Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka bardzo mi przykro. Trzymałam mocno kciuki i obserwowałam Cię na innym wątku
Olka leci stanowczo za szybko
U mnie dzisiaj badania, młody ma 835 gram i nogi dłuższe o ponad 2 tygodnie od reszty Będzie wysoki chłopakManiuś, przedszkolanka:), olka30 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Olka ja już odliczam Do 12 tygodnia się niemiłosiernie mi ten czas ciągnął, potem do 16 się unormowało, a teraz to tak leci, że czasem jak ktoś mnie zapyta który tydzień, to się chwilę zastanawiam i sama z wielkim zdziwieniem odpowiadam, że 24. Jestem tak samo zaskoczona jak moi rozmówcy
Wesołych Świąt laseczki
Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Cześć Dziewczyny
Dawno Mnie nie było więc postanowiłam parę słów sklecić i coś napisać
Czas leci w zastraszającym tempie, uciekają Mi dni przez palce bywa tak że nie wiem jaki jest dzień tygodnia nie wspominając o dacie
Hanuś skończyła pół roczku - tylko pytanie dlaczego tak szybko ?
Jest drobniutką kruszynką o piwnych oczkach ( jak na razie ) zaczyna podnosić dupkę do raczkowania ale rączki są słabe.
Na rozszerzenie diety nie jest gotowa naciąga ją już przy pierwszej łyżeczce
Zdążyłyśmy zaliczyć już pierwszy antybiotyk tak gardełko miała zawalone na szczęście osłuchowo wszystko w porządku
Przymusowo musiałam zakończyć karmienie piersią ..
Jeszcze 4 miesiące i Filip będzie miał 2 latka, nie chcę narzekać ale strasznie niedobry się zrobił " bunt dwulatka " ?
Leniuszek niesamowity, złośnik ogółem wszystko jest na NIE ..
Ręce Mi opadają przy Nim a cierpliwości brak
Co u Mnie ..
Działo się dość sporo, pojeździłam karetkami, pojawiły się złogi na woreczku żółciowym, szpital - operacja ..
Strasznie nerwowa się zrobiłam
Za tydzień na weekend wybieramy się do Zakopanego
Pozdrawiam Was Wszystkie Życzę dużo Zdrówka Radościolka30 lubi tę wiadomość
-
Maniuś, gdybym znała sposoby, to nie miałabym wywoływanego porodu 8 dni po terminie.
U mnie nic nie działało.
Piękny wynik, tylko 4kg na plusie! Wow!
Ja siedzę w laboratorium na glukozie. Za pół godziny ostatnie pobranie i spadam do pracy.
Młody dziś hardkorowo od 7:30 do 17:15 w żłobku.
7 maja będziemy oboje z mężem chrzestnymi córki mojej siostry, modlę się o trochę lepszą pogodę.
Miłego dnia!Maniuś lubi tę wiadomość
-
No ruchu właśnie to ja mam pod dostatkiem z tym moim małym agentem okna umyte,nawet na nogach na 8 piętro wychodzę specjalnie mąż wykorzystywany systematycznie... No nic, pozostaje mi tylko czekać...
olka30 lubi tę wiadomość
-
Kochane informuję że z Córci wszystko dobrze. Wyniki z krwi wyszły w porządku. Kamień z serca mi spadł...
Za miesiąc przeprowadzka..
Pogoda do bani u nas.. nawet śnieg padał ostatnim czasem..
Młodej wychodzą 3 zęby na raz, dokucza strasznie bratu, szczypie go i gryzie, wszystko mu zabiera, a on nie pozostaje jej dłużny więc mam armagedon w domu
czasem brakuje cierpliwości i sił ale są momenty że można się uśmiać do łez
Marudy ostatnio z nich straszne ale to chyba przez tą pogodę..
Maniuś, Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość