Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobiety.
Santoocha, Another gratuluję i bezproblemowych ciąż.
My z Tosią w nocy z soboty na niedzielę trafiłyśmy do szpitala. Tymcio miał zapalenie oskrzeli i niestety Tosia złapała zapalenie górnych dróg oddechowych. Antybiotyk, sterydy i jest już ok. Jutro prawdopodobnie do domu.
Wesołych świąt pełnych miłości. A o to moje skarby
santoocha, Another, przedszkolanka:), Z., Little Frog, olka30, Maniuś, Misty87, LillaMy, dżona lubią tę wiadomość
-
Kochane!
Oby najbliższe dni przyniosły Wam wszystkim
radość i wewnętrzny spokój oraz wytchnienie
i odpoczynek od codziennego pędu
Wesołych Świąt!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 23:25
Little Frog, olka30, Maniuś, santoocha, Misty87, LillaMy lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Kochane!
Życzę Wam magicznych Świąt! W rodzinnym gronie,pełnych radości i zdrowia:*
Staraczki Wam życzę siły i cierpliwości,aby w ten dzień nie myśleć o tym co przykre,aby za rok było Was więcej .
Ciążóweczki Wam życzę bezproblemowych i mega nudnych ciąż. By przyszły rok przynosił same dobre wieści z porodówek o 5 minutowych porodach
Mamusie a Wam cóż...dużo siły,cierpliwości,snu ale również czasu ,bo tego nam zawsze brakuje w tej codziennej bieganinie. Oddechu i miłego czasu spędzonego z tymi najważniejszymi
Wesołych Świąt!!Little Frog, olka30, Maniuś, santoocha, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
Witam się poświątecznie i w dwupaku
Pytałyście, dlaczego cc odwołane... Sama nie wiem, mój gin stwierdził, że natura zdecyduje... Trochę mnie to martwi, ale nie to że sn, ale że maluch jest już spory i może mnie porozrywać. Liczę na dobre decyzje w szpitalu -
Melula rozpakowuj się, termin już minął!
Wpadam z życzeniami. Życzę dużo sił i cierpliwości staraczkom, lekkich ciąż i porodów brzuchatym, dużo mocy mamom!
No i niech w życiu każdej z Was wydarzy się w 2017 roku coś niesamowicie wspaniałego!!!! :*sara_nar, olka30 lubią tę wiadomość
-
Braku złości i przykrości dużo radości i miłości. Szczęśliwego Nowego Roku kochane forumowiczki.
Tymcio poległ. Tosia śpi na brzuszku na mnie i dylemat matki odłożyć i wstać czy leżeć plackiem. Znając życie jak odłożę to się obudzi....olka30 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny nikt nic nie pisze, więc ja się pofatyguję pierwszy post w Nowym roku
Melua jak tam?
Ciężaróweczki jak zdrówko?
No i reszta naszych dziewczyn, jak się macie?
U nas leci już 24 tydzień... Ta ciąża to jest naprawdę expresówkaolka30 lubi tę wiadomość
-
Maniuś piękny brzusio
Another jak Ty się czujesz?
U nas w 1 dzień świąt złapała mnie taka jelitówka,że 3 dni miałam wycięte..a po mnie Pola i jeszcze ją brzuszek boli..a tak to ok,wracamy pomału do normalności
Wszystkiego dobrego w nowym roku!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 21:38
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Hejka mam pytanie
Biore pewne kapsulki, ktore tez sprzedaje (ale nie chce sie reklamowac wiec nie podam nazwy ani swoich danych) majace dzialanie ogolnie poprawiajace zdrowie w 100% narturalne (suszone owoce i warzywa). One maja w sobie lacznie 276ug kwasu foliowego, dop tego witaminy C E A. Do tego spozywam tran ale raczej okazyjnie jak mnie chlopak poczestuje bo ciagle zapominam kupic swojego.
No i teraz pytanie: Czy mam brac cos jeszcze? Czy brac dodatkowa porcje kwasu foliwego? Jestem pewna ze to co w nich jest sie dobrze wchlania.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Melula gratulacje!!! Duży chłopiec
Udało się sn, czy jednak cesarka?
U nas młody jak zwykle przeziębiony, ale na tyle lekko, że nawet na lekarza to się nie nadaje.
Ja mam mdłości, ale i tak czuję się o niebo lepiej niż w pierwszej ciąży. Wymiotowałam tylko kilka razy. Za to mecze się strasznie szybko i kręci mi się w głowie prawie non stop.
A co u Was?
Meldować się tu raz dwa!
-
Dziewczyny jako, że tu większość już po ciąży to powiedzcie mi proszę. Wam też mózg tak słabo pracował w ciąży? Ciągle się potykam, coś mi spada, o coś zahaczam... Dzisiaj np. szłam ze sklepu i otworzyłam sobie ciasteczka w jednorazówce. Opakowanie było ostre i rozdarło siatkę, a ja sobie machałam torbą do muzyki w słuchawkach i w połowie drogi do domu zauważyłam, że w ręku została mi sama siatka i ciastka. I jak taki dureń wracałam całą drogę robiąc skłony i zbierając ze śniegu bułki, mielonkę dla starego, kiełbasę, masło....
Paranoja
Zdrowia dla dzieciaczków!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 16:48
Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."