Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Anutka ciesze sie ze wam sie udalo ale
z musu nie popieram i powiem ci szczerze nie podoba mi sie to...to tez nie powinno sie nazywac "z musu" bo przeciez to oznacza ze albo maz gwalci nas albo my jego hehe
Wcale nie. Czasem jest tak że jedno nie ma ochoty a drugie ma. I niby troche z musu ale druga osoba potrafi tak rozpalić ogień że niby z musu a potem wychodzi z tego niezła frajda...
Anutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
sorki ale w takim wypadku to wcale nie jest smieszne...nie powiem bylabym szczesliwa ze jestem w ciazy ale powiem ci zdarzylo sie ze ze wzgledu na plodniaki
z mezem a nie chcialam i to bylo straszne przezycie dla mnie zero przyjemnosci a i on sie spinal bo widzial czul ze jest cos nie tak wiecej nie bede sie zmuszala...za bardzo to wplywa na moj zwiazek pozniej...teraz troche wyluzowalismy i wrocil ogien i wole zeby tak zostalo:D
Anutka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Wcale nie. Czasem jest tak że jedno nie ma ochoty a drugie ma. I niby troche z musu ale druga osoba potrafi tak rozpalić ogień że niby z musu a potem wychodzi z tego niezła frajda...
ja mialam bardzo ciezki dzien nerwowy duzo stresu bardzo duzo problemow itd..jedyne o czym myslalam to o tym zeby sie zakopac i spac ale zmusilam sie bo przeciez plodniaki a i moj wiedzial ze sa te dni i tez chcial jak najszybciej i wyszla z tego tragedia...bardzo zle sie czulam pozniej...psychicznie wysiadalam jak pozniej mnie dotykal bylo strasznie ale na sczescie pogadalam z nim szczerze i teraz jest ekstra:D no i czas zrobil swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 21:21
Z., Anutka, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
cesc
witam sie z arbuzem
amianiam slodycze na arbuza
Kasiu tak masz racje ze nie trzeba wariowac jelsi chodzi o wyniki mez=ow ..bo wazne ze plemniki sa..ale ja po prtsu rozumiem tez Monike bow moemncie kiedy pojawiaja sieproblemy wszystko widzimy w czarnych barwach dopieor z czasem widzimy ze to nie bylo najgorsze
Co do zakladu dobrzedla ciebie specjalnie koontrakt przedłuzay do 2015 roku
Natka098 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:cesc
witam sie z arbuzem
amianiam slodycze na arbuza
Kasiu tak masz racje ze nie trzeba wariowac jelsi chodzi o wyniki mez=ow ..bo wazne ze plemniki sa..ale ja po prtsu rozumiem tez Monike bow moemncie kiedy pojawiaja sieproblemy wszystko widzimy w czarnych barwach dopieor z czasem widzimy ze to nie bylo najgorsze
Co do zakladu dobrzedla ciebie specjalnie koontrakt przedłuzay do 2015 roku
musimy to opatentowac
Z., Ania_84, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej wieczorkiem!
Nati, to cieszę się, że u Ciebie wszystko OK!
Driada, jedank sie pokazałaś
Z. dokładnie tak samo sobie tłumaczę, że wszytsko w życiu ma swoje miejsce i czas!
Lyona, nie zaglądaj do kalendarza, nie licz, spróbuj cieszyć sie mężem i czasem z nim! Może niepokój miniechoc troszkę
Ja też biorę euthyrox. Tarczycę też mam w porządku, ale TSH za wysokie mimo to (chociaż genetycznie jestem obciążona)
Lenuś! No a kurcze może potrzebujesz stymulacji... nie wiem jak Ci pomóc
Fidelissa! Ja Ci tu podźwigam! Ty ty! Nie wolno!
Aniu, mmmm , a ja dzisiaj skisiłam sie na gałeczkę lodów arbuzowych
Anutka, ja jeżeli to mi tylko pomoże mogę się założyć, z Tobą, z Anią, z wszystkimi
Ania_84, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Aniu ja tez Monie bardzo dobrze rozumiem:D akurat z Monia razem dowiedzialysmy sie o naszych wynikach tylko ona szybciej zaczela podawac mezowi leki...dlatego wierze ze bedzie ok i oczywiscie daje jej prawo do zlych dni obawa i tych wszytkich zalow...w koncu po to jest to forum musimy ja wspierac nawet jak mowi 20 razy to samo...bo kazda z nas moze czuc taja potrzebe
a jak sie wygadamy na foru to bedzie lzej w zyciu nie? i wlasnie po to jest t forum niech kazda pisze co nam lezy na serduchu:D
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anutka wrote:Z tym naszym zakladem to niezle jajca wyszly, teraz kazda chce
musimy to opatentowac
-
Ania_84 wrote:bo wiem ze wygram bo zostane tu najdluzej
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Zboczuszki chyba Wam się płodne zbliżają
Z., Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania może nie skupiaj się tak na jajcorkach
ja mam wrażenie że im bardziej się w nie wsluchuje tym bardziej one protestują jakby były po presją
Kasia ja też mam największą chęć pod koniec okresutaki chyba zakazany owoc trochę
Ania_84, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017