Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny!
Moniu jestem jestem,podgladam Was kazdego dnia z rana i poznym wieczorem. Mam mlyn na razie
Wczoraj mi kumpela zrobila wreszcie wloski, bo mialam juz 4cm odrost
Piekna dzis pogoda, do pozygu z tym deszczema mamy dzis w planachduzo zalatwien i jazdy.
W nocy przed 3 dostalam drugiego ataku kolki nerkowej. Bol masakryczny...nigdy nie mialam problemow z nerkami. Oby sie okazalo,ze to przez ciaze a nie przez kamienie
To taka fala,przychodzi nagle, przechodzi po 5min placzu i zgrzytania zebami. Teraz lekko kluje co jakis czas. Boze oby nie wrocilo!
Wczoraj robilam badanie m.in. moczu, dzis jade po wyniki.
A propo adopcji to ja tez zawsze sobie mowilam,ze moze kiedys, jak nie bede mogla miec swoichsara musze te ksiazke poczytac! Poki co jestem w trakcie 'Niebo istnieje naprawde', sciagnelam ebook
Sciskam mocno wszystkie mamuski, oczekujace na testowanie, serduszujace, bidulki zamalpowane oraz te nafochane na swoich panow:*
Fidelissa, sara_nar, Little Frog lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:cześć Kochane
Magdas właśnie a powiedzieli Ci coś więcej jak to działa? Bo ja też mam dostać, tylko mam długie cykle i nie wiem czy mi to dnia owu nie przyspieszy;/przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyDzień Dobry Wszystkim ..
Saro nie wiem co mam Ci napisać, doradzić ..
Dildo nie będzie najlepszym wyjściem z sytuacji chyba, że lubi takie zabawkia może zamiast stroić się na wieczór z przyjacielem to może kup seksowne ciuszki dla M. i zacznij GO kusić
sara_nar lubi tę wiadomość
-
A to zależy jak weźmiesz.. Jak weźmiesz na rok całe macierzyńskie i rodzicielskie to masz płatne 80 %.. Jak weźmiesz najpierw macierzyńskie (26 tyg.) to masz 100 %, potem dobierając urlop rodzicielski dostajesz za niego 60 %, ale to się opłaca jak chcesz np. wybrać 2 mies. rodzicielskiego, bo nie tracisz na macierzyńskim.. A co do wychowawczego to dochody na członka rodziny nie mogą przekraczać coś ok. 1950 zł netto, bo wtedy nie dostaniesz.. Nie pamiętam dokładnie jaka to tam jest kwota..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 09:46
-
olka30 wrote:A to zależy jak weźmiesz.. Jak weźmiesz na rok całe macierzyńskie i rodzicielskie to masz płatne 80 %.. Jak weźmiesz najpierw macierzyńskie (26 tyg.) to masz 100 %, potem dobierając urlop rodzicielski dostajesz za niego 60 %, ale to się opłaca jak chcesz np. wybrać 2 mies. rodzicielskiego, bo nie tracisz na macierzyńskim.. A co do wychowawczego to dochody na członka rodziny nie mogą przekraczać coś ok. 1950 zł netto, bo wtedy nie dostaniesz.. Nie pamiętam dokładnie jaka to tam jest kwota..
Czyli nie przekroczy przy najnizszej krajowej?Myslałam,ze na osobe jest 504 zlTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Czyli nie przekroczy przy najnizszej krajowej?Myslałam,ze na osobe jest 504 zl
To nie wiem jak najlepiej wziasc,umowe mam na 3 lata jeszcze,a do pracy nie wroce juz,wiec jak najdluzej zeby placiliAnutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Anutka wrote:dziewczyny powiedzcie mi czy Bromka mozna brać tylko do pół roku ??? coś mi gin wspominał, ale nie wiem czy dobrze zapamietałam
Nie no cos Ty,inni biora klika lat,Macierzanka chyba...Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zaraz was nadrobie..
facet z wcoraj zadzwonil do mne z tekstem ze usimy przelozyc na 13 - mowie mu ze ja sobieinaczej rozplanowalam dzien i ze o bede w innej przychodni .. ze moze na 9 rano jutro a ten do mnie ze on zalozyl ze ja od jutra od 7 bede pracowac i w sobote..
nozesz kurwa.. nawet nie gadal o kaseie o obowiazkach nawet sie z emna nie spotkal a juz zalozyl ze bede pracowa.. nie potraktowal mnie serio jako firmy tylko z gory postawil warnkipowiedzial ze ja jutro o 10 wyjezdzam do Łodzi i ze nie mge po prostu bo mam wazne badania.. a ten do mnei z tekstem no to ja nie wiemjak pani to zrobi..
Michal powiedzial zebym dala sobie znimi spokoj bo znowu wroce z placzem od nich ;/
i teraz sie zastanwiam czy isc na to spotkanie czy dac sobie spokoj ;/ -
Ania_84 wrote:Zaraz was nadrobie..
facet z wcoraj zadzwonil do mne z tekstem ze usimy przelozyc na 13 - mowie mu ze ja sobieinaczej rozplanowalam dzien i ze o bede w innej przychodni .. ze moze na 9 rano jutro a ten do mnie ze on zalozyl ze ja od jutra od 7 bede pracowac i w sobote..
nozesz kurwa.. nawet nie gadal o kaseie o obowiazkach nawet sie z emna nie spotkal a juz zalozyl ze bede pracowa.. nie potraktowal mnie serio jako firmy tylko z gory postawil warnkipowiedzial ze ja jutro o 10 wyjezdzam do Łodzi i ze nie mge po prostu bo mam wazne badania.. a ten do mnei z tekstem no to ja nie wiemjak pani to zrobi..
Michal powiedzial zebym dala sobie znimi spokoj bo znowu wroce z placzem od nich ;/
i teraz sie zastanwiam czy isc na to spotkanie czy dac sobie spokoj ;/
A pierd.. ich,rodzina najwazniejszaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Ania_84 wrote:Zaraz was nadrobie..
i teraz sie zastanwiam czy isc na to spotkanie czy dac sobie spokoj ;/
A weź mu powiedz, żeby poszedł w cholerę. jak na początku robi takie akcje, to co będzie potem?