Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
I tak zrobię. Po raz kolejny poczekam do jutra. Za dużo nadziei wiążę z każdym jutrem Jedne się modlą o brak @ inne o @. Durnota.
Idę spać, bo jutro na 5 do pracy, więc dzisiaj sen dla twardzieli co bym na mięczaka nie wyszłaZ., Macierzanka:), dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyPotforzasta nie stresuj się! Jesteśmy z Tobą
Santoocha śpij ile wlezie
Ciekawa jestem kto rozbije 300
Melula dokładnie, lepiej takie ogromne pieniądze przeznaczyć na gina i wszystkie badania. Przynajmniej jest pewność.
Another do jutra! ;*Z., Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Stchorzylyscie na haslo trojaczki?? Nabijac posty nabijac
Ja sie zaspokoilam troche korniszonem na occie
To brzmi conajmniej dziwnie! hahaAnia07, Misty87, santoocha, Macierzanka:), sara_nar, dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kupować tego nie chcę tylko czytałam przy okazji a słuchajcie po owulce kochać się jutro czy pojutrze? jak lepiej?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Misty87 wrote:Stchorzylyscie na haslo trojaczki?? Nabijac posty nabijac
Ja sie zaspokoilam troche korniszonem na occie
mądrala bo ma parkę a tu trojaczki chce wcisnąćMisty87, Ania07, Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:kupować tego nie chcę tylko czytałam przy okazji a słuchajcie po owulce kochać się jutro czy pojutrze? jak lepiej?
A poważnie, po owulce to omijać okolice zagnieżdżenia, żeby nie przeszkodzić. Tak słyszałam, ale ja wiele rzeczy słyszę... he he he -
nick nieaktualny