Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane!
Alka! Dbaj o sobie i uważaj na zdrowie! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!
Misty, zazdroszczę chłopaczków. Już są przystojni, a jak będą duzi to dopiero będą fajni!
Fidelisso, może udaj się do doktora? Tak ból pachwiny to może bc przepuklina, lepiej dmuchać na zimne.
Magdas, też raz tak miałam, ból w prawym boku i nawet wymioty, byłam pewna, że to wyrostek, a to jajnior był. Masakra!
U mnie słońce, jajniki nie bolą, śluz zniknął, chyba jednak nie będzie owulki.
Natka098, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam
dziekuje za cieple slowa! Zaczynam sie bardziej cieszyc,ze bede miala dwoch gorali
Tylko przeraza mnie moja sterta ubranek dla dziewczynki haha
Moj maz dumny jak paw, splodzil dwoch synow za jednym zamachem! Mowi,ze dziewczynka bedzie nastepna,a ubranek nie sprzedamy
Tak wlasnie mialam wczoraj pisac,ze wbijam z moimi chlopakami do klubu, bo poki co same peniski na watku
Postanowilismy z mezem-Mateusz i Jakub
Alka jestem z Toba myslami bidulko! Wszystko bedzie ok! Ja wczoraj dostalam recepte na 20 dni na furaginum na te moje kolki nerkowe, bo z moczu faktycznie wyszedl maly problem. W nocy mnie zbudzil bol,tym razem druga nerka. Rozchodzilam...przestalo.
Magdas tez mialas niezle przeboje! Ale zeby jajnik tak bolal??? Masakra!
Poza tym przesylam buziaki dla kazdej z osobna :*
przedszkolanka:), Anutka, Fidelissa, Natka098, Melula, Z., sara_nar, Little Frog, Delia, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Melula, wszyscy mi tak mowia, ze chlopak sobie w zyciu poradzi itp, a co my kobietki sobie nie radzimy ??
Wiecie, ja chcialam miec corunie mamunitak jak moja mama ma mnie
ale moze nic straconego jeszcze
zawsze chcialam miec 3 dzieci
Złota, Z., sara_nar, Little Frog, Delia, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Melula, wszyscy mi tak mowia, ze chlopak sobie w zyciu poradzi itp, a co my kobietki sobie nie radzimy ??
Wiecie, ja chcialam miec corunie mamunitak jak moja mama ma mnie
ale moze nic straconego jeszcze
zawsze chcialam miec 3 dzieci
Córunia mamuni? Ja byłam córunia tatunia, może dlatego, że byłam i jestem jedynaczkąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 09:58
Misty87, sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
wietam po nieprzespanej nocy..dzieki mojej kici ..lajza od 2 w nocy mnie co rusz budzila az do 6 nad ranem ;/
-
Ja też nie wyspana, wieczorem oglądałam jakiś film o tsunami na Sri Lance i było o matce, która z mężem i córką wyjechali na pierwszy od narodzin córeczki urlop i której woda z ramion zabrała jedyne, 5 letnie dziecko.. Jakoś mi to siadło na psychice, bo mam w domu niespełna 5-letnią chrześnicę i wyobraziłam sobie co czuje ta matka. Masakra jakaś..
Pół nocy się kręciłam czym obudziłam mego M, a że chyba coś erotycznego mu się śniło to mnie wykorzystał dwa razy i w końcu mogłam zasnąćTakie ekscesy to u mnie rzadkość, bo jak zasnę to mnie lepiej nie budzić
Tak, że humor mam dziś niezły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 10:27
zizia_a, Z., Ania_84, sara_nar, Little Frog, Delia, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja mam starszą siostrę i młodeszego brata. Ja ta środkowa i to nie siostra i nie brat, tylko ja jestem córunią tatunia. Miałam urodzić się cłopcem ... nie wyszło. Ale M. się śmieje, że naprawdę coś poszło nie tak, bo w domu to ja chcę nosić spodnie. Ostatnio kabel w antenie od zasilacza urwałam niechcący, to co, lutownica w dłoń i zrobione
M. czasem mówi, że odbierammu jego męską robotę. Więc staram się już nie leźć do majsterkowania, co by M. nie poczuł się niemęsko.
Wpadłam na imię dla chłopca : EDWARD, Edi, Edek, Edzio .... hehe a dziewczynka Bella jak podpaski -
nick nieaktualny
-
uff byłam u gina bo kazał przyjechać po takiej akcji i wszystko ok nic złego się nie dzieje z jajnikiem jak tylko zacznie mnie kłuć mam wziąć nospe forte. Powiedział,że widać,że prawy jajcor ruszył bo wcześniej leniuchował więc może dlatego tak mnie złapało. Dobrze,że tam nic złego się nie dzieje
sara_nar, Z., Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas to dobra wiadomość, że nic się nie dzieje i jajnik ruszył.
Swoją drogą tak się zastanawiam, gin. mówił ,że i naprawym jajniku jakby rósł pęcherzyk, ale przy tym moim PCO nie był pewien. Mam nawet zdjęcia. Tylko kompletnie nic na nich nie widzę. Tzn. wydaje mi się, że to to, ale czy rzeczywiście. Na jednym np. widzę szyjkę macicy otwartą
Mąż każe mi iść do szkoły medycznej na pielęgniarkę od października, dziennie. Mówi, że damy sobie radę finansowo, ale nie wiem. Jakbm miała pracę na umowę o pracę i zaciążyła, to bym się nie zastanawiała, a tak, to chyba daruję sobie.Magdas lubi tę wiadomość