Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
i rozbiłaś - trojaczki Twoje
a ja znalazłam - przyjaciółka mi powiedziała
Badania mowia ze so zaplodnienia moze dojsc naweet 7 dni po owulacji[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Czekalam az wreszcie peknie 300!
Moj korniszon gigant spi od 17 (!)
Swoja droga jakos nie mam parcia na odkad jestem w ciazy! moze bardziej ze strachu,ze cos mogloby sie stac...Ania07, Laura lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:Malinowa, nawet do 10 dpo może być zagnieżdżenie, tak słyszałam... ale o moim słuchu to już legendy krążą...
no zagnieżdżenie = połączenie plemnika z jajcorkiem? bo mi się wydawało, że to już zapłodnione jajo sobie ścieli miejscóweczkę[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMisty mi też libido spadło.
Z. dobranoc
Kasia może beta? Testy nie zawsze są wiarygodne. Jeżeli to fasolka to życzę, aby ta @ nie przychodziła a jeżeli w kulki sobie leci i wydłuża Ci cykl to niech szybko wraca żebyś mogła rozpocząć nowe starania ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 19:30
-
Ania07 wrote:Misty mi też libido spadło. W sumie ostatnio 2 razy, ale nie było tak jak zawsze. Było dziwnie. Troszkę bolało i w ogóle, dziwne uczucie. Nie umiem tego opisać. Jakby wszystko tam spuchnięte i bardziej wrażliwe było.
Z. dobranoc
Kasia może beta? Testy nie zawsze są wiarygodne. Jeżeli to fasolka to życzę, aby ta @ nie przychodziła a jeżeli w kulki sobie leci i wydłuża Ci cykl to niech szybko wraca żebyś mogła rozpocząć nowe starania ;*