Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
piekarnik jak jest nowy to pierwsze 4-8 placków to zakalce... Rób pierw pieczenie, parówki w cieście, to co proste i można dopiec w razie czego. U nas też nowy piekarnik szwankował, a teraz się rozkręcił i wszystko robi.
sara_nar lubi tę wiadomość
-
A chleb to na zakwasie pieczesz czy na drożdżach ? Może przybiorę się jutro i upiekę jakiś nieskomplikowany chlebek. Akurat dwa dni wolnego będę miała.
Ostatnio chciałam upiec kurczaka w woreczku na opakowaniu jest podana temp. 200stopni i normalnie woreczek mi się stopił. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Pomarudze wam troche...uff mi to wrażenie opuchniecia przeszło @ nadal brak jak sie na niego czeka to nie chce przyleźć na test nie mam narazie odwagi w sumie i tak na 90procent bedzie jedna krecha wiec cierpliwie czekam dalej a dzis umyje oknaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa miłego dnia
Simcat ja mi do tej pory tez kazali naturalnie ale zmieniłam gina i ten od razu wziął mnie i męża w obroty pierwsze co kazał zrobić badanie nasienia mi monitorował cykl no i wyszło,ze nie wzzystko u mnie superW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.