeszcze zostały plamy.
Dużo gaworzymy, sylabizujemy i w ogóle mała śmieszka z niej.
Niestety nie raczkujemy tylko się czołgamy zawodowo no i jeszcze stabilnie nie siedzimy.. 9mcy minęło a przed nami jeszcze sporo pracy..
Leki osłabiają organizm ale nie wymagamy rehabilitacji na szczęście.
Młody od kilku dni śpi mi 2h po południu. Zawsze to coś niż od 8 rano do 22 non stop na nogach
Walczyliśmy ostatnio z lambliami masakra i nikomu nie życzę
Próbowaliśmy odpieluchowywania ale szło i idzie jak krew z nosa ..
Woła siii i be ale zaraza mała na nocnik nie usiądzie.
Pampersa też nie chce nosić .. lepiej robić na podłogę
Ostatnio wymalował mi ściany w salonie markerem .. cicho siedział, myślałam że się bawi .. jakież było moje zdziwienie xD heh
Ogólnie zdrowy, pełen energii, dużo rozumie, pokazuje, rozróżnia, naśladuje ale nie mówi prostych zdań tylko pojedyncze słowa. Nie martwię się bo wiem że chłopcy mają cięższą mowę
Cóż ja Wam mogę napisać. Mam jakiegoś zimowego doła. Ostatnio dużo problemów mamy..
W małżeństwie się sypie, mieliśmy wypadek samochodowy, nikomu nic się na szczęście nie stało. Później problemy z odszkodowaniem, ubezpieczeniem itd książkę można pisać..
Nie będę jednak Wam smęcić
Pamiętam i myślę o Was :*
Pozdrawiamy cieplutko
Another, Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, że na fioletowej stronie jakoś sztywno tak.
Nikt moich żartów nie rozumie, nawet o mięczakach
No dziewczynki to gaduły od urodzenia, chłopcy też od poczęcia wiedzą, że nie ma sensu za dużo gadać. To widać już u najmłodszychWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 18:00
olka30 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another czyli jesteś sierpniówką? Piękny miesiąc na poród
Co do bbf, to musisz je tam nauczyć co to mięczak. kiedy masz wizytę?
Ja mam jutro, już nie mogę się doczekać, bo może w końcu poznamy płeć byłby to cudowny mikolajkowy prezent tak że proszę o kciukasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 09:18
Another, olka30 lubią tę wiadomość
-
Tak, sierpniówka jeśli wszystko będzie ok, a mam taką nadzieję
Na bbf wszyscy są pospinani aż czasem zanim coś napiszę to się 10 razy zastanawiam. Ja luzaczek jestem, wolę śmiać się niż ciągle zamartwiać
Wizytę miałam już w piątek u mojego gina ze względu na wcześniejsze poronienia. Następną mam 20 grudnia, czyli tuż przed świętami Powinno być już słychać serducho, bo to będzie 7t3d. Narazie widać było tylko pęcherzyk w macicy, nic poza tym. Ale i to jest już sukces
Trzymam kciuki za jutrzejszą Twoją wizytę i czekam na wiadomość o płci. Masz jakieś przeczucia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 10:49
Ania_84, Maniuś, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Złota, jakbym czytała siebie miesiąc temu. 29 lat, ponad 6 lat starań, same niepowodzenia. Nie trać proszę nadziei
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 13:15
santoocha, Złota lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Santoocha Przyda mi się w sierpniu doświadczone towarzystwo
Ja wczoraj odebralam progesteron. We wt bylo 17.8, w cz 19.8 a wczoraj 24.1
Powoli ale rośnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 08:18
olka30 lubi tę wiadomość
-
Another jaki Ci wychodzi tp?
Mi 16 sierpnia.
Na razie podchodzę do tego z dystansem, powtórzę test za 2 dni, jeśli będą mocne kreski to betę sobie odpuszczę.
Mój mąż ucieszył się jak małe dziecko
Aż jestem w szoku!
A to miał być nasz ostatni cykl starań...Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
-
AAAAaaaaaaaaaaa Santocha, gratulacje!! Rośnijcie zdrowo Najlepszy mikołajkowy prezent
Złota, nie wiem co Ci mogę napisać. Myślę, że Another najlepiej to ujęła. I jest jedną z tych, które najlepiej Cię rozumieją. Ja pomimo, że starałam się ponad rok, ale bez ingerencji lekarzy, to było dla mnie okropnie długo. 5 lat to kupa czasu, ale mam nadzieję, że już jesteście blisko i wkrótce będziecie cieszyć się ciążą, a później rodzicielstwem. Tego Ci życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 12:58
Złota lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/304ec6d9e152.png
I kolejny raz matczyna intuicja mnie nie zawiodła w końcu królowa jest tylko jednaLittle Frog, Another, santoocha, przedszkolanka:), Misty87, olka30, Melula lubią tę wiadomość
-
Wow,ile się dzieje!
Santoocha gratuluję!! To teraz córci życzę
Another dobre wieści,oby kolejne były jeszcze lepsze
Maniuś gratuluję drugiego synka! Co dwa łobuzy to nie jeden
Źabko jak Ty się czujesz? Co słychać?
Myszko i Wam się uda :*
Ana fajnie,ze napisałaś co u Was mam nadzieję;że sytuacja z męźem się poprawi..
Złota nie wiem co napisać,dla mnie 5 lat to ogrom czasu..jesteście z mężem bardzo silni,nawet nie wiesz jak..dobrze,że macie siebie.
Maniuś, Another lubią tę wiadomość