Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. wrote:Ania może nie skupiaj się tak na jajcorkach
ja mam wrażenie że im bardziej się w nie wsluchuje tym bardziej one protestują jakby były po presją
Kasia ja też mam największą chęć pod koniec okresutaki chyba zakazany owoc trochę
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nie no wiem ze pewnie nic sie neidzieje ale troche dziwnie sie czuje..bo od 3 miesiecy nie mialam podglad co sie tam dzieje a ten okres byl inny od wszytskich skapy i krotki n dodatek ccochy mam jak po owulce.. i juz mi sie wje jakas glupia mysl..a ze teraz chce wszytskie go dopilnowac zeby byc zwarta i gotowa do rozlozenia nog przed naszym zarodeczkiem
to za bardo na to zwracam uwage
Z., Marta1986 lubią tę wiadomość
-
a co do chcicy to my od 2 miesiecy z mezem mamy jakis nimfomanizm
od slubu nie pmietam kiedy z raa r[zed raca ..Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
dwa dni przed @ robilamm i byl mega negatywny
pozniej mega spadek wiec nie ma sznas
bradziej sie boje jakis torbieli
Anutka lubi tę wiadomość
-
ale tez nie ma co wariowac
tlyko chcialabymzeby choc jedno w naszych staraniach gralo i zbeysmy tu juz nie napotykali na przeszkody ..
-
Hej. Pisze z telefonu i nie. Będzie. Mnie. Kilka. Dni jestem . Szpitalu. 70 km od. Domu, coraz. Gorzej z nerkami. Mdleje z bólu módlcie. Się dziękuję
Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Ania_84 wrote:ale tez nie ma co wariowac
tlyko chcialabymzeby choc jedno w naszych staraniach gralo i zbeysmy tu juz nie napotykali na przeszkody ..
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:Hej. Pisze z telefonu i nie. Będzie. Mnie. Kilka. Dni jestem . Szpitalu. 70 km od. Domu, coraz. Gorzej z nerkami. Mdleje z bólu módlcie. Się dziękujęDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania_84 wrote:wiem po prostu osatnio mam jakies zle dni
ale to ten PMS przed owulkaAnia_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:Hej. Pisze z telefonu i nie. Będzie. Mnie. Kilka. Dni jestem . Szpitalu. 70 km od. Domu, coraz. Gorzej z nerkami. Mdleje z bólu módlcie. Się dziękuję
Z. lubi tę wiadomość
-
serio PMS przed owulka PMS przed @, nudnosci przed owulka nudnosci przed@, płaczliwosc przed owulak płaczliwosc przed@
ja to mam chyba wszytskie objawy przez caly measiac ;d
Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Hej. Pisze z telefonu i nie. Będzie. Mnie. Kilka. Dni jestem . Szpitalu. 70 km od. Domu, coraz. Gorzej z nerkami. Mdleje z bólu módlcie. Się dziękuję
Będzie dobrze! Moja znajoma w trakcie ciąży trzy razy była w szpitalu z powodu nerek i urodziła śliczna zdrową córeczkę. Również pomodle się za Twoje i maleństwa zdrowie.
Dobrej nocy wszystkimsara_nar lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017