Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
A co tu taka cisza?
U nas jakoś leci, młody zdrowy, chodzi ciągiem już szósty tydzień do żłobka zaliczając tylko mały weekendowy katar
Coraz więcej gada, sika ładnie na nocnik.
Tylko łobuzuje w żłobku i co rusz słyszymy że kogoś uderzył (wczoraj wychowawczynie samochodem w plecy ).
No i w ogóle znów zrobił się z niego wymuszacz, terrorysta i buntownik. Mam nadzieję że to chwilowe.
Miałam wczoraj rozmowę z dyrektorem na temat żywienia Szymka. Wkurzył mnie niemiłosiernie, bo okazało się, że gdy były np kanapki z twarożkiem, to on dostawał z samym masłem, gdy były pierogi ruskie, on nie dostawał nic. Także zażądałam zapewnienia Szymkowi zamienników i zgłoszenia do firmy kateringujacej obiady, żeby jemu robili pierogi czy naleśniki bez farszu z nabiałem.
On wezwał przy mnie jedną z wychowawczyn i ja zaczął opieprzac, a to przecież jego broszka żeby zapewnić dziecku z alergią odpowiednią dietę, a nie jej.
Muszę pogadać z tą Anią, bo wyszło jakbym poszła naskarżyć na nią, a ja do niej nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
Cały ten dyrektor to kawał cwaniaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 09:51
-
Hej:)
Co u Was słychać? U nas ostatnio trochę problemów ale nie ma tego złego..
Santoocha faktycznie słabo z tymi posiłkami,bo nie powinni tak robić..porozmawiaj i wyjaśnij to koniecznie.
Gratuluję siostrze dzidziusia;)
Ja zaraz jadę na rzesy jak Pola uśnie (ostatnio znowu wieczorami buszuje a w dzień odmawia drzemek a dzisiaj juz padala z wyczerpania). Korzystam póki mąż w domu złamana ręka. A siostra zaczęła staż jako kosmetyczka -
Dzień dobry!
Melduję się po połówkowym USG. Dzidzia 20+5.
Siusiak został i bez wątpliwości już się nie schowa. Wszystko w jak najlepszym porządku! Jestem zakochana!
Ciałko mniej więcej na podobnym poziomie wielkości, tylko nogi dłuższe o 2 tygodnie. Pan doktor powiedział, że na bank będzie wysoki facet.
379 gram szczęścia mamy
Na brązowym zdjęciu buzia podpierana przez dwie rączki.
Na czarnym na 1 fotce syn pręży biceps przed kamerą, a na 2 fotce przyrodzenie synusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 08:32
Maniuś, przedszkolanka:), Little Frog, olka30, Misty87 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Cześć dziewczyny
Another gratuluję synusia - synusie są super
Z jak u Ciebie? Pewnie już się tulicie, co???
U mnie 35 tydzień czas start! 3 tygodnie do donoszonej-normalnie strach się bać
Piszcie co u Was słychać kochaneolka30, Another lubią tę wiadomość
-
Oj Z na co czekasz Dobra już Cię nie denerwuje Another super fotki Santocha co za gnoje. Temu zrezygnowalam ze zlobka z kateringiem, u nas jest kuchnia z zajebistymi paniami, ktore najpierw zbieraja wywiad co dziecko moze a czego nie moze jesc i dostosowują dietę indywidualnie do każdego malucha. Jestem z tego mega zadowolona.
-
Olka ale to nie wina kateringu tylko dyrektora, który nie zadzwonił i nie powiedział, że mają być dla Szymka zamienniki. Dziś już mi panie z kuchni zapowiedziały, że w tym tygodniu to gdy jest koktajl mleczno-owocowy, to młody dostanie sam owocowy.
Szkoda tylko, że trzeba było się o takie rzeczy upominać. -
Santocha tobie już niedługo przeleci połówka ciąży.. Another już przeleciało
Z. to już pewnie jedzie na wywołanie jeśli nic się nie ruszyło
Maniuś jest następna..
A moje dziecko w tym tygodniu skończy pół roku. Masakra jakaś. Niedługo chrzciny, wczoraj skompletowałyśmy kreacje (małej, mama obejdzie w starej sukience) na tą okazję i cieszyłam się jak dziecko, bo zamawiałam na necie w smyku i nie wiedziałam w sumie jak to w rzeczywistości będzie wyglądało, a wszystko jest śliczne Mały niedługo kończy dwa latka tak, że jestem na etapie organizowania imprez - po prawdzie zapraszam tylko chrzestnych i dziadków, ale i tak trzeba wszystko jakoś fajnie ogarnąć.
Wierzyć mi się nie chce jak tak wchodzę na niektóre forum i patrzę po znajomych, którzy się długo starali, tak jak zresztą ja, a tu już dzieciaki kilkuletnie. Zresztą nie tylko na forum, bo i w realu, wśród najbliższych znajomych już ostatnia para czeka na poród pierwszego malucha w maju (też wyczekanego, ale jednak). Ostatnio się zgadaliśmy w większym gronie, że jakby ktoś tak parę lat temu, kiedy siedzieliśmy wspólnie w pubie, dał nam zdjęcie z dnia dzisiejszego z dziećmi to chyba byśmy nie uwierzyli,że to tak będzie wyglądać No cóż, życie się nieustannie zmienia i gna do przodu, ważne żeby w tym pędzie umieć na chwilę usiąść i nacieszyć się chwilą która trwaManiuś, Little Frog, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Another super zdjècia rośnijcie zdrowo!!
Maniuś spakowana już?
Zetko trzymam kciuki dzisiaj!!
Co u Was kobietki? U nas pogoda brzydka,odkładam Polę spać i siadam do maszyny:) a ostatnio mam fazę na swoje domowe pieczywo mmm:DAnother, olka30 lubią tę wiadomość
-
Zetko jak tam wieści z frontu?
Ja nadaję z pracy, przez 2 ostatnie dni wymiotowałam i nie wiem czy to nawrót dolegliwości ciążowych, czy jakiś wirus. Chłopaki tydzień temu mieli biegunkę, a mnie nic nie ruszyło, więc może to tamten wirus w końcu mnie dopadł.
Dziś jest już lepiej.
Piękna pogoda, słońce świeci jak szalone, poszłabym na spacer, no ale ktoś pracować musi.
Miłego weekendu! -
Hej dziewczyny ja wyhodowalam dwa pecherzyki na prawym jajniku w koncu...IUI we wtorek srode lub czwartek wszystko zalezy jak urosna:D
Ania_84, santoocha, Maniuś, przedszkolanka:), Another, Little Frog, olka30, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hej dziewczyny ja wyhodowalam dwa pecherzyki na prawym jajniku w koncu...IUI we wtorek srode lub czwartek wszystko zalezy jak urosna:D
i przesyłamy moc pozytywnych uśmiechów
Ps prosba o nie cytowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 17:38
Kaśka28, Maniuś, przedszkolanka:), Another, Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość