X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Alka wyslalam Ci zapr, zaakceptuj to wysle Ci wiad na priv :)
    ok

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no ta propozycja spadła tak nie oczekiwanie,że szok w pierwszej chwili zaniemówiłam. Ale kierowniczka mówiła,że miała do mnie dzwonić czy byłabym chętna bo moi podopieczni ciągle ponoć mówili: a pani Magda to a pani Magda tamto i chodzili do niej z prośbą,żebym mogła pracować znowu z nimi :D

Ania07, Kaśka28, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Laura Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywajcie również Aniu, to jest piękne nosić dzidziusia pod serduszkiem <3
    Mam nadzieję że tego doświadczę na 9 miesięcy a już nigdy więcej na chwilkę jak kiedyś, będę jedną z najszczęśliwczych kobietek :D

Ania07, alka89, Kaśka28, Z., dżona lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Mam nadzieję że tego doświadczę na 9 miesięcy a już nigdy więcej na chwilkę jak kiedyś, będę jedną z najszczęśliwczych kobietek :D
    Laura ja jestem przekonana,że doświadczysz :) już może w tym msc :D

Ania07, Laura lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Melula Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robię zupkę pieczarkową i do tego pierogi z mięsem dla małża...

Ania07, Magdas, Laura, Z. lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Ania no ta propozycja spadła tak nie oczekiwanie,że szok w pierwszej chwili zaniemówiłam. Ale kierowniczka mówiła,że miała do mnie dzwonić czy byłabym chętna bo moi podopieczni ciągle ponoć mówili: a pani Magda to a pani Magda tamto i chodzili do niej z prośbą,żebym mogła pracować znowu z nimi :D

Miłe to :) tęsknili za Tobą :)

Magdas lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:

Laura doświadczysz! Mam nadzieję, że 19 ujrzysz dwie kreski na teście. Życzymy Ci tego i trzymamy mocno kciuki <3

Magdas, Laura, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    robię zupkę pieczarkową i do tego pierogi z mięsem dla małża...

O jaaaaa pieczarkowa i pierogi <3 pycha!

Z. lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na samą myśl, że mam znów odwiedzić oddział onkologiczny serce mi zamiera, bo w tamtym roku odwiedzałam babcię, która zmarła. Jedniak nie pójdę. Wiem, że rozkleiłabym się i pewnie słowa bym nie wydukała.
    Właśnie gotuję rosołek. Odkurzyłam, zrobiłam pranie, wytarłam kurze, ogarnęłam łazienkę i teraz odpoczywam trochę. Do pracy przychodzi nowa dziewczyna może uda mi się przejść na grafik koleżanki, to miałabym święta wolne. Jutro się okaże.

Z. lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie wkurrrrrr.....!
    Zarejestrowalam sie na forum blizniaczych ciaz i pytalam o wazne dla mnie kwestie...
    Otoz tak jak pisalam na poczatku, gin w PL powiedzial,ze wydaje sie mu,iz ciaza jest dwuowodniowa,dwukosmowkowa. 2 tyg pozniej w DE lekarka mowi,ze chyba jest dwuowodniowa,ale o kosmowkach nic...
    Wczoraj ani tyle nie uslyszalam. Pytam jej czy moze mi powiedziec dokladnie. A ona, ze nie da sie tego stwierdzic! No jak kuuur sie nie da!
    Dziewczyny tam na forum powiedzialy mi to samo,ze powinnam juz wiedziec w 8tc! A ja dalej nie mam zadnych jasnosci :( ze im pozniej tym gorzej to rozpoznac, a przeciez to jest bardzo wazne, czy dzieci sa w osobnych workach i czy maja swoje lozyska! Jezu ale jestem wsciekla!

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Melula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale coś źle zrobiłam, bo pieczarki takie twarde się zrobiły, nie zmiękły podczas smażenia, chyba za krótko albo co... albo tak podczas gotowania się zrobiły :( eeeeeeeeee

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ale sie wkurrrrrr.....!
    Zarejestrowalam sie na forum blizniaczych ciaz i pytalam o wazne dla mnie kwestie...
    Otoz tak jak pisalam na poczatku, gin w PL powiedzial,ze wydaje sie mu,iz ciaza jest dwuowodniowa,dwukosmowkowa. 2 tyg pozniej w DE lekarka mowi,ze chyba jest dwuowodniowa,ale o kosmowkach nic...
    Wczoraj ani tyle nie uslyszalam. Pytam jej czy moze mi powiedziec dokladnie. A ona, ze nie da sie tego stwierdzic! No jak kuuur sie nie da!
    Dziewczyny tam na forum powiedzialy mi to samo,ze powinnam juz wiedziec w 8tc! A ja dalej nie mam zadnych jasnosci :( ze im pozniej tym gorzej to rozpoznac, a przeciez to jest bardzo wazne, czy dzieci sa w osobnych workach i czy maja swoje lozyska! Jezu ale jestem wsciekla!

Misty to dziwne, że jeszcze Ci tego dokładnie nie powiedzieli. Myślę, że jak w PL pójdziesz do tego swojego gina to dowiesz się już czegoś więcej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 14:32

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robię sos grzybowy z prawdziwków :) i prasowanie i mam dość :D sprzątać jutro przyjdzie Pani więc to mnie ominie :P

ale musimy zaakceptować projekt mebli kuchennych i zamówić ale kurna nie mamy kiedy tego zrobić :D no i ja muszę kuchnię spakować ;)

14.04. na 19 idę do nowej doktor - zobaczymy co mi powie i co mi zapoda za leki :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu obawiam sie,ze im pozniej tym bedzie gorzej rozpoznac, tak jak tam dziewczyny pisaly...a to jest bardzo wazne przy blizniaczej...

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty,ja nie pomoge bo nawet nie wiem o co z tym chodzi.Przykro mi,ale moze w Polsce faktycznie Ci powiedza.

• alka89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panienko,sos z prawdziwkow,,,mmm,pycha. Ja mieszkam prawie w lesie,jak wyjde z plot to mam las i grzybow oporowo,jagod tak samo.

Meluła,zupka i tak na pewno bedzie zjedzona. Ja nie umiem robic,jadam ja tylko raz w roku na wigilie bo najlepsza robi brata narzeczona,ale sie rozstali,wiec pewnie nie predko zjem...

Misty87 lubi tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które brały luteinę, bolały was piersi ?? Ja nie umiem już z piersiami, są tak delikatne, wrażliwe i bolą, a dzisiaj tak zawróciło mi się w głowie, że musiałam chwycić się lodówki. Nie mozliwe, zeby bo zwykłej lutce takie rzeczy.. co dopiero jak bedę brać clo.

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ale coś źle zrobiłam, bo pieczarki takie twarde się zrobiły, nie zmiękły podczas smażenia, chyba za krótko albo co... albo tak podczas gotowania się zrobiły :( eeeeeeeeee

moze posoliłaś....jak sie posoli podczas obrabiania to sa twarde :(
    doprawiaj zawsze "na miekko" :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i widzisz... to to to...
    cholera, trzeba będzie je dobrze żuć... :(

• Laura Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Dziewczyny, które brały luteinę, bolały was piersi ?? Ja nie umiem już z piersiami, są tak delikatne, wrażliwe i bolą, a dzisiaj tak zawróciło mi się w głowie, że musiałam chwycić się lodówki. Nie mozliwe, zeby bo zwykłej lutce takie rzeczy.. co dopiero jak bedę brać clo.
    Nati a może to nie wina luteiny?? Widze że nie mierzysz tempki a dzisiaj jest 20 dzień cyklu więc to może fasolka?? :)

Z. lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ