Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka, jak się masz? Ale leci ta Twoja ciąża 😳 już 15 tydzień? Nie długo już pewnie dowiesz się kto w brzuszku siedzi, super 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 08:53
olka30 lubi tę wiadomość
-
A mi się wydaje że stoi hehe a w brzuszku na 60%bedzie chłopiec ale czuliśmy z mężem tak od początku nie wiemy dla czego:) najważniejsze że zdrowe
Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie wszytko ok ale dalej zakaz seksow bolozysko blisko szyjki
Dalej nie wiemy kto mieszka w brzuszku bo się wypijalo heheManiuś, olka30 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
olka30 wrote:Pewnie na połówkowych się dowiecie Chociaż czasem dziecko tak wstydliwe że do końca nie ma pewnościDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej ☺️ miło że pytasz Olka ☺️ ja czuję się w miarę ok. Od około 2 tygodni mam już włączoną insulinę... I przez to też już nie pracuję. W przyszłym tygodniu mam prenatalne,więc proszę o kciuki 😉
olka30 lubi tę wiadomość
-
Może i dobrze że nie pracujesz, odpoczniesz sobie chociaż od tego. 2 ciąże przepracowałam a w 3 odpuściłam pracę i uważam że głupia byłam do tej pory. Niby ciąża nie choroba a o wiele więcej dolegliwości miałam przez pracę niż w tej 3 ciąży mimo, że wiek już swój mam. Będziesz miała też więcej czasu dla pozostałej dwójki maluchów. Ale insuliny współczuję.
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Hej kochane unas też wszystko w porządku i prawdopodobnie będzie dziewczynka!!
Życzę wam zdrówka i szczęścia:) i żeby przyszły rok był zdecydowanie spokojniejszy niż ten. Chociaż mimo tego co się dzieje ten rok był dla mnie wyjątkowy i chyba najszczęśliwszy bo w końcu zobaczyłam upragnione dwie kreski poczułam ruchy maleństwa:)Maniuś, przedszkolanka:), olka30 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hej kochane unas też wszystko w porządku i prawdopodobnie będzie dziewczynka!!
Życzę wam zdrówka i szczęścia:) i żeby przyszły rok był zdecydowanie spokojniejszy niż ten. Chociaż mimo tego co się dzieje ten rok był dla mnie wyjątkowy i chyba najszczęśliwszy bo w końcu zobaczyłam upragnione dwie kreski poczułam ruchy maleństwa:)olka30 lubi tę wiadomość
-
Wow, Kaśka już po połówce .. ależ to zleciało..
A moje dziecko skończyło rok.. Jak zwykle przy tym włączyła mi się nostalgia i smutek, że to wszystko tak szybko ucieka. Mała jest super, zupełnie inna niż pozostała dwójka i z wyglądu i z charakteru. Oczywiście podobieństwa są ale myślę że tu dużo robi wieksza różnica wieku. Za to pierworodny lada moment skończy 6 lat i naprawdę nie chce mi się w to wierzyć. Jest taki duży, buntuje się przeciw wszystkiemu co się od niego wymaga, nawet nie wygląda już jak przedszkolak tylko jakby lada chwila miał iść do szkoły.. Tak bym chciała na chwilę wrócić do czasów jak był niemowlakiem, poczuć ten jego śliczny zapach dziecka, zobaczyć jak się cieszy na mój widok, uspać go w ramionach. A tu już zapomnij.. Człowiek naprawdę nie umie żyć tu i teraz. Przez problemy non stop skupiamy się na tym co będzie a potem żałujemy że najpiękniejsze chwile tak szybko mijają. Z drugiej strony taka kolej rzeczy, czasu nie da się zatrzymać ale trochę mi szkoda że już nie mam takiego słodkiego niemowlaczka w domu. Mała biega jak szalona i próbuje rządzić wszystkimi A starszaki tak mi czasem grają na nerwach że ręce opadają -
Witam nocną porą..
Dzisiaj robiłam sikańca. Okres mi się spóźniał 6 dzień. Początkowo zwaliłam to na stres i przemęczenie...
Jestem w 6 tc.. pomimo zabezpieczenia..
Także ten.. wszystkie plany przeprowadzkowe itd zostaną odłożone na kolejny rok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2021, 23:52
olka30 lubi tę wiadomość