Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZ. co za dobre winko pijesz?
Misty ja nienawidziłam ryby, a ostatnio szproty w pomidorach z majonezem jemnormalnie szok dla całej rodziny
Laura u mnie dla dziewczynki Maja, Lena, Laura, Lidia
a dla chłopaka Hubert
Do chłopca jesteśmy zgodni, a jak będzie dziewczynka to mąż koniecznie chce MajęLaura, Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Mi by się za to przydało przytyć, ale moja waga stoi na niziutkim poziomie od lat. Myślę też, że może dlatego moje starania mogą się wydłużyć. Ale badanie krwi mi wychodziły w normach więc myślałam zawsze, że taka moja natura.
Jestem z tych osób co ogólnie jak coś im siedzi w głowie jakieś stresy to mogłyby nie jeść wcale
I mam taką przemianę materii, że przelatuje przeze mnie w tempie błyskawicznym....
Ostatnio staram się w siebie wciskać jedzenie
Jak mówicie, że w ciąży nie ma się na nic ochoty to ja nie wiem co ja będę jadła jak już zajdę, chyba rurką jakąś będą we mnie wciskaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:10
dżona lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
My mamy ustalone imiona na dzien dzisiejszy:
1. Aleksandra i Wiktoria
2. Mateusz i Daniel
3. Parka - Aleksandra i jedno z w/w imion meskichAnia07, Laura, Macierzanka:), Maniuś, Kaśka28, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Mi by się za to przydało przytyć, ale moja waga stoi na niziutkim poziomie od lat. Myślę też, że może dlatego moje starania mogą się wydłużyć. Ale badanie krwi mi wychodziły w normach więc myślałam zawsze, że taka moja natura.
Jestem z tych osób co ogólnie jak coś im siedzi w głowie jakieś stresy to mogłyby nie jeść wcale
I mam taką przemianę materii, że przelatuje przeze mnie w tempie błyskawicznym....
Ostatnio staram się w siebie wciskać jedzenie
Jak mówicie, że w ciąży nie ma się na nic ochoty to ja nie wiem co ja będę jadła jak już zajdę, chyba rurką jakąś będą we mnie wciskać
Kochana jeżeli jesteś szczupła z natury to bez obawmam to samo i jak widać w ciążę zaszłam. Wyniki dobre więc taka nasza uroda
Chwilę wcześniej pisałam, że mam taką przemianę materiiledwo zjem i już kibel
Z., Laura lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Z. co za dobre winko pijesz?
Już nie piję, co Ty chcesz, żebym nie wstała do pracy?Teraz piję soczek z wodą!
A winkooo jakieś czerwone bo ponoć takie powinno się pić, tak w poradach ovu pisało!
Co do imion to nie myślę o tymZacznę się zastanawiać jak już zajdę!
Ale kiedyś mi się podobało Zosia dla dziewczynki, a dla chłopca Kubuś
Co do kibelka, nie chciałam tak dosłownie no ale mam tak samo!haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:14
Ania07, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Laurusie to ja też chcę
Laura Anastazja Kornelia aż trzy dla dziewczynki bo od dawna nam się podobają i mają powiązania z wizytami w klinice
A chłopiec być może Dominik lub GracjanAnia07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Przyleciałam tylko życzyć DOBREJ NOCY
bo M. już krzyczy, że do psychologa mnie wyśle, bo jestem uzależniona od komputera.
Jutro na godzinkę przyjdzie ta jedyna normalna dziewczyna, zmieniam ją rano, więc prosiła żebym a 6 przyszła. Więc pójdę na 6 i wtedy was nadrobię w pracy.
Do jutra dziewczynyLaura, Z., Ania07, Macierzanka:), dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Już nie piję, co Ty chcesz, żebym nie wstała do pracy?
Teraz piję soczek z wodą!
A winkooo jakieś czerwone bo ponoć takie powinno się pić, tak w poradach ovu pisało!
Co do imion to nie myślę o tymZacznę się zastanawiać jak już zajdę!
Ale kiedyś mi się podobało Zosia dla dziewczynki, a dla chłopca Kubuś
hahahaha Ty to powalasz postami!
Wstaniesz rano wierzę w Ciebieczerwone wino to nawet lekarze zalecają pić .. w małych ilościach
Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
u nas wieczorne serduszkowanie na zgodę było
ciekawe co będzie bo owulkę miałam chyba z obu jajcorów bo najpierw napie... mnie lewy a później przed serduszkownaiem prawy i teraz prawy boli jeszcze...
nie nastawiam się bo gdyby z jednego serduszkowania dziecko było to chyba byłabym najszczęśliwsza na świecieLaura, Ania07, Misty87, Macierzanka:), sara_nar, dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMelula wrote:podczytuję was, ale do tej pory nie miałam jak wbić się z tematem, bo jakoś nie z mojej bajki. Ale imiona mogę wymienić:
1. Dziewczynka: Basia (Barbara), Alina
2. Chłopiec: Adam, Karol
Kochana temat zawsze można szybko zmienićLaura lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:Uffff ale cuuuudownie pisać do Was z kompa!
Szału można dostać z telefonu!Ma-sa-kra!
Ale pewnie też tylko na chwilę bo zaraz moja maruda przyjdzie powie: spaaać, spaaać bo jutro do pracy, ojojoj!
Btw chyba mi winko poszło ładnie po kanałach w obieg!A wypiłam jeden kieliszek!
i się zastanawiam czy na pewno to był jeden kieliszk, ale wygląda na to, że chyba ze mną gorzej
Ania07, Z., Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:u nas wieczorne serduszkowanie na zgodę było
ciekawe co będzie bo owulkę miałam chyba z obu jajcorów bo najpierw napie... mnie lewy a później przed serduszkownaiem prawy i teraz prawy boli jeszcze...
nie nastawiam się bo gdyby z jednego serduszkowania dziecko było to chyba byłabym najszczęśliwsza na świecie
Malinowa super! Cieszę się! Czyli już jest wszystko dobrze
Trzymam kciuki za żołnierzyki -
Misty, wiem właśnie, że co drugi teraz to Kubuś, ba nawet słyszałam, że większość tych Kubusiów to niezłe ziółka-rozrabiaki!
Będę musiała to jeszcze raz przeanalizować
Ania, no przeca, że w małych ilościach! Ale wiesz... mała waga, kieliszek wystarczy...
Malinowa, super, że się pogodziliście, ja mam pooooost zale mówią, że odrobina tęsknoty nikomu nie zaszkodziła
Ania07, Misty87, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
a i jeszcze Liliana
Ostatnio mi się zakręciło to imię w głowie, ale długie do nazwiska...
Ja nie mam problemu z niedowagą - mogę się z wami podzielić kilogramami. Za chuda niedobrze, za gruba niedobrze - ech...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:23
Laura lubi tę wiadomość