Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) Moje samopoczucie z rana było beznadziejne, teraz troche lepiej, zjadłam obiad i jest ok
tez musze jesc czesto bo inaczej mnie mdli, ale nie czuje glodu i zanim cos zjem to juz odzywaja sie mdlosci i musze na czuja, kupilam sobie wafelki ryzowe i je podgryzam, odrzuca mnie calkowicie od slodyczy, wedliny i od dzisiaj chyba od mięsa .. na nic nie mam ochoty,
co do cery .. u mnie porażka -
rozmawialam z tym facetem.. i do mnie z pretensjami wyskoczyl i tekstem ze on juz sobie poradzil i ze mialam szans e byc jedyna oferentka u nich .. a tak to on sobie szukatez innych i ze moge zlozyc oferte ale juz na jego warunkach..pajac ;/
cynamonku wywar z suszonych sliwek.. wieczorem zalej woda i rano wypij ta wode
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Alka w twoim przypadku wzięłabym od razu macierzyński+dodatkowy macierzyński+ rodzicieliski na całe 52 tygodnie za 80 %, a potem płatny wychowawczy.. Kryterium 539 zł jest do świadczeń rodzinnych z OPSu, których pewnie nie dostaniesz, a o wychowawczym się coś zmieniło, ale musisz dopytać w gminie, bo ja się zajmuję tym od str. pracodawcy a wypłaca to gmina i oni wiedzą jakie są kryteria.. Zawsze możesz zostać na wychowawczym, choćby bezpłatnym, bo masz za ten okres płacone składki przez państwo więc i tak się opłaca..
Myslałam,ze to zus ciagle placi
Fidelissa lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Juz juzmartusia1986 wrote:Ja też poproszę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 15:32
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fidelissa, przedszkolanka:), Kaśka28, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak tam samopoczucie ?? kiedy jedziecie na podglad ??martusia1986 wrote:Aż mi kurna ślinka poleciała

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Jak tam samopoczucie ?? kiedy jedziecie na podglad ??
Dzisiaj byłam jutro jadę znowu troszkę męczące te podróże ale cóż warto się poświęcić..Czuje się dobrze tylko czasami odczuwam moje jajniki..
Ania_84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
pewnie ze tak
niedlugo bedziesz narekac na mdlowsci 
Ja dzis sie dowiedzialam ze moja przyjaciolka bedzie miala córeczke
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się dziś dowiedziałam, że moja koleżanka jest w ciąży, i to tylko 2 tyg młodszej od mojej. Chodzi do tego samego gina co ja, planuje rodzić w tym samym szpitalu. Będziemy razem latać z wózkami po wsi

Jej gin powiedział już w 11tyg że wydaje mu się, że będzie chłopak. Może dziś mi też coś wstępnie określi
Ania_84, Fidelissa, Maniuś, Kaśka28, sara_nar, nick nieaktualny, Delia lubią tę wiadomość