Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny jutro zaczynamy przygode z in virto...trzymajcie za nas kciuki prosze
santoocha, przedszkolanka:), Another, marzenia, Ania_84, Little Frog, Laura, Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Laura a jak u Was staranka o drugiego maluszka?
Na dzień dzisiejszy nie wiem czy będziemy dalej się starać.....
Jeszcze nie dawno startowałyśmy razem pamiętam u teraz u Ciebie już 27 tydzien leci
-
Laura wrote:Kasia a mogę Cię zapytać czy w Polsce pobieranie jajeczek jest w znieczuleniu?
Bo pamietam jak nam proponowano In Vitro w Nl, tam nie było w znieczuleniu z tego co pan doktor wspominałolka30 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Maniuś wrote:Hej dziewczyny wpadam się pochwalić że 5.05.2017 o godz 17.39 przyszedł na świat nasz synuś Oskar Poród bolesny ale expres 2,5 godziny a Alexa 24 godziny rodziłam!!! 4440 g i 53 cm
Niech się zdrowo chowaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 14:51
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Santocha moje dziecko jest takie samo, może rzeczywiście żłobek tak działa, bo jest o wiele sprytniejszy niż rówieśnicy, bardziej kumaty i walczy o swoje nawet z większymi.
Kaśka trzymam kciuki, oby to byłą krótka i owocna przygoda.Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Olka dokładnie! Mój jest najmłodszy w grupie, dużo mniejszy od dzieci z początku roku, mimo że wzrostem jest powyżej 50 centyla.
Ale do innych dzieci jest bardzo śmiały. Teraz na chrzcinach była 5ciolatka, z którą Szymek za bardzo się nie bawił, bo tamta nie chciała, ale jak oni odjeżdżali, to Szymek wspiął się na palce, pociągnął ją za rękę w dół i chciał dać buziaka, a ona odsunęła się i poleciała do matki.
Bardzo lubi dzieci, nieraz stoi pod bramą i drze się , że chce do Mojosza (Miłosza) albo Gagi (Igi).
Fajnie, bo wiem że odnajdzie się wśród rówieśników -
No jakbym czytała o moim Tylko mi go szkoda, bo z rówieśnikami to jeszcze się za bardzo nie ma jak bawić, bo on już sobie jakieś zabawy wymyśla, a oni jeszcze nie bardzo chcą uczestniczyć.. Za to ze starszymi dziećmi fajnie się bawi. A malutka jest w niego zapatrzona jak w obrazek (mimo, że non stop jej coś paskudzi), tylko go widzi, a już jej się buzia cieszy.
-
Manius gratulacje
Kasiu trzymam kciuki zeby to byll to magiczne podejscie :*
Sara gratulacje
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za kciuki:D
Sara gratuluje ja bym chciala taki zobaczyc za jakies 3 tyg:D
Narazie jajeczka sie produkuja lekarz mwi ze po 6 wiec jest ladnie zobaczymy ile z tego urosnie ile przetrwa ile sie zaplodni i cy ktores sie zagniezdzi...intensywny zas przed nami...
ale powiem wam ze jak przy inseminacajch bylo chlodno miedzy nami tak teraz jakos cieplej maz sie stara chyba zebym sie zrelaksowala...c chwile cos wymysla:DZ., santoocha, przedszkolanka:), Maniuś, sara_nar, Laura, Another, olka30, Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Sara gratulacje
No to ładny surprise U nas się tak czasem pojawia myśl o trzecim, ale o ile nie będzie wpadki to jednak wolę poczekać do zakończenia budowy, bo chyba bym już rady nie dała. Za stara się czuję i nie nadążam (w sumie nadążam, ale ledwo i wolę nie próbować czy dałabym rady z trzecim przy budowie domu). Ale za to teraz będzie gdzie zapytać jak to jest z trzema maluchami Na pewno fajnie się będą wychowywać razem.. Trochę Ci zazdroszczę ;P
Kaśka kciuki zaciśnięte cały czas. Myślę, że teraz twoja kolej.
Ogólnie teraz dobry czas, wiosna, znowu z każdej strony słychać wieści o ciążach, więc tylko spróbować wrzucić na luz i a nóż będzie dobrzeKaśka28 lubi tę wiadomość