Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura w Polsce ostatnio coraz lepiej jeżeli chodzi o rynek pracy..
Ania co u Ciebie, jak maluszek?
Kaśka nie dziwię się, ale wytrzymaj
Ja muszę drugie dziecko oddać do żłobka we wrześniu, mimo że w domu będę min. do końca października Nawet roku nie będzie miała mała, zresztą tak jak młody Tyle, że on umiał chodzić i ogólnie był całkiem nieźle rozwinięty, a wątpię żeby jej się to udało Chciałam od listopada, ale mi powiedzieli, że jak przyjmą dzieci we wrześniu to już potem nie będzie szans I teraz nie wiem co robić. Nie mam pomysłu Nie chcę jej oddawać, nie chcę płacić za kolejne dziecko w żłobku skoro jestem w domu, ale potem muszę wrócić do pracy i co zrobię jak nie będę miała dla niej opieki?? Chciałabym iść choć na chwilę na wychowawczy, ale nie ma szans. Mojej wypłaty nie starczy nawet na żłobek i kredyt, ale bez niej w ogóle będzie katastrofa Ech...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Another Ty już też na końcówce
Olka to właśnie jest ten ból, chcielibyśmy mieć dzieci przy sobie ale trzeba zarabiać....
Ja mam w pazdzierniku koniec wychowawczego, i mam pomysł że znajde prace tylko na popołudniu by moc sie zmieniać z mężem i wychowywać małego do 3 lat a później przedszkole.
W Nl mogłabym siedzieć z małym do 4 lat bo ja pracowała bym po 3, 4 godzinki dziennie a mąż 6 i też byśmy się zmieniali....
Bardzo cieżka decyzja przed nami, bardzo.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 12:17
-
Hej another ide.na bete w poniedzialrek befzie to 12dpt takze wynik jaknajbardziej miarodajny...mam nadzieje ze pozytyw
Another, przedszkolanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka oby tym razem się udało! Niech Wasz zarodeczek się rozwija!
A u nas jak zwykle pod górkę...
Szymka przedszkole ma przerwę wakacyjną gdy ja będę w 38/39tc. Oznacza to, że nie mamy z kim zostawić młodego, a pracować muszę. Sama do pracy na końcówce przecież też nie pojadę, bo niech coś się zacznie jestem w czarnej dupie.
Teście odpadają, nie dadzą rady. Do innego przedszkola nie oddam go, bo zafunduje mu za dużo stresu i to przed samą rozłąką ze mną i pojawieniem się brata.
Nianie do Filipa planujemy dopiero od drugiej połowy września albo października, gdy wrócimy do pracy.
Jest jeszcze bratanica męża, bardzo fajna dziewczyna, studentka. To chyba nasza ostatnia deska ratunku... -
Hej robilam sikacza....jest ciencienia...alezasna tych ztesco bialutko...jutrzejszabeta wszystko rozjasni jak ja to wytrzymam...
Myszka86, santoocha, Laura, Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu strasznie mi przykro
jeśli chodzi o kase to nie myślałaś może o badaniach klinicznych ?? w nich chyba mozna miec 1 nieudana próbe za sobą ??
póki co ochłońtroche i może znajdziecie rozwiązanie -
Kasia a ja Wam życzę takiego zaskoczenia jakie my mieliśmy po 15 latach.
Takiego Cudu w najmniej oczekiwanym momencie!!!!!!!!!!!!!!!!
I mam nadzieję że tak będzie!
Nie załamuj się!olka30 lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Kasia a ja Wam życzę takiego zaskoczenia jakie my mieliśmy po 15 latach.
Takiego Cudu w najmniej oczekiwanym momencie!!!!!!!!!!!!!!!!
I mam nadzieję że tak będzie!
Nie załamuj się!
Chyba ze bede sie pyszczala na prawo i lewo:/Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
olka30 wrote:Laura w Polsce ostatnio coraz lepiej jeżeli chodzi o rynek pracy..
Ania co u Ciebie, jak maluszek?
Ajj Olu nie doczytałam ..
dzięki że pytasz Antoś rosnie jak na drożdżach .. generlanie zdrowy chłopak tylko mamy problemy ze skórka bo ma AZS i póki co leczymy ..
dwa ma nietolrancje laktozy i biłaka krowiego wiec jesteśmy na aptecznymmleczku ..
noo ale mam nadzieje że za jakiś czas wszytsko się ustabilizuje
póki co zaczała się przekrecać na brzuszek , i na plecki ... ładnie podnosi główke piszczy gada, zaczyna sie smiac w głos ..wiec robi się juz coraz bardziej aktywny i taki że można juz z nim cos zrobic
teraz jest na etapie rozkminki jak sie pełzaolka30 lubi tę wiadomość