Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Co tu się wyprawia?
Maniuś gratulacje!!! Będziesz miała wesoło
Kaśka ale też czas leci, już masz 13tc :o
Jeszcze chwila i poznasz płeć, poczujesz ruchy ❤️
U nas ok.
Przeszliśmy wszyscy niedawno COVID, na szczęście lekko. W pracy mnóstwo roboty. Chłopaki szaleją, chodzą do przedszkola. Dni mijają jak szalone...Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem po prenatalnych jeszcze płci nie znamy ale pani dr mówiła że wzytko wygląda dobrze:) dzieciatko się wierciło wyginalo:) dodalabym zdjęcie ale nie pamiętam jak to się robi
Maniuś, przedszkolanka:), olka30, zizia_a lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaska - łezka mi się w oku zakręciła.
Niech się dobrze rozwija małe ❤️Kaśka28 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Ja chyba dopiero wczoraj tak naprawdę uwierzyłam w to co się dzieje...jak zobaczyłam jak dzieciątko się porusza jak się kręci. Mam filmik oglądam co chwilkę
Maniuś, przedszkolanka:), olka30 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzisiaj lekarz powiedział że na 60%chlopak bo się strasznie wierciło i nie wie teraz czy to przypadkiem nie pepowina
przedszkolanka:), zizia_a lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Gdyby nie filmik z usg który oglądam na okrągło dalej bym w to wszytko nie wierzyła...
Tak długo się staraliśmy
Od samego początku jestem z wami mało kto już został że"starych"staraczek minęło 8lat!! Niektóre szykują się na 3dzieciatko:) niektóre jeszcze walczą bardzo trzymam za was wzytkir kciuki . Matko jak pomyślę o tym co musiałysmy przejść albo z czym dalej się borykamy...najcięższe doświadczenie w życiu ale warto walczyć!!!
Trzeba znaleźć w sobie tę siłę i nie zastanawiać się czemu to nas spotyka trzeba się pogodzić z sytuacją ale walczyć może dla niektórych z nas podana jest adopcja to też jest wspaniałe przeżycie!!! Polecam każdemu:)olka30, przedszkolanka:), zizia_a, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
I o to mi Kaśka chodziło jak mówiłam że dopiero na prenatalnych dociera, że to się dzieje tak naprawdę. Wcześniej cieszysz się z II kresek, z przyrastajacej bety, z serduszka na USG, z pierwszego zdjęcia, ale pierwszych prenatalnych i widoku tego małego a w pełni ukształtowanego człowieczka nic nie przebije Dla mnie to były takie emocje że pamiętam je lepiej niż porody, a nie powiem żeby mi wtedy emocji brakowało
Cieszę się że wszystko ok, a na płeć trochę za wczas, lepiej poczekać niż się niepotrzebnie nastawiać. Zresztą zapewne jest ci zupełnie obojętna
Maniuś gratulacje !! Witaj w gronie 2+3 Dzieciaki masz już duże więc będą się cieszyć, super Życzę spokojnych 9 miesięcy i żeby wszystko było ok.Maniuś, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
A tak poza tym muszę się przyznać że dziś mija kolejny roczek mego już nie tak krótkiego życia. I pierwszy raz od dawna mam do tego jakiś taki seksualny stosunek. Niby trochę nostalgii za młodością się pojawia, ale akceptuję to że wszystko kiedyś mija. Trochę ciężko uwierzyć że już niedługo stuknie mi 40. Nie czuje się zupełnie, a ostatnich parę lat, przez starania, budowę, zmiany pracy i malutkie dzieci przeleciały mi tak szybko że aż trudno mi uwierzyć że jest ten rok który mamy i że mam lat ile mam
Maniuś, Kaśka28, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Hej.. jestem i ja.. długo mnie nie było..
Kasiu przede wszystkim ogromne gratulacje! Jestem w szoku! Dużo zdrówka!
Macierzanko trzymam kciuki 😘
Przyszłe Mamusie dbajcie o siebie i życzę spokojych ciąż 😘
Jak ten czas leci...
Mój pierworodny 6 lat skończył.. Młoda w lutym 5 lat a najmłodsza skończyła 2..
Po 7 latach na obczyźnie postanowiliśmy wrocic do kraju. Nie wiem jeszcze jak to będzie, jestem trochę przerażona ilościom spraw do załatwienia i w ogóle..
Jeszcze ta pandemia...
Powiem Wam że długo myślałam o 4 dziecku. Niestety na myśleniu się skończyło..
Nie daję rady. Macierzyństwo mnie chyba przerosło.
Ostatnio mamy dużo gorszych dni. Przez dwa tygodnie dzień w dzień starszaki dawały popalić. Non stop się kłócą, biją, popychają, plują, rzucają zabawkami..
Dzisiaj, po 5 dniach spokoju, Młodemu puściły nerwy, bo najmłodsza pozwalała towar ze sklepika...
Dziewczyny on normalnie wpadł w szał. Zaczął się drzeć, opluł ją. Kazałam mu iść do swojego pokoju żeby się uspokoił i przemyślał swoje zachowanie a ten zaczął w nas klockami duplo rzucać...
Nie mam siły.. siedzę i wyję..
Poniosło mnie też.. A obiecałam sobie że nie dam się z równowagi wyprowadzić..
Niestety kumulacja wszystkiego...
Czasem mam ochotę spakować walizkę i pojechać gdzieś w pizdu..
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Anaaa słońce nie jesteś sama Znam to z autopsji, nie przejmuj się tak. Nie wiem czemu niektóre rodzeństwa mogą ze sobą koegzystować jakoś normalnie a inne non stop na stopie wojennej. Mi też się trafiły te z drugiej grupy. Czasami ręce opadają ale co zrobić?
Macierzyństwo cię nie przerosło, przy 3 dzieciaków każdemu może zabraknąć cierpliwości
Podziwiam cię że chcesz teraz wracać do kraju. Mnie coraz bardziej ten naród przeraża, zacofanie, fanatyzm i zawiść ma każdym kroku. Jeszcze rząd który uparł się zniszczyć resztki kultury i serdeczności w ludziach. Czasem żałuję że nie wyjechaliśmy stąd zamiast się budować. No ale może kiedyś w końcu będzie lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 13:04
-
Aana kochana spokojnie każda ma prawo do słabszych dni. Tym bardziej jak jesteś za granicą nas w domu była 4 i z tego co pamiętam zawsze się biliśmy i kłóciliśmy teraz oczywiście skoczymy za sobą w ogień ale byliśmy nieźle ziółka:)
To że dzieciaki wyprowadzają cię z równowagi to normalne i nie jest niczym złym trzymam kciuki żeby ci się tam wszytko poukładało:)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Cześć dziewczyny!
Aaana ja też mam często myśli, że nie nadaje się do macierzyństwa. Ba, nawet nie raz przeszła mi przez głowę myśl, że fajnie byłoby nie mieć dzieci. A przecież uwielbiam ich, zacalowałabym na śmierć
Pozdrawiamy z wakacji.
Jesteśmy na Fuerteventurze ☀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 08:27
Maniuś, olka30, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Matko matko ale zazdroszczę tylko uważajcie tam na siebieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️