Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania no ta propozycja spadła tak nie oczekiwanie,że szok w pierwszej chwili zaniemówiłam. Ale kierowniczka mówiła,że miała do mnie dzwonić czy byłabym chętna bo moi podopieczni ciągle ponoć mówili: a pani Magda to a pani Magda tamto i chodzili do niej z prośbą,żebym mogła pracować znowu z nimi
Ania07, Kaśka28, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Odpoczywajcie również Aniu, to jest piękne nosić dzidziusia pod serduszkiem
Mam nadzieję że tego doświadczę na 9 miesięcy a już nigdy więcej na chwilkę jak kiedyś, będę jedną z najszczęśliwczych kobietek
Ania07, alka89, Kaśka28, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Odpoczywajcie również Aniu, to jest piękne nosić dzidziusia pod serduszkiem
Mam nadzieję że tego doświadczę na 9 miesięcy a już nigdy więcej na chwilkę jak kiedyś, będę jedną z najszczęśliwczych kobietekjuż może w tym msc
Ania07, Laura lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Ania no ta propozycja spadła tak nie oczekiwanie,że szok w pierwszej chwili zaniemówiłam. Ale kierowniczka mówiła,że miała do mnie dzwonić czy byłabym chętna bo moi podopieczni ciągle ponoć mówili: a pani Magda to a pani Magda tamto i chodzili do niej z prośbą,żebym mogła pracować znowu z nimi
Miłe totęsknili za Tobą
Magdas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Odpoczywajcie również Aniu, to jest piękne nosić dzidziusia pod serduszkiem
Mam nadzieję że tego doświadczę na 9 miesięcy a już nigdy więcej na chwilkę jak kiedyś, będę jedną z najszczęśliwczych kobietek
Laura doświadczysz! Mam nadzieję, że 19 ujrzysz dwie kreski na teście. Życzymy Ci tego i trzymamy mocno kciukiMagdas, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na samą myśl, że mam znów odwiedzić oddział onkologiczny serce mi zamiera, bo w tamtym roku odwiedzałam babcię, która zmarła. Jedniak nie pójdę. Wiem, że rozkleiłabym się i pewnie słowa bym nie wydukała.
Właśnie gotuję rosołek. Odkurzyłam, zrobiłam pranie, wytarłam kurze, ogarnęłam łazienkę i teraz odpoczywam trochę. Do pracy przychodzi nowa dziewczyna może uda mi się przejść na grafik koleżanki, to miałabym święta wolne. Jutro się okaże.Z. lubi tę wiadomość
-
Ale sie wkurrrrrr.....!
Zarejestrowalam sie na forum blizniaczych ciaz i pytalam o wazne dla mnie kwestie...
Otoz tak jak pisalam na poczatku, gin w PL powiedzial,ze wydaje sie mu,iz ciaza jest dwuowodniowa,dwukosmowkowa. 2 tyg pozniej w DE lekarka mowi,ze chyba jest dwuowodniowa,ale o kosmowkach nic...
Wczoraj ani tyle nie uslyszalam. Pytam jej czy moze mi powiedziec dokladnie. A ona, ze nie da sie tego stwierdzic! No jak kuuur sie nie da!
Dziewczyny tam na forum powiedzialy mi to samo,ze powinnam juz wiedziec w 8tc! A ja dalej nie mam zadnych jasnoscize im pozniej tym gorzej to rozpoznac, a przeciez to jest bardzo wazne, czy dzieci sa w osobnych workach i czy maja swoje lozyska! Jezu ale jestem wsciekla!
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ale sie wkurrrrrr.....!
Zarejestrowalam sie na forum blizniaczych ciaz i pytalam o wazne dla mnie kwestie...
Otoz tak jak pisalam na poczatku, gin w PL powiedzial,ze wydaje sie mu,iz ciaza jest dwuowodniowa,dwukosmowkowa. 2 tyg pozniej w DE lekarka mowi,ze chyba jest dwuowodniowa,ale o kosmowkach nic...
Wczoraj ani tyle nie uslyszalam. Pytam jej czy moze mi powiedziec dokladnie. A ona, ze nie da sie tego stwierdzic! No jak kuuur sie nie da!
Dziewczyny tam na forum powiedzialy mi to samo,ze powinnam juz wiedziec w 8tc! A ja dalej nie mam zadnych jasnoscize im pozniej tym gorzej to rozpoznac, a przeciez to jest bardzo wazne, czy dzieci sa w osobnych workach i czy maja swoje lozyska! Jezu ale jestem wsciekla!
Misty to dziwne, że jeszcze Ci tego dokładnie nie powiedzieli. Myślę, że jak w PL pójdziesz do tego swojego gina to dowiesz się już czegoś więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 14:32
-
ja robię sos grzybowy z prawdziwków
i prasowanie i mam dość
sprzątać jutro przyjdzie Pani więc to mnie ominie
ale musimy zaakceptować projekt mebli kuchennych i zamówić ale kurna nie mamy kiedy tego zrobićno i ja muszę kuchnię spakować
14.04. na 19 idę do nowej doktor - zobaczymy co mi powie i co mi zapoda za leki[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Panienko,sos z prawdziwkow,,,mmm,pycha. Ja mieszkam prawie w lesie,jak wyjde z plot to mam las i grzybow oporowo,jagod tak samo.
Meluła,zupka i tak na pewno bedzie zjedzona. Ja nie umiem robic,jadam ja tylko raz w roku na wigilie bo najlepsza robi brata narzeczona,ale sie rozstali,wiec pewnie nie predko zjem...Misty87 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dziewczyny, które brały luteinę, bolały was piersi ?? Ja nie umiem już z piersiami, są tak delikatne, wrażliwe i bolą, a dzisiaj tak zawróciło mi się w głowie, że musiałam chwycić się lodówki. Nie mozliwe, zeby bo zwykłej lutce takie rzeczy.. co dopiero jak bedę brać clo.
-
Melula wrote:ale coś źle zrobiłam, bo pieczarki takie twarde się zrobiły, nie zmiękły podczas smażenia, chyba za krótko albo co... albo tak podczas gotowania się zrobiły
eeeeeeeeee
moze posoliłaś....jak sie posoli podczas obrabiania to sa twarde
doprawiaj zawsze "na miekko"
-
Nati89 wrote:Dziewczyny, które brały luteinę, bolały was piersi ?? Ja nie umiem już z piersiami, są tak delikatne, wrażliwe i bolą, a dzisiaj tak zawróciło mi się w głowie, że musiałam chwycić się lodówki. Nie mozliwe, zeby bo zwykłej lutce takie rzeczy.. co dopiero jak bedę brać clo.
Z. lubi tę wiadomość