Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No pogodzili my się
śmieję się, że bliźniaki z tego jednego razu wyjdą
myślicie, że jutro wieczorem poprawić? bo rano to go nie zwlokę z łóżkaAnia07, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Melula, Liliana polecam
ja jestem grzeczna i ulozona dziewczynka
Aniu nie kop lezacego! Kocham malosolne! O Boze! Slina do ziemi...Ania07, Z., Macierzanka:), Laura, Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Zjadlabym kapuchy kiszonej!
Tylko uważaj potem na bąąąączurki bo po kapuście to wiesz...
Melula, ja parę kilo chętnie przygarnę, naprawdę!A kobiecie masz racje, zawsze coś nie pasuje, coś wynajdzie
Laura, miłej, owocnej nocki
Misty87, Ania07, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
W tym problem,ze mam tylko zwykle kiszone ogory w piwnicy...buuuu a mama ma w domku ponoc 40 sloikow kapuchy swojej roboty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:27
Z., Ania07, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Melula, Liliana polecam
ja jestem grzeczna i ulozona dziewczynka
Aniu nie kop lezacego! Kocham malosolne! O Boze! Slina do ziemi...
Ta kapucha to chyba po rewolucjach Gesslerki?????
Liliana, ładne imię, ale z naszym nazwiskiem długaśne wyjdzieMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Another co się dzieje? Dalej @ w kulki leci?
Hej Potforzasta"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wrote:No niestety. Już nie mam pojęcia jak to interpretować. Miałabym to w nosie, gdyby nie fakt, że mam clo brać od danego do danego dnia cyklu. A tak to nie wiem czy to już nowy cykl, czy ciągle stary, czy liczyć już, czy nie, brać, nie brać? Nic nie wiem. Od początku pod górkę
Kurde, ciężka sprawa u Ciebie. Może zadzwoń do swojego gina? Ja nigdy tak nie miałam i nie wiem jak Ci pomóc. Plamienia brązowe u mnie były początkiem @ i zaraz na drugi dzień już była krew, więc łatwo mi było określić początek cyklu. U Ciebie to wygląda strasznie dziwnie ..
Chyba, że tak jak mówiła Malinowa wcześniej - taki cykl z dziwną @ może się zdarzyć.
Najlepiej poradź się ginaZ. lubi tę wiadomość
-
ja wracam w Gorce i Taterki jak szybko się da ale najpierw Karkonosze
a tam mój ukochany smażony syrAnia07, Z. lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Kurde, ciężka sprawa u Ciebie. Może zadzwoń do swojego gina? Ja nigdy tak nie miałam i nie wiem jak Ci pomóc. Plamienia brązowe u mnie były początkiem @ i zaraz na drugi dzień już była krew, więc łatwo mi było określić początek cyklu. U Ciebie to wygląda strasznie dziwnie ..
Chyba, że tak jak mówiła Malinowa wcześniej - taki cykl z dziwną @ może się zdarzyć.
Najlepiej poradź się gina
no ja taki miałam ale ciesz się bo nim zaszłam w ciążęwięc jak ma być zwiastunem tego to niech Ci on będzie taki
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Malinowa, to super, że doszliście do porozumienia!
a poprawić nie zaszkodzi
Laura to miłego!dorzućcie tam jeszcze tych żołnierzyków trochę
Another, nie smutaj, poczekaj jeszcze do jutra, a może Ty masz takie plamienia jak ja. Zawse kilka dni przed @ mam plamienia takie óżniaste...
hej Potforzasta!
Laura lubi tę wiadomość