Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Widzę, że Sara powolutku nadrabia zaległości, a Kasie nam tu lajkuje z ukrycia....
Driada, widzę że rozkręcasz imprezęAnutka, sara_nar lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anutka wrote:ide gwałcić mężą
bay
no wiesz czasami ma sie taki gorszy humor a nawet nie gorszy tylko jakis taki spokojniejszy dzien heheAnutka lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Driada0102 wrote:Kasia, a może ty tam podkradłaś troche wina i masz teraz zamuła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 21:31
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Wpadłam podzielić się newsem:
SĄ
2 pęcherzyki.
Na prawym jajniku 13 mm, a na lewym 15 mm. A to dopiero 12 dc,
Słabe endometrium, tylko 5,5 mm.
W tym cyklu i tak nic z tego nie będzie, ale przynajmniej reaguję na leki
Wesołych Świąt!Driada0102, Maniuś, Lena87, Magdas, Little Frog, Macierzanka:), AnusiaM, sara_nar, Z., Fidelissa, dżona, Malinowa Panienka, santoocha lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Wpadłam podzielić się newsem:
SĄ
2 pęcherzyki.
Wesołych Świąt!jakies pozytywne wiesci:D a zobaczysz podleczycie meza i bedzie ok:D
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Driada0102 wrote:bo to na każdego inaczej działa ;p albo jakiś sąsiad trawke zapalił i si e nawdychałaś? hehe nie którzy takiego zamuła łapią jak zapalą ;p
Ja nigdy nie paliłam, ale kolege widziałam po hehe i miał chłopak zawiasa ;pDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No kurde, poszłam posprzątać kuchnię, a tu już się tyle wykluło!
Cześć Sara! Dawno Cię nie było!
No właśnie i gdzie reszta? Dajcie jakiś znak, bo sie zaczynam martwić...sara_nar, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej kochane. Nadrobiłam. Nie było mnie trochę, ale i tak nie zauważyłyście.
U mnie do dupy.... dwa tygodnie zwolnienia lekarskiego mam, ale Święta pewnie spędzę w domu przed tv. Z łóżka bym nie wychodziła. Czuję się fatalnie i najchętniej bym tylko spała.
Tak czytałam o potyczkach teściowa kontra alka i gdyby u mnie była taka sytuacja najpierw teściowa na kopch by wyleciała, a z nią M. Ale moja teściowa jest super. M. to większy pracuś i czyścioch niż ja. Ale on od małęgo zawsze był na uboczy, ma jeszcze 3 rodzeństwa mając 16lat wyprowadził się z domu więc dzięki Bogu synusiem mamusi nie jest. Powiem wam, że nawet jego rodzice trzymają bardziej moją stronę niż M. i gdyby M. odwalił jakiś numer i np. mnie zostawił, to by go chyba zabili.Little Frog, Macierzanka:), Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Wpadłam podzielić się newsem:
SĄ
2 pęcherzyki.
Wesołych Świąt!
-
Złota, bardzo się cieszę! To dobre wieści!
Wy mówicie o mule po winie? Ja bardziej mam jeśli już po piwie...
Sara, oczywiście że zauważyłam, że Cię nie było!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 21:37
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Złota super!i wzajemnie Wesołych Świąt!
o Wy tu o winie też bym wypiła ale mi tak ciężko na żołądku,że pewnie byłby drugi kontakt z kibelkiem więc sobie dziś odpuszczęW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.