Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia_czarna wrote:melula jak myslisz dlaczego mi testy wychodza negatyw.??[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
słyszałam, ale myślałam (tak, zdarza mi się)
beta najlepszym rozwiązaniem...
a jak któraś chce poczytać to trafiłam na fajne wytłumaczenie naszego cyklu i etc.
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=236Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 23:23
Malinowa Panienka, Macierzanka:), Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:kto cos slyszal?? nio jutro chyba zrobie, moj wieczorem przyjezdza i fajnie bybylo miec taka niespodzianke dla niego:)
Kasiu a to Ty byłaś z Gubina dobrze pamiętam?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Melula wrote:ja skończyłam czytać super książkę... tylko pamiętajcie, ja mam specyficzne upodobania lekturowe i nie tylko...
np. jestem wielką fanką Simona Becketta i jego "obrzydliwych" kryminałów z rzeczywistymi opisami...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
to ja ściągam na czytnik
ale teraz mam Kinga w wersji papierowej 4 po północy - 4 opowiadania. Uwielbiam[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
ja to nosem becketta wciągam... zarówno chemię śmierci, zapisane w kościach, szepty zmarłych i wołanie grobu - super, ale dla osób o dobrej kondycji, bo opisy są realistyczne...
ja to czasem nawet miałam omamy "nosowe", bo czułam te opisywane zapachy... ale to może dlatego, że wiem, jak to "pachnie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 00:04
-
Melula wrote:ja to nosem becketta wciągam... zarówno chemię śmierci, zapisane w kościach, szepty zmarłych i wołanie grobu - super, ale dla osób o dobrej kondycji, bo opisy są realistyczne...
ja to czasem nawet miałam omamy "nosowe", bo czułam te opisywane zapachy... ale to może dlatego, że wiem, jak to "pachnie"na festiwaly kryminałów we Wro jak jeszcze tam mieszkałam były super zajęcia
strasznie nam się podobało zwłaszcza jak patolog opowiadała o rozpoznawaniu godziny zgonu, jakie narzędzie itd. Aż chciałam na kryminalistykę iść ale moje reklamy wygrały jednak - wolę oszukiwać ludzi
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150