X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Alka wyslalam Ci zapr, zaakceptuj to wysle Ci wiad na priv :)
    ok

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no ta propozycja spadła tak nie oczekiwanie,że szok w pierwszej chwili zaniemówiłam. Ale kierowniczka mówiła,że miała do mnie dzwonić czy byłabym chętna bo moi podopieczni ciągle ponoć mówili: a pani Magda to a pani Magda tamto i chodzili do niej z prośbą,żebym mogła pracować znowu z nimi :D

Ania07, Kaśka28, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Laura Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywajcie również Aniu, to jest piękne nosić dzidziusia pod serduszkiem <3
    Mam nadzieję że tego doświadczę na 9 miesięcy a już nigdy więcej na chwilkę jak kiedyś, będę jedną z najszczęśliwczych kobietek :D

Ania07, alka89, Kaśka28, Z., dżona lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Mam nadzieję że tego doświadczę na 9 miesięcy a już nigdy więcej na chwilkę jak kiedyś, będę jedną z najszczęśliwczych kobietek :D
    Laura ja jestem przekonana,że doświadczysz :) już może w tym msc :D

Ania07, Laura lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Melula Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robię zupkę pieczarkową i do tego pierogi z mięsem dla małża...

Ania07, Magdas, Laura, Z. lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Ania no ta propozycja spadła tak nie oczekiwanie,że szok w pierwszej chwili zaniemówiłam. Ale kierowniczka mówiła,że miała do mnie dzwonić czy byłabym chętna bo moi podopieczni ciągle ponoć mówili: a pani Magda to a pani Magda tamto i chodzili do niej z prośbą,żebym mogła pracować znowu z nimi :D

Miłe to :) tęsknili za Tobą :)

Magdas lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:

Laura doświadczysz! Mam nadzieję, że 19 ujrzysz dwie kreski na teście. Życzymy Ci tego i trzymamy mocno kciuki <3

Magdas, Laura, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    robię zupkę pieczarkową i do tego pierogi z mięsem dla małża...

O jaaaaa pieczarkowa i pierogi <3 pycha!

Z. lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na samą myśl, że mam znów odwiedzić oddział onkologiczny serce mi zamiera, bo w tamtym roku odwiedzałam babcię, która zmarła. Jedniak nie pójdę. Wiem, że rozkleiłabym się i pewnie słowa bym nie wydukała.
    Właśnie gotuję rosołek. Odkurzyłam, zrobiłam pranie, wytarłam kurze, ogarnęłam łazienkę i teraz odpoczywam trochę. Do pracy przychodzi nowa dziewczyna może uda mi się przejść na grafik koleżanki, to miałabym święta wolne. Jutro się okaże.

Z. lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie wkurrrrrr.....!
    Zarejestrowalam sie na forum blizniaczych ciaz i pytalam o wazne dla mnie kwestie...
    Otoz tak jak pisalam na poczatku, gin w PL powiedzial,ze wydaje sie mu,iz ciaza jest dwuowodniowa,dwukosmowkowa. 2 tyg pozniej w DE lekarka mowi,ze chyba jest dwuowodniowa,ale o kosmowkach nic...
    Wczoraj ani tyle nie uslyszalam. Pytam jej czy moze mi powiedziec dokladnie. A ona, ze nie da sie tego stwierdzic! No jak kuuur sie nie da!
    Dziewczyny tam na forum powiedzialy mi to samo,ze powinnam juz wiedziec w 8tc! A ja dalej nie mam zadnych jasnosci :( ze im pozniej tym gorzej to rozpoznac, a przeciez to jest bardzo wazne, czy dzieci sa w osobnych workach i czy maja swoje lozyska! Jezu ale jestem wsciekla!

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Melula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale coś źle zrobiłam, bo pieczarki takie twarde się zrobiły, nie zmiękły podczas smażenia, chyba za krótko albo co... albo tak podczas gotowania się zrobiły :( eeeeeeeeee

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ale sie wkurrrrrr.....!
    Zarejestrowalam sie na forum blizniaczych ciaz i pytalam o wazne dla mnie kwestie...
    Otoz tak jak pisalam na poczatku, gin w PL powiedzial,ze wydaje sie mu,iz ciaza jest dwuowodniowa,dwukosmowkowa. 2 tyg pozniej w DE lekarka mowi,ze chyba jest dwuowodniowa,ale o kosmowkach nic...
    Wczoraj ani tyle nie uslyszalam. Pytam jej czy moze mi powiedziec dokladnie. A ona, ze nie da sie tego stwierdzic! No jak kuuur sie nie da!
    Dziewczyny tam na forum powiedzialy mi to samo,ze powinnam juz wiedziec w 8tc! A ja dalej nie mam zadnych jasnosci :( ze im pozniej tym gorzej to rozpoznac, a przeciez to jest bardzo wazne, czy dzieci sa w osobnych workach i czy maja swoje lozyska! Jezu ale jestem wsciekla!

Misty to dziwne, że jeszcze Ci tego dokładnie nie powiedzieli. Myślę, że jak w PL pójdziesz do tego swojego gina to dowiesz się już czegoś więcej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 14:32

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robię sos grzybowy z prawdziwków :) i prasowanie i mam dość :D sprzątać jutro przyjdzie Pani więc to mnie ominie :P

ale musimy zaakceptować projekt mebli kuchennych i zamówić ale kurna nie mamy kiedy tego zrobić :D no i ja muszę kuchnię spakować ;)

14.04. na 19 idę do nowej doktor - zobaczymy co mi powie i co mi zapoda za leki :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu obawiam sie,ze im pozniej tym bedzie gorzej rozpoznac, tak jak tam dziewczyny pisaly...a to jest bardzo wazne przy blizniaczej...

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty,ja nie pomoge bo nawet nie wiem o co z tym chodzi.Przykro mi,ale moze w Polsce faktycznie Ci powiedza.

• alka89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panienko,sos z prawdziwkow,,,mmm,pycha. Ja mieszkam prawie w lesie,jak wyjde z plot to mam las i grzybow oporowo,jagod tak samo.

Meluła,zupka i tak na pewno bedzie zjedzona. Ja nie umiem robic,jadam ja tylko raz w roku na wigilie bo najlepsza robi brata narzeczona,ale sie rozstali,wiec pewnie nie predko zjem...

Misty87 lubi tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które brały luteinę, bolały was piersi ?? Ja nie umiem już z piersiami, są tak delikatne, wrażliwe i bolą, a dzisiaj tak zawróciło mi się w głowie, że musiałam chwycić się lodówki. Nie mozliwe, zeby bo zwykłej lutce takie rzeczy.. co dopiero jak bedę brać clo.

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ale coś źle zrobiłam, bo pieczarki takie twarde się zrobiły, nie zmiękły podczas smażenia, chyba za krótko albo co... albo tak podczas gotowania się zrobiły :( eeeeeeeeee

moze posoliłaś....jak sie posoli podczas obrabiania to sa twarde :(
    doprawiaj zawsze "na miekko" :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i widzisz... to to to...
    cholera, trzeba będzie je dobrze żuć... :(

• Laura Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Dziewczyny, które brały luteinę, bolały was piersi ?? Ja nie umiem już z piersiami, są tak delikatne, wrażliwe i bolą, a dzisiaj tak zawróciło mi się w głowie, że musiałam chwycić się lodówki. Nie mozliwe, zeby bo zwykłej lutce takie rzeczy.. co dopiero jak bedę brać clo.
    Nati a może to nie wina luteiny?? Widze że nie mierzysz tempki a dzisiaj jest 20 dzień cyklu więc to może fasolka?? :)

Z. lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ