Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) Moje samopoczucie z rana było beznadziejne, teraz troche lepiej, zjadłam obiad i jest ok
tez musze jesc czesto bo inaczej mnie mdli, ale nie czuje glodu i zanim cos zjem to juz odzywaja sie mdlosci i musze na czuja, kupilam sobie wafelki ryzowe i je podgryzam, odrzuca mnie calkowicie od slodyczy, wedliny i od dzisiaj chyba od mięsa .. na nic nie mam ochoty,
co do cery .. u mnie porażka -
rozmawialam z tym facetem.. i do mnie z pretensjami wyskoczyl i tekstem ze on juz sobie poradzil i ze mialam szans e byc jedyna oferentka u nich .. a tak to on sobie szukatez innych i ze moge zlozyc oferte ale juz na jego warunkach..pajac ;/
cynamonku wywar z suszonych sliwek.. wieczorem zalej woda i rano wypij ta wodeCynamonek30 lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Alka w twoim przypadku wzięłabym od razu macierzyński+dodatkowy macierzyński+ rodzicieliski na całe 52 tygodnie za 80 %, a potem płatny wychowawczy.. Kryterium 539 zł jest do świadczeń rodzinnych z OPSu, których pewnie nie dostaniesz, a o wychowawczym się coś zmieniło, ale musisz dopytać w gminie, bo ja się zajmuję tym od str. pracodawcy a wypłaca to gmina i oni wiedzą jakie są kryteria.. Zawsze możesz zostać na wychowawczym, choćby bezpłatnym, bo masz za ten okres płacone składki przez państwo więc i tak się opłaca..
Myslałam,ze to zus ciagle placiFidelissa lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Ja też poproszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 15:32
martusia1986, Natka098, Fidelissa, przedszkolanka:), Kaśka28, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Aż mi kurna ślinka poleciała
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pewnie ze tak
niedlugo bedziesz narekac na mdlowsci
Ja dzis sie dowiedzialam ze moja przyjaciolka bedzie miala córeczkemartusia1986, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się dziś dowiedziałam, że moja koleżanka jest w ciąży, i to tylko 2 tyg młodszej od mojej. Chodzi do tego samego gina co ja, planuje rodzić w tym samym szpitalu. Będziemy razem latać z wózkami po wsi
Jej gin powiedział już w 11tyg że wydaje mu się, że będzie chłopak. Może dziś mi też coś wstępnie określiAnia_84, Fidelissa, Maniuś, Kaśka28, sara_nar, Lena87, Delia lubią tę wiadomość