Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Oby samo wszystko sie oczyscilo.
O ktorej masz jutro gina ? Daj znac po wizycie. Bedziemy tu trzymac kciuki za pozytywne dla ciebie wiadomosci. A jak Ty wogole sie trzymasz ? WspieramWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 23:34
-
Przedszkolanko współczuję.. Czasem tak jest
Lily możemy sobie podać rękę. Przy moich dzieciach wszyscy wymiękają. Mały jest tak niegrzeczny i krnąbrny, że bije wszystkich na łeb Czasem brakuje mi sił do niego.
Co do pracy to wybrałam gorzej płatną, ale w spokoju, a może uda mi się jakoś dorobić. Mam plan.. Złożyłam wypowiedzenie i nie mam ochoty martwić się na zapas. Doszłam do wniosku, że nie ma się co zabijać w życiu za kasę. Zdrowia, które przy tym tracimy nikt nam nie odda. W tym tygodniu pochowałam szwagra. To zmieniło trochę mój ogląd sytuacji.
Od października zaczynam nową pracę i oficjalne starania o 3 maluszka. Już naprawdę mi się chce. Początkiem września w rodzinie przybył kolejny mały człowieczek i jakoś tak mocniej mi się zachciało. Już zapomniałam, że dzieci są takie malutkie.. -
Właśnie zaczełam krwawić-tak jak obliczyl lekarz na piątkowej wizycie. Ciąża biochemiczna,powinnam oczyścic sie sama. Wizyta za 3 tyg.i zobaczymy co dalej..
Olka powodzenia w pracy i staraniach :*i przykro mi z powodu szwagra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 22:52
-
Cześć dziewczyny! Co u Was?
Przedszkolanko, jak się czujesz?
U nas wszystko ok. Chłopaki zaaklimatyzowali się w przedszkolach. Chętnie chodzą, tylko Oskar ma problem ze wstwaniem rano, bo ogólnie lubi sobie pospać ja od stycznia wracam do pracy...
Pozdrawiam Was wszystkie!olka30 lubi tę wiadomość
-
Rzeczywiście cisza aż piszczy Przedszkolanko co tam? Będziemy się stresować razem Oficjalnie rozpoczynam starania Cykl z 1 października, w razie czego łatwo by było zapamiętać Na razie jednak ciągnę 2 etaty, co najmniej przez 2 miesiące, a już po 4 dniach mam serdecznie dość. Jestem wykończona fizycznie, psychicznie i nerwowo. Zawsze umiem sobie wymyślić coś żeby sobie uprzykrzyć życie:/
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość