Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
plany?....na dzien dziesiejszy nie chce mi sie nic...w lutym mam laparke potem postanowilismy in vitro ale musze si pozbierac i nabrac sil na starcie ostateczneDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasia, bardzo mi przykro. Przed Wami kolejny etap. Plany są. Tak jak piszesz - trzeba się pozbierać. Uderzycie ze zdwojoną siłą Teraz święta już tuż tuż, to trochę odpoczniecie i zregenerujecie siły! No i kto jak kto, ale Ty jesteś twarda babka. Życie rzuca Ci kłody pod nogi ale mimo wszystko dajesz radę. Mocno Ci kibicuję i z niecierpliwością czekam aż pochwalisz nam się tym wymarzonym cudem.
-
Kaśka współczuję
Santocha ja ostry pms miałam całą drugą ciążę Mam nadzieję, że u ciebie będzie lepiej..
Lilly u mnie też leci jak szalone.. Żyję "zadaniowo". Trochę czasu dla siebie mogę jeszcze wygospodarować, ale późnym wieczorem..
Przedszkolanko co tam u ciebie?
Żabko jak Kaja? -
Hej.
Kasiu bardzo mi przykro, ze znów się nie udało. Ale uda się, w końcu się uda! Zobaczysz!
Ja mam dziś doła, zatoki mi dokuczają, do tego była dziś próba ugodowa przed sądem z tym moim byłym księgowym i przyszedł tylko mój prawnik.
Czyli nie chce się dogadać. Czeka nas wojna w sądzie... -
Olka, dziękuję. Z Kają wszystko dobrze, zdrowa (odpukać!!!!!), praktycznie codziennie zaskakuje nas czymś nowym W Polsce byliśmy końcem października, a teraz jak przyjedziemy, to już po ogromnej zmianie. O wiele więcej rozumie, idzie się z nią jakoś mniej więcej dogadać, a to już jest ogromny plus.
Ogólnie teraz jak przyjedziemy, to mąż ma się ostro zabrać za mieszkanie, bo następnym razem jak przyjedziemy już chcielibyśmy być na swoim. Niby wszystko spoko, ale we 3 w jednym pokoju, to trochę już ciasno się robi. Sporo jeszcze pracy, ale no nie musi być wszystko dopięte na ostatni guzik, ważne, żeby dało się już jakoś mniej więcej w tym mieszkaniu funkcjonować. W sumie mamy już zrobioną sypialnię, płytki ułożone w toalecie i łazience. Zostaje przedpokój, kuchnia i salon. Pokoje na górze zostawimy na później, bo póki co są zbędne. Zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie
Musisz mieć super organizację skoro udaje Ci się wygospodarować jeszcze chwilkę dla siebie. Ja to uwielbiam wieczory jak Kaja już śpi, a my z mężem leniuchujemy Taka cisza i spokój
Santoocha, współczuję że czekają Was nieprzyjemności związane z sądem, mam jednak nadzieję, że sprawa jest z góry wygrana. Kurde, że też gościu nie jest na tyle inteligentny, żeby właśnie spróbować się dogadać. Może liczy na to, że zrezygnujecie albo coś? Nic się nie odzywał?olka30 lubi tę wiadomość
-
Little Frog nie rozmawiałam z nim od roku. Nie wiem jakie ma plany. Chyba nie ma prawnika, skoro przyszedł pod salę, a nawet nie wszedł. W sumie nie wiem po co przychodził.
Jeszcze jest nikła szansa, że uda się ściągnąć kasę z jego ubezpieczyciela. Wtedy nie doszłoby do sprawy w sądzie.
Musimy czekać jeszcze z miesiąc na decyzję z generali.
U nas znów choroby, tym razem do moich zawalonych zatok doszło zapalenie krtani. Nie mam głosu. I weź tu się kobieto lecz w ciąży.... -
Hej
Ostatni tydzień przed Świętami,czyli czas bieganiny. U mnie czwartek i piątek zapowiadają się wycięte z życia czyli:gotowanie,sprzątanie,zakupy itp. A jutro mamy sesje świąteczną
No a ja cóż...po 2 latach i 7 miesiącach dostałam dzisiaj na fitnesie @ :p gdybyśmy się starali tak jak planowaliśmy to bym chyba miała prezent na święta :p miałam owulkę jakiej nigdy i tak podejrzewałam że przed świętami zawita w końcu ;p ale odpukać nie jest na razie źle
Olka dziękuję ,że pytasz. Tak to u nas dobrze,Pola niesamowicie już kumata,rozumna. Bez problemu idzie się dogadać no i odpukać bardzo jest grzeczna- dzisiaj się nadziwić nie mogły na zajęciach tak więc jakoś to leci. Aa i mąż uparł się mi kupić tańszą wersję txermomixa i zobaczymy co z tego mi wyjdzie haha;p
A co Tam u was? Przygotowania w pełni?olka30 lubi tę wiadomość
-
Przygotowania do świąt? Zero prezentów, zero zakupów, zero sprzątania, zero przygotowań. Jak sobie uświadomię, że to za parę dni to mi się płakać chce. Nie mam na nic czasu:( Chcę się zaszyć w norę i przespać, bo nie wiem jak się mam za to wszystko zabrać..
-
Kasia trzymam kciuki za powodzenie w następnym etapie. W końcu musi się udać .
U mnie Święta już prawie na finiszu, tylko potrawy zostały do przygotowania. Dzisiaj na 15 wizyta, a ja od 5 ze stresu nie śpię więc mam czas na gotowanie i pomycie podłóg. Stres mam większy niż przed maturą ustną z niemieckiego...
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Kasia trzymam kciuki za powodzenie w następnym etapie. W końcu musi się udać .
U mnie Święta już prawie na finiszu, tylko potrawy zostały do przygotowania. Dzisiaj na 15 wizyta, a ja od 5 ze stresu nie śpię więc mam czas na gotowanie i pomycie podłóg. Stres mam większy niż przed maturą ustną z niemieckiego...
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Kasiu trzymam kciuki za Was... Wierzę w to że Nowy Rok będzie dla Was szczęśliwy
Złota za Ciebie również kciukam
Another daj koniecznie znać po wizycie ja mam jutro i pomimo że już czuję wyraźnie ruchy to stres jest zawsze
W czwartek jedziemy do Polski na Święta i wracamy w nowy rok nie mogę się doczekać już
Życzę Wam wszystkim kochane moje dziewczynki zdrowych spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz samych sukcesów w Nowym Roku!!!olka30, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Oto moja fasolinka:
Wiek ciąży dokładnie taki sam jak na suwaczku, 7t3d. Mamy 12,6 mm a serducho 158 uderzeń na minutę. Najpiękniejszy dźwięk świata!
Nie wierzę w to wszystko jeszcze...
Maniuś, trzymam kciuki za wizytę jutrzejszą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 20:01
Z., Maniuś, olka30, Misty87, Ania_84, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
My jeszcze w dwupaku. CC odwołane. Czekamy na poród naturalny, choć mam wielkie obawy przy szacowanej wadze malucha na 16.12 3820g...
Cóż, zobaczymy, jak się potoczy.
Tymczasem przede mną świąteczne przygotowania. Niestety, Wigilia z dala od rodziny, tylko z mężem i córką, więc niewiele jedzenia planuję robić, ale ogarnąć mieszkanie trzeba, żeby poczuć ten czas
Wszystkim Wam, moje Drogie, życzę:
spełnienia marzeń, tych wielkich, oczekiwanych, wytęsknionych, ale także tych małych, skrywanych, tylko dla was.
Po drugie - zdrowia, bo to jest najważniejsze.
No i miłości, szczęścia, wyrozumiałości, cierpliwości i dużo, dużo pięknych chwil w nadchodzącym 2017 rokuManiuś, olka30, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Olka sprzàtanie nie najważniejsze-ważne,że będziecie razem w tym dniu
Another super fasolinka,najpièkniejszy prezent już dostaliście )
Maniuś Wasz to już kawal chłopa cieszę się że wizyty pomyślne
Santoocha a Ty chyba też jakoś w okolicy swojej?
Melula czemu cc odwolane? Jak się w ogóle czujesz?
Życzeń jeszcze nie składam,jeszcze tu wpadnę tym których nie będzie tu życzę Wesołych i Spokojnych Świąt w gronie rodzinnymManiuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Spokojnych, pogodnych , radosnych Świąt Bożego Narodzenia i pomyślnego roku 2017 . Żeby spełnił WSZYSTKIE Wasze marzenia . Do zobaczenia w Nowym Roku
Ps. Gratuluje fasolek rosnących w brzuszkach
Melua dlaczego odwołali cc ? i masz rodzić sn ? pocieszające jest to że może lepiej w styczniu ( sama jestem styczniowa :p ) udanych świąt wszystkimManiuś, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Mam 4mm i pięknie bije mi serducho
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd0b2f1ea219.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 21:07
Z., przedszkolanka:), Myszka86, Little Frog, Maniuś, Ania_84, LillaMy, sara_nar, Another, olka30, Misty87, LilyEvans, dżona lubią tę wiadomość
-
Kochane z okazji nadchodzących świat Bożego Narodzenia chciałabym Wam życzyć przede wszystkim zdrowia, dużo miłości, spokoju, zrozumienia , wsparcia i dużo pozytywych relacji na co dzień , dla wciąż walczących aby Wasz walka przyniosła wyczekiwany cud abyście mogły cieszyć się nim na codzień ,dla ciężarówek spokojnej resty ciąży i spokojnego rozwazana a póxniej dużo siły i pociechy
Dla Mamusiek które mają już swój cud na świecie przedewszystki zdrowia dla dzieciaczków , aby rosły Wam mądralińskie któe choć nie raz dadzą w kość zawsze będą Waszymi kochanymi dzieciaczkami
Przeprszam ze mało zagladam ale mamy młyn a ja coraz częściej przeglądam OVU i BBF z tel bo przed kompem zbytnio nie mgę wysiedzieć
Z aktualności Antoś waży już 1750 g i wg usg 3 trym wszytso z nim okLittle Frog, olka30, Maniuś lubią tę wiadomość