Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:No niestety. Już nie mam pojęcia jak to interpretować. Miałabym to w nosie, gdyby nie fakt, że mam clo brać od danego do danego dnia cyklu. A tak to nie wiem czy to już nowy cykl, czy ciągle stary, czy liczyć już, czy nie, brać, nie brać? Nic nie wiem. Od początku pod górkę
Kochana, ja niestety nie umiem pomóc, bo moje @ są bardzo dłuuugie i obfite i dla mnie jest to oczywiste, że to @, bo jest jej duuużo.
A kiedy masz gina? albo jak masz możliwość to skontaktuj się telefonicznie i dopytaj? Możesz też spróbować podpytać na wątku medycznym? Może tam jakąś bardziej "obcykaną" forumowiczkę znajdziesz?
Będzie dobrze, wspieramDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Wczoraj była krew, a dzisiaj przez cały dzień dosłownie 3 kropki. Aż się wkurzyłam pod prysznicem i brzydko mówiąc wepchałam paluchy, żeby zobaczyć, czy tam faktycznie sucho. No i do końca sucho nie było, coś tam było i nawet jakieś skrzepy minimalne, więc może jednak jeszcze ruszy? Jedyne wyjście chyba to policzyć cykl od wczoraj i tyle"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Malinowa Panienka wrote:oscypki jadłam dziś i bunc
nie jadlam pyszniejszych wyrobow!
-
Another wrote:Wczoraj była krew, a dzisiaj przez cały dzień dosłownie 3 kropki. Aż się wkurzyłam pod prysznicem i brzydko mówiąc wepchałam paluchy, żeby zobaczyć, czy tam faktycznie sucho. No i do końca sucho nie było, coś tam było i nawet jakieś skrzepy minimalne, więc może jednak jeszcze ruszy? Jedyne wyjście chyba to policzyć cykl od wczoraj i tyle
Ja bym poczekała na większe krwawienie i wtedy liczyła cykl. Teraz możesz mieć krwawienie śródcykliczne... -
Z. wrote:Kochana, ja niestety nie umiem pomóc, bo moje @ są bardzo dłuuugie i obfite i dla mnie jest to oczywiste, że to @, bo jest jej duuużo.
A kiedy masz gina? albo jak masz możliwość to skontaktuj się telefonicznie i dopytaj? Możesz też spróbować podpytać na wątku medycznym? Może tam jakąś bardziej "obcykaną" forumowiczkę znajdziesz?
Będzie dobrze, wspieram
Też zawsze miałam w miarę obfite krwawienia i dlatego tym razem tak ciężko mi ocenić."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Misty87 wrote:Uwielbiam bunc, a najbardziej korboce wedzone mniamii... mam u siebie na Podhalu najlepszego producenta
nie jadlam pyszniejszych wyrobow!
muszę znajomą poprosić żeby mi na wystawę psów przywiozła
a Ty z Bukowiny jesteś dobrze pamiętam?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Another wrote:Nie mam wizyty w ogóle umówionej narazie. Mam do niego iść dopiero w czerwcu :o Jak skończę brać clo, albo jak po drodze zajdę w ciążę. Dlatego na monit zapisuję się na nfz do innego. Jeśli liczyć pierwszy dzień od wczoraj, to clo mam wziąć w niedzielę. To nawet nie zdążę do gina się wybrać. A nie chciałabym kolejnego cyklu marnować na czekanie, skoro organizm sam nie da rady. Ehh.
Też zawsze miałam w miarę obfite krwawienia i dlatego tym razem tak ciężko mi ocenić.
Wiesz, ja bym chyba zrobiła tak jak radziły Ci wczoraj bodajże dziewczyny, żeby @ uznać od chwili gdy pojawi się krew. W sensie nie brudzenie, jakieś plamienie brązowe, tylko czerwona "żywa" krew. Ale nie jestem lekarzem także ciężko mi też poradzić coś więcej poza "wydaje mi się"
I nie dołkuj nam tu, uśmiech proszę - BĘDZIE DOBRZE, najlepiej ten co wstawiasz przy oznajmianiu nam, że sen jest dla mięczaków!Boski jest!
Another, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej znalazłam wynalazek - zna któraś?
komputer Baby-Comp (2499 zł). Jak się go używa? Codziennie rano trzeba zmierzyć temperaturę za pomocą specjalnego sensora, umieszczanego pod językiem. Po 30 sekundach Baby-Comp przeanalizuje cykl i wyświetli informację, w jakim jego momencie znajduje się użytkowniczka – za pomocą kolorowych lampek komputer wskaże dni płodne lub niepłodne oraz moment owulacji. Przedstawi też prognozę płodności na najbliższe sześć dni. Urządzenie dodatkowo pokazuje, kiedy jest większa szansa na poczęcie chłopca, a kiedy – dziewczynki. Pomiary są wiarygodne już od pierwszego zastosowania.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:Hej znalazłam wynalazek - zna któraś?
komputer Baby-Comp (2499 zł). Jak się go używa? Codziennie rano trzeba zmierzyć temperaturę za pomocą specjalnego sensora, umieszczanego pod językiem. Po 30 sekundach Baby-Comp przeanalizuje cykl i wyświetli informację, w jakim jego momencie znajduje się użytkowniczka – za pomocą kolorowych lampek komputer wskaże dni płodne lub niepłodne oraz moment owulacji. Przedstawi też prognozę płodności na najbliższe sześć dni. Urządzenie dodatkowo pokazuje, kiedy jest większa szansa na poczęcie chłopca, a kiedy – dziewczynki. Pomiary są wiarygodne już od pierwszego zastosowania.
Taaaaaaaa, a świstak siedzi... bo sreberka były kradzione...Z., Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:Taaaaaaaa, a świstak siedzi... bo sreberka były kradzione...
Padłam, hahah
Malinowa, czytałam o tym, ale taniej wychodzi ovu+termometr owulacyjny... i masz praktycznie to samo...Ania07, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Hej znalazłam wynalazek - zna któraś?
komputer Baby-Comp (2499 zł). Jak się go używa? Codziennie rano trzeba zmierzyć temperaturę za pomocą specjalnego sensora, umieszczanego pod językiem. Po 30 sekundach Baby-Comp przeanalizuje cykl i wyświetli informację, w jakim jego momencie znajduje się użytkowniczka – za pomocą kolorowych lampek komputer wskaże dni płodne lub niepłodne oraz moment owulacji. Przedstawi też prognozę płodności na najbliższe sześć dni. Urządzenie dodatkowo pokazuje, kiedy jest większa szansa na poczęcie chłopca, a kiedy – dziewczynki. Pomiary są wiarygodne już od pierwszego zastosowania.
Czytałam dużo o tym, bo myślałam o jego zakupie
Ma dobre opinie, ale ile w tym prawdy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:53