X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Melula Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej
    dziś przywitało mnie cudne słoneczko. Lubię takie poranki :)
    Misty, chłopaki jak dęby - to będą prawdziwi górale :)
    Alka, trzymam kciuki. Będzie dobrze!

Witam pozostałe foremki :)

sara_nar, Natka098, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, z rana :D U mnie niestety pochmurno, a miałam nadzieję na ładną pogodę bo chcemy dokończyć sprzątać działkę, a tu ciągle mokro, a to z nieba leci a to na ziemi mokro.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry kobietki :) Dziś i u mnie słoneczko świeci pięknie oby obyło się już bez deszczu..
    Misty ale chłopaczki super :) Gratuluję :)

sara_nar, Natka098, Misty87 lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i u mnie piękne słonko, a ja w pracy. Jutro z kolei jak będę cały dzień w domu to padać będzie. A muszę za ogródek się zabrać, bo warzywa , to mi na zimę urosną jak śnieg spadnie :P

Natka098, Misty87, Z. lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziesz miała rarytaski spod śniegu)

sara_nar lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane!

Alka! Dbaj o sobie i uważaj na zdrowie! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

Misty, zazdroszczę chłopaczków. Już są przystojni, a jak będą duzi to dopiero będą fajni!

Fidelisso, może udaj się do doktora? Tak ból pachwiny to może bc przepuklina, lepiej dmuchać na zimne.

Magdas, też raz tak miałam, ból w prawym boku i nawet wymioty, byłam pewna, że to wyrostek, a to jajnior był. Masakra!

U mnie słońce, jajniki nie bolą, śluz zniknął, chyba jednak nie będzie owulki.

Natka098, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do owuki chyba masz jeszcze czas, także nic straconego

• Złota Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    do owuki chyba masz jeszcze czas, także nic straconego

Pewnie tak, myślałam po prostu, że będzie szybko w tym cyklu zważywszy na wcześniejsze objawy, ale chyba zrezygnowała z pospiechu :)

Anutka, Natka098 lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :) dziekuje za cieple slowa! Zaczynam sie bardziej cieszyc,ze bede miala dwoch gorali :D
    Tylko przeraza mnie moja sterta ubranek dla dziewczynki haha :D
    Moj maz dumny jak paw, splodzil dwoch synow za jednym zamachem! Mowi,ze dziewczynka bedzie nastepna,a ubranek nie sprzedamy :)

Tak wlasnie mialam wczoraj pisac,ze wbijam z moimi chlopakami do klubu, bo poki co same peniski na watku :D
    Postanowilismy z mezem-Mateusz i Jakub :)

Alka jestem z Toba myslami bidulko! Wszystko bedzie ok! Ja wczoraj dostalam recepte na 20 dni na furaginum na te moje kolki nerkowe, bo z moczu faktycznie wyszedl maly problem. W nocy mnie zbudzil bol,tym razem druga nerka. Rozchodzilam...przestalo.

Magdas tez mialas niezle przeboje! Ale zeby jajnik tak bolal??? Masakra!

Poza tym przesylam buziaki dla kazdej z osobna :*

przedszkolanka:), Anutka, Fidelissa, Natka098, Melula, Z., sara_nar, Little Frog, Delia, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, nie wiem dlaczego, ale moja mama mi mówiła, że łatwiej jest wychować chłopca niż dziewczynkę :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula, wszyscy mi tak mowia, ze chlopak sobie w zyciu poradzi itp, a co my kobietki sobie nie radzimy ?? :D

Wiecie, ja chcialam miec corunie mamuni :) tak jak moja mama ma mnie :) ale moze nic straconego jeszcze :D zawsze chcialam miec 3 dzieci :)

Złota, Z., sara_nar, Little Frog, Delia, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Melula, wszyscy mi tak mowia, ze chlopak sobie w zyciu poradzi itp, a co my kobietki sobie nie radzimy ?? :D

Wiecie, ja chcialam miec corunie mamuni :) tak jak moja mama ma mnie :) ale moze nic straconego jeszcze :D zawsze chcialam miec 3 dzieci :)

Córunia mamuni? Ja byłam córunia tatunia, może dlatego, że byłam i jestem jedynaczką :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 09:58

Misty87, sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dwóch starszych braci. myślę, że to chodzi bardziej o te nadzieje, które wiąże się z córką, że dobra matka, że dobra żona, że dobra gospodyni, że dobra uczennica, a chłopcu wszystko wolno, bo to chłopiec :)

Misty87 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) wietam po nieprzespanej nocy..dzieki mojej kici ..lajza od 2 w nocy mnie co rusz budzila az do 6 nad ranem ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie wyspana, wieczorem oglądałam jakiś film o tsunami na Sri Lance i było o matce, która z mężem i córką wyjechali na pierwszy od narodzin córeczki urlop i której woda z ramion zabrała jedyne, 5 letnie dziecko.. Jakoś mi to siadło na psychice, bo mam w domu niespełna 5-letnią chrześnicę i wyobraziłam sobie co czuje ta matka. Masakra jakaś..
    Pół nocy się kręciłam czym obudziłam mego M, a że chyba coś erotycznego mu się śniło to mnie wykorzystał dwa razy i w końcu mogłam zasnąć :) Takie ekscesy to u mnie rzadkość, bo jak zasnę to mnie lepiej nie budzić :)

Tak, że humor mam dziś niezły :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 10:27

zizia_a, Z., Ania_84, sara_nar, Little Frog, Delia, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja corunia tatunia tez jestem,ale to z mama ten lepszy kontakt, jak przyjaciolki :)
    Mam starszego brata,ale on to w ogole inny haha :)

Uciekam do zajec! Buuuziaki

sara_nar lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam starszą siostrę i młodeszego brata. Ja ta środkowa i to nie siostra i nie brat, tylko ja jestem córunią tatunia. Miałam urodzić się cłopcem ... nie wyszło. Ale M. się śmieje, że naprawdę coś poszło nie tak, bo w domu to ja chcę nosić spodnie. Ostatnio kabel w antenie od zasilacza urwałam niechcący, to co, lutownica w dłoń i zrobione :)
    M. czasem mówi, że odbierammu jego męską robotę. Więc staram się już nie leźć do majsterkowania, co by M. nie poczuł się niemęsko.
    Wpadłam na imię dla chłopca : EDWARD, Edi, Edek, Edzio .... hehe a dziewczynka Bella jak podpaski :P

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wszystkim ..

Another jak nie urok to sraczka o.O

sara_nar, Another lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff byłam u gina bo kazał przyjechać po takiej akcji i wszystko ok nic złego się nie dzieje z jajnikiem jak tylko zacznie mnie kłuć mam wziąć nospe forte. Powiedział,że widać,że prawy jajcor ruszył bo wcześniej leniuchował więc może dlatego tak mnie złapało. Dobrze,że tam nic złego się nie dzieje

sara_nar, Z., Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas to dobra wiadomość, że nic się nie dzieje i jajnik ruszył.
    Swoją drogą tak się zastanawiam, gin. mówił ,że i naprawym jajniku jakby rósł pęcherzyk, ale przy tym moim PCO nie był pewien. Mam nawet zdjęcia. Tylko kompletnie nic na nich nie widzę. Tzn. wydaje mi się, że to to, ale czy rzeczywiście. Na jednym np. widzę szyjkę macicy otwartą ;)
    Mąż każe mi iść do szkoły medycznej na pielęgniarkę od października, dziennie. Mówi, że damy sobie radę finansowo, ale nie wiem. Jakbm miała pracę na umowę o pracę i zaciążyła, to bym się nie zastanawiała, a tak, to chyba daruję sobie.

Magdas lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
‹‹ 756 757 758 759 760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ