Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć i czołem.
U nas stabilnie, chłopcy zaliczyli pierwsza jesienna infekcje, ale już ukrecilam syrop z cebuli, czosnku, imbiru, miodu i cytryny i ich faszeruję
A tak to pomału do przodu, bez żadnych rewelacji w żadnej dziedzinieolka30 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko jak nastrój przed porodem? Ja dopiero zaczynam wchodzić w etap słonicy, wieczorem po całym dniu ledwo mogę chodzić. Biodra mi dają popalić. A to dopiero początek, 3 miesiące męczarni przede mną Ty lada dzień zobaczysz swojego maluszka
Dziś moja mała kończy 3 lata, łezka się w oku kręci. Zdawałoby się że wczoraj rodziłam, pamiętam jak leżała w tym szpitalnym śmiesznym łóżeczku a tu już taka duża pyskula urosła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 10:43
-
Hej
U nas wszystko ok. 4 .10 mamy ostatnia wizyte i okaze sie czy bedzie vbac lub kolejne cc. Marze o sn ale moj organizm nie przygotowuje sie do tego a maly dorodniejszy z kazdym dniem
Samopoczucie tragiczne, zgaga okropna ale damy rade - to juz niedlugo..
PozdrawiamyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 20:01
olka30 lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim. Może wy mi coś pomożecie. Jestem w 15dniu cyklu. Cykle stymulowane. w 10 dc miałam pęcherzyk 21mm na prawym jajniku. Dzisiaj jest 15dc a ja od wczoraj się strasznie czuje. Boli mnie podbrzusze. Tak jakby jajniki z jednej i drugiej strony i promieniuje do pleców. Ból się nasila po oddaniu moczu. Ledwo chodzę, zwijam się z bólu od wczoraj a dzisiaj musiałam wziąć wolne w pracy. Nie wiem co jest grane i zaczynam się bać że coś jest nie tak . Przecież nie możliwe żeby tak bolała owulacja
-
Hej
My juź po wszystkim;)
Aleksander urodził się 27.09 o 14:33 . Był wywoływany,poród 1.5h. Ciężki, ale miałam swoją położną ,która mi bardzo pomagała.
Misio waży 3260 i 54 cm.
Pola zakochana w bracie 🥰santoocha, XxMoniaXx, olka30, Maniuś, dżona, Little Frog, LillaMy lubią tę wiadomość
-
No to ci się przyplątało na końcówce ale dobrze że już po wszystkim i już w domu Jak powrót do życia z noworodkiem? Ja sobie tego nie mogę wyobrazić chociaż przeszłam dwa razy Może temu że raczej się nie zdążymy przeprowadzić a na razie ciezko mi wymyślić jak pomieścić 5 osob w jednym pokoju
-
Hej
Hm,chyba dobrze póki co Olek przesypia całe dnie,ale za to noce są słabsze (cycek,kupa,krzyk). Dwa razy wybudzil Pole to ona z nami już wtedy nie spi.
Teraz jego stałą pora na pobudkę i już to w łóżeczku słyszę;p
Pola zadowolona,tzn.mowi że go kocha,kąpie z nami,pomaga przy podaniu smoczka czy włączeniu kolysanki,ale jak mały płaczę to jest na dystans chociaż chyba już trochę się przyzwyczaiłam i nie zwraca uwagi-jedynie dzisiaj w nocy już krzyczała "no Olek spij" 😂 więc mamy wesoło,próbujemy jakiś rytm złapać ale jeszcze to nie mamy ;p
-
Hej kobiety. Przedszkolanko gratuluję Olusia Olka super że się rozkręciliście. Też mam 3 utworów. W dzień w myślach morduję. Ale jak zasną i patrzę na te niewinne twarzyczki to kocham nad życie.
U mnie raczej bez zmian. Relacje z M ... jak pies z kotem. Ale natłok obowiązków, dzieci. Brakuje nam czasu tylko dla siebie. Oddaliliśmy się od siebie. Nie umiem się przed nim otworzyć. Z resztą nigdy nie umiałam z nim rozmawiać. Czasami mam wrażenie że jestem z nim że względu na dzieci...przedszkolanka:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Monia gratulacje, kawał chłopa..
Sara przykro słyszeć, że masz takie relacje z M.. Niestety nawał obowiązków czasem tak działa Zwłaszcza przy małych dzieciach.. Nie zawsze jest tak łatwo jakby się chciało, życie Powiem ci, że co do dzieci to lepiej bym tego nie ujęła Zwłaszcza teraz, w ciąży, wyprowadzają mnie z równowagi, ale za to jak śpią to moja miłość kwitnie Sama słodycz..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Jak tam Monia? Udało się sn? Jak się odnajdujecie we czwórkę?
Moja mała w poniedziałek na wizycie ważyła 1475 gram, to jest tak na 31 tydzień, a nie 28.. Nie wiem czy już się mam bać. Szykuje się chyba największe dziecko. Brzuch w ciągu 2 tygodni urósł mi dwukrotnie , a w sumie poza brzuchem nigdzie jakoś nie przybieram. Ciężko mi się oddycha, w nocy nie mogę się obrócić z boku na bok. A to dopiero początek 7 miesiąca Tak czuję że mimo najlepszych chęci nie uda nam się powitać nowego roku w dwupaku. Pewnie jeszcze się będę modlic o wcześniejsze rozwiązanie -
Dziewczyny u nas wszystko ok. Karmimy sie cycem co nie udalo się z pierwszym dzieckiem. Sn sie nue udalo bo nie bylo postepu porodu ( szyjka pancerna jak za pierwszym razem), maly 2x owiniety pepowina i stan po cc. Nie bylo mowy w szpitalu o sn i mi pod koniec juz na nim przestało zalezec - chcialam by jak najszybciej bylo juz po bo moj stan psychiczny spowodowany nadchodzacym szpitalem nie byl najlepszy.
Teraz sie kochamy, tulimy i cycujemy cala 4rka.olka30, santoocha lubią tę wiadomość