Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ale sie wkurzyłąm bo zrobiłam owu test i testowa ciemniejsze niż zwykle ale jeszcze nie a równi z kontrolą. wrrr dzis mam 20 dc a owulke zazwyczaj 21 i to oznacza ze albo jej nie bedzie wogóle albo zaś za ok 2 dni tak myśle czyli wydłuży mi sie cykl wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a juz z 50 dniowego zeszłam na 35 (po anty odstawionej w sierpniu)
-
Jestem!
Dzień dobry. Mam w końcu troszkę czasu...znając życie trafiłam nie w porę, ale nie wiem ile będę mogła tu posiedzieć....
U mnie pogoda paskudna, jak głupia się wczoraj uczyłam, a okazało się, że niepotrzebnie się tym wszystkim tak przejmowałam. No cóż - życie.
A poza tym to kompletnie nic ciekawego....strasznie nudny człowiek ze mnie ;]XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość
-
Laura jakoś nie wierzę w to wszystko, że w tym cyklu... niestety aż taką optymistką nie jestem[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Jestem!
Dzień dobry. Mam w końcu troszkę czasu...znając życie trafiłam nie w porę, ale nie wiem ile będę mogła tu posiedzieć....
U mnie pogoda paskudna, jak głupia się wczoraj uczyłam, a okazało się, że niepotrzebnie się tym wszystkim tak przejmowałam. No cóż - życie.
A poza tym to kompletnie nic ciekawego....strasznie nudny człowiek ze mnie ;]fajnie że jesteś
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
u mnie szaro i ponuro ale 2 godzinki w parku byłyśmy
dziewczyny wybiegane i mokre śpią
na mnie czeka góóóóra prasowania - normalnie Mount EverestZ. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyFidelissa uwielbiam inkę
Daj znać jak po warsztatach
Malinowa mi się też @ bóle i dodatkowo bóle jajników zaczynały kilka dni po owulce.
U mnie pogoda też nie za ciekawa. Na TLC wczoraj oglądałam. Bardzo fajne są te programy
Sara nie wiem co Ci powiedzieć. Strasznie mi przykro z powodu Twojej cioci
Myślę, że chciałaby Cię zobaczyć. To są trudne chwile. Stres nie jest teraz wskazany, a z drugiej str .. nie wiem na prawdę. To musi być Twoja decyzja.
Ale tak jak mówi Malinowa: zapamiętaj ciocię zdrową i módl się za nią.
Tulę mocnotrzymaj się tam
Dżona widzę nowy avatarek
Mówisz, że choróbsko dopadło? Biedactwo, a tu jeszcze pracować musiszmoże nie ryzykuj z takim niskim ciśnieniem i idź na zwolnienie?
Wracaj szybko do zdrowia
Hej Monia, Misty, Simcat
Magdas, aż mi serducho ścisnęło.. Osoby niepełnosprawne są cudowne i nie rozumiem dlaczego większość ludzi traktuje ich jako gorszych ..
Laura jak u Ciebie bóle podbrzusza? Lepiej już?
Another .. pdałam ze śmiechu
Zasnąć z termometrem jeszcze mi się nie zdarzyłojak wrażenia? hehe
Maniuś cieszę się, że u Ciebie lepiej. To cudowne, że masz takie wsparcie od męża. To jest teraz najważniejsze!
Też bym się popłakała jakby mi mój tak powiedział.
Żaba a widzisz? Tak się przejmowałaś wczorajManiuś, Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Hej. Niestety nie nadrabiam bo nie mam czasu,ale musze powiedziec,ze byłam u gina i jest ok 8 tydz 2 dzien,serduszko bije ,wiec nie ma sie czego obawiac. Na te nerki dał mi duomox ,a jak to nie zadziała to na odział mnie polozy,mam wrocic za dwa tygodnie i bedzie mi jeszcze robił badania prenatalne...w sumie nie wiem czy to jest konieczne,nie znam sie,ale to chodzi zeby wiedziec czy bejbe bedzie zdrowe,tak? A jak by sie okazało,ze nie to czy mozna cos pomoc? Hmm,nie wiem,ale ciaza z taka swiadomoscia to podwojny stresTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
hej hej
wróciłam
o ile szczęśliwsza jestem
aaaaaaaaaa i normalnie zaraz pęknę ze szczęściamoja była kierowniczka zaproponowała mi udział w projekcie
co prawda większość to papierki i zajęcia raz w tygodniu ale i tak jestem mega szczęśliwa
teraz tylko trzymać kciuki żeby kasę dostali na ten projektWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 13:53
Laura, alka89, Misty87, sara_nar, Kaśka28, Z., Bursztynka, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Alka wspieram
nastaw się pozytywnie na ten lek to pomoże, ja wierzę.
Będzie dobrze, zobaczysz. Ważne jest że z dzidziusiem wszystko wporządku
Super Madzia, cieszę się razem z Tobą
A widzisz zaświeciło słoneczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 13:55
alka89, Magdas lubią tę wiadomość
-
Magdas, ja wczoraj po obejrzeniu Magazynu Eskpresu Reporterow i tam kilku filmow o osobach niepelnosprawnych, powiedzialam do mojego meza, ze taka osoba da z siebie wiecej milosci niz ktokolwiek inny! A ludzie z zespolem Downa ponoc sa mega uczuciowi!
Sara bardzo Ci wspolczuje. Domyslam sie,co czujesznie wiem, jakbym postapila na Twoim miejscu. To na prawde trudne
Manius masz swietnego faceta!:*
Hej hej wszystkim
Zaba nie ucz sie tyle,bo zglupiejeszLaura, Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
-
Aniu masz rację też nie rozumiem czemu ludzie uważają ich za gorszych
Mi też się serce ścisnęło jak usłyszałam to co mi powiedział nie byłam w stanie słowa wykrztusić tylko łzy w oczach błyszczałyW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMelula co dobrego pichcisz?
Alka to kamień z sercacieszę się, że wszystko w porządku. A tak się martwiłaś wczoraj. Niech dzidzia zdrowo rośnie. Te badania prenatalne są po to żeby wykluczyć czy dziecko urodzi się chore. Z tego co wiem nie należy ich brać w 100% na poważnie jeżeli wyjdą nie takie, bo są one powtarzane w połowie ciąży. Dziewczyny na OF gdzieś o tym pisały, że wyniki były złe, a dziecko rodziło się zdrowe. Zobaczymy, ja mam za 3 tyg.
Laura to dobrze, że już lepiejciśnienie to chyba u większości niskie
Odpoczywaj Kochana
A u mnie/nas wszystko dobrzedolegliwości przeszły
Magdas świetna wiadomośćpowodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 13:58
Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Magdas, ja wczoraj po obejrzeniu Magazynu Eskpresu Reporterow i tam kilku filmow o osobach niepelnosprawnych, powiedzialam do mojego meza, ze taka osoba da z siebie wiecej milosci niz ktokolwiek inny! A ludzie z zespolem Downa ponoc sa mega uczuciowi!
Sara bardzo Ci wspolczuje. Domyslam sie,co czujesznie wiem, jakbym postapila na Twoim miejscu. To na prawde trudne
Manius masz swietnego faceta!:*
Hej hej wszystkim
Zaba nie ucz sie tyle,bo zglupiejesz
o ja wczoraj też oglądałam ekspres reporterów i mąż zawsze się podśmiewa,że jak jest o osobach niepełnosprawnych to ja wyję... ale ja już wiem,że on tym pośmiewaniem ukrywa wzruszeniea ja najbardziej lubie własnie pracować z osobami z zespołem Downa. Są bardzo inteligentni i zawsze wyczują jak się czymś martwię mi do szczęścia potrzeba tylko ich uśmiechu. Jak oni się smieją to tak jakby cały świat się śmiał
Misty87, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.