Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie nie. Narazie wiem, że mam PCO. W tamtym cyklu byłam u gina i bez stymulacji miałam normalnie owulację, ale @ sama nie przyszła bo za niski progesteron. Dla poprawy jakości pęcherzyków zaczynam clo w tym cyklu i luteinkę po owulce, żeby podnieść ten nieszczęsny progesteron."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ja byłam pewna, że sama przyjdzie @, ale jakoś nie wyszło i musiałam wywołać. Czekam aż zacznie się cykl, żeby się do jakiegoś gina na monitoring zapisać, bo mój mi nie "kazał" monitorować, więc pójdę do innego. Ale jak na złość. Czekam i czekam, aż się cykl skończy, a on przeciąga się w nieskończoność. Na szczęście plamienia oznaczają, że już tuż tuż (mam nadzieję!)."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
A no bo pierw męża nie było, poza tym wyspałam się w poprzednią noc od 23 do 11 rano
Znaczy pierw go nie było, potem wrócił bo jakiś kolega miał gorączkę i szybciej skończyli, potem ja miałam ochotę na frytki i tak na nie czekam i nie śpię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 03:09
sara_nar lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Ale mi smaka na frytki narobiłyście. Uwielbiam ! A jak na złość nic do jedzenia nie mam w pracy.
Młoda.Mama a Ty dlaczego jeszcze nie w łóżku ??
Ja mam zawsze frytki w zamrażalce bo u nas to frytkorzerni wszyscy, a jak do Młodego przyjdą koledzy to najprościej podać i najszybciej i każde dziecko lubi, nawet mam takie te rożki do podania, jak w budce z kebabem na wynossara_nar lubi tę wiadomość
-
Haha, to ja tak mam w pracy, bo zawsze jest zamieszanie jak gotuje i zawsze zapomnę o tej wodzie. I kupiłam herbatkę w granulkach co można nawet letnią wodą zalać - polecam
Ja chyba już nie pójdę spać bo mi się nie chcę, ewentualnie się w południe zdrzemnę na 2-5 godzinek Teraz t chyba drożdżowca zrobię i chleb na jutro upiekę.