Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny w środę idę zrobić betę ale jak się uda adopcja zarodka to niestety adopcja się zastosuje(jeszcze nie spotykamy się z Dzieciątkiem więc to ostatni moment na ciążę) nie można adoptować dziecka będąc w ciąży bo dziecko przysposobione wymaga 200% uwagi i milosci
Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Dzięki dziewczyny w środę idę zrobić betę ale jak się uda adopcja zarodka to niestety adopcja się zastosuje(jeszcze nie spotykamy się z Dzieciątkiem więc to ostatni moment na ciążę) nie można adoptować dziecka będąc w ciąży bo dziecko przysposobione wymaga 200% uwagi i milosci
U nas dokładnie było tak samo!!!!! Trzymam bardzo bardzo kciuki!! Dawaj znać w środę!!Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny 9dpt wynik 84.51!!!!!! Boże czy ja dobrze widzę?? 7 lat starań 5 inseminacji dwa razy on vitro!!!! I udało się teraz omatko....
zizia_a, LillaMy, Little Frog, Stokrotka027, Maniuś, olka30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej kochane mój wynik w 14 dpt to 765.9 także już spokojnie będę czekała do wizyty:)
santoocha, Little Frog, LillaMy, Maniuś, olka30, przedszkolanka:), sara_nar lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzień dobry,
nieśmiało się witam... choć nie wiem czy jeszcze mnie tutaj ktoś pamięta...
Czy wszystkie stare dobre tutaj zaglądają?
Miło zobaczyć znajome nicki.
Chciałam Was pozdrowić i powiedzieć, że czasami zaglądałam, ale nie miałam siły na rozmowy...
Ciężko przeszły te nasze starania. Poddałam się jakieś 2-3 lata temu i póki co nie wracam do tematu.
Minęło w sumie 8 lat... szmat czasu, bólu i doświadczeń.
Spełniam się w innych życiowych rolach.
Dzisiaj jedyne czego pragnę to dać miłość dzieciaczkowi, który nie miał tyle szczęścia co ja,
którą mama urodziła i z miłością wychowała, w związku z czym chcę zostać najprawdziwszą mamą adopcyjną.
Dojrzałam do tego, że dziecka nie muszę urodzić i dziecka nie muszę mieć - to dziecko ma mieć mnie
Cieszę się, że u Was tyle zmian, dobrych zmian dziewczyny!
pozdrawiam i ściskam Was mocno!
Jeszcze wpadnę kiedyś
Kaśka28, santoocha, zizia_a, Little Frog, Maniuś, olka30, przedszkolanka:), sara_nar lubią tę wiadomość
-
Macierzanka ja cię bardzo dobrze pamiętam
Trzymam kciuki za adopcje my 6 września otrzymaliśmy dyplom i kwalifikacje na rodziców adopcyjnych a że wcześniej zapisaliśmy się do kolejki do adopcji zarodka to zbiegło się w czasie -chcielismy to zaliczyć po prostu bo też nastawialiśmy się na dzieciątko z serduszka a nie z brzuszka. Mąż nawet nie chciał podchodzić do AZ ....a jednak się udało...myślę że wrócę do ośrodka za 2-3lata po dzieciątko bo też chce stworzyć dziecku dom ale zobaczymy jak się życie poukladaLittle Frog, Maniuś, Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Gratuluję Kasiu! To bardzo dobre wieści! Tak długo na to czekałaś! Czy nadal pracujesz w przedszkolu?
Ja też każdą z Was pamiętam. Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku. Widzę, że tu się mocno dzieciowo zrobiło, gratuluję Wam serdecznie! Kurcze... tyle lat minęło...
Kaśka28, olka30 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Gratuluję Kasiu! To bardzo dobre wieści! Tak długo na to czekałaś! Czy nadal pracujesz w przedszkolu?
Ja też każdą z Was pamiętam. Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku. Widzę, że tu się mocno dzieciowo zrobiło, gratuluję Wam serdecznie! Kurcze... tyle lat minęło...
A wy nie chcecie się decydować na adopcje albo AZ? Może dla was to też szansa?
Trzymam kciuki mocnoDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
santoocha wrote:Kasia i jak tam? Byłaś już na wizycie zobaczyć serduszko?
I mam jedno pytanie, jeśli mogę oczywiście. Mogliscie zdecydować jakiej płci zarodek przyjmujecie, czy nie sprawdza się tego?
A o zadrodku wiedzieliśmy tylko jakiej jest klasy i że fenotypowo rodzice biologiczni są zgodni z nami w95% więcej nie dopytywałam byłam w szoku heheolka30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Przede wszystkim Kaśka GRATULACJE!!!! Super wieści Owocnych już 8 miesięcy. Widać taka była twoja droga. A co do adopcji dzieciątka to super, że też masz kiedyś w planach Ja zawsze marzyłam żeby mieć 3 swoich dzieciaczków i 1 adoptować. Bóg mi dał moją trójkę, może kiedyś i drugie marzenie się spełni. Niewiarygodne, że takie dobre wieści na tym forum
Macierzanka, żeby nie skłamać, ilekroć wchodziłam na to forum to myślałam o Tobie. Przykro mi, że Wam się nie udało, a jednocześnie cieszę się, że rozważasz adopcję. Zawsze mnie wzrusza jak czytam historię ludzi, którzy zdecydowali się adoptować dziecko. Wiem, że nie jest to to samo co urodzić, ale jest w tym magia i trzeba mieć w sobie mnóstwo miłości i odwagi by dojrzeć do takiej decyzji. Trzymaj się kochana.Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ola masz rację ...jeśli chodzi o adopcje to waszym przypadku to była ostatnia możliwość na posiadanie dziecka bo już się pogodziłam z niemożliwością urodzenia dzieciątka:)
Cała procedura adopcyjna też wiele mi uświadomiła...nie żałuję ani jednej sekundy:)
I poważnie myślę o adopcji w przyszłości skoro już otrzymaliśmy kwalifikacje:) jak tylko będziemy mieli odpowiedni warunki:)olka30 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️