Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, gratulacje! Wiem że na początku jest duży szok, ale dacie radę! U nas też miała być dwójka, jak widać u mnie już 16 tydzień i nie wyobrażam sobie żeby miało być inaczej ❤️ plany pewnie się przesuną, ale widocznie tak miało być,
Trzymam kciuki za nudną ciążę! Będzie dobrze! ❤️❤️❤️olka30 lubi tę wiadomość
-
Anaa gratulacje:)
My jesteśmy po prenatalnych. Połówkowych....lekarz jakiś buc...tak strasznie cisnął głowica w brzuch że myślałam że mnie nią przebije...nawet kilka razy uderzył nią w brzuch bo nie podobało mu się jak dziecko ułożone...nic mu to nie dało bo nie widział łuku aorty i tętniczek nerkowych....dał skierowanie na echo serduszka...ale zanim pójdę na to echo zapisałam się. A piątek jeszcze na kolejne prenatalne u kogo innego...tam gdzie robiłam pierwsze...jak też da skierowanie to od razu się zapisze na echo...mam nadzieję że będzie dobrze jednak... Może ten buc był ślepy albo miał słaby sprzęt....olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anaaa gratulacje Sama nie wierze, że to piszę, ale Ci zazdroszczę. Zwłaszcza, że przed chwilą oglądałam filmiki jak moje dzieciaki były niemowlaczkami i coś mnie tak w brzuchu ścisnęło, że to się już nie wróci..
Wierzę, że szok, ale rzeczywiście różnicę masz między dzieciakami w sam raz, a powiem Ci, że jakoś te dzieci z większych rodzin są bardziej zżyte. Będzie dobrze, nic się nie zdarza tak sobie
Kaśka też przeżyłam przy średniej takie badania połówkowe. W dodatku lekarz się obraził na mojego zaraz z marszu bo coś mu się nie spodobało jak mu odpowiedział i przez całe badania nie powiedział ani słowa, a ciąża była z problemami i strasznie chciałam usłyszeć że wszystko będzie ok. Aż się potem w aucie poryczałam, ale oczywiście powtórzyłam potem badania gdzie indziej i całkiem inne podejście.. Przykre, że są tacy lekarze no ale cóż
Maniuś a u ciebie pod serduszkiem co tam słychać? Synuś? Córcia? Jeśli pisałaś to przeoczyłąm -
Cześć dziewczyny, ja jestem dziś po usg i najprawdopodobniej będziemy mieli 3 chłopca 🙈 strach się bać 😅
Kaśka, u Ciebie też pierwsze gin mówił o chłopcu, dobrze pamiętam?olka30, przedszkolanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Tak u mnie też miał być na 60% chłopczyk ale lekarz od razu zaznaczał że mógła to być pępowina bo szybko mu mignelo...ale będzie na sto procent dziewczynka:)
Wszytko jest w porządku!!!! A tak się bałam!! Już się naczytałam o braku nerek i o tych dysfunkcjach w łuku aorty...a dzisiaj maleńka pięknie wszytko pokazywała od razu pani zbadała serduszko bo pięknie było pokazane wszytkie komory prZedsionki przepływy przez aorte i zbadała zastaweczki wsztko dobrze te tętniczki w nereczkacb też znalazła!!! Matko a tak się bałam....
Maniuś, przedszkolanka:), sara_nar, Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania, gratulacje! Szczerze mówiąc, to ja raczej nie planowałam dużej rodziny, ale ostatnio miałam okazję zobaczyć jak to dobrze mieć dzieci ile potrafią dać wsparcia rodzicom aż Ci zazdrosze chociaż domyślam się, że nie jest łatwo...
Kasia, domyślam się, że stresu miałaś sporo, ale najważniejsze, że wszystko jest w porządku!olka30, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Kaśka gratuluję córeczki Super...
A tobie Manius synka Ostatnio znajomy rodziny, który ma 5 dzieci, 1 córkę i ostatnio mu się urodził 4 syn, powiedział że woli problemy 4 chłopców na raz niż tej 1 córki. Ponoć z chłopami łatwiej Moje dziewczyny jeszcze małe więc na razie nie potwierdzamManiuś lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Cudowny 😍 rób sobie zdjęcia na pamiątkę! Ja nie mam chyba żadnego zdjęcia z pierwszej ciąży i żałuję
przedszkolanka:), olka30 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️