Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
sara_nar wrote:Magdas to dobra wiadomość, że nic się nie dzieje i jajnik ruszył.
Swoją drogą tak się zastanawiam, gin. mówił ,że i naprawym jajniku jakby rósł pęcherzyk, ale przy tym moim PCO nie był pewien. Mam nawet zdjęcia. Tylko kompletnie nic na nich nie widzę. Tzn. wydaje mi się, że to to, ale czy rzeczywiście. Na jednym np. widzę szyjkę macicy otwartą
Mąż każe mi iść do szkoły medycznej na pielęgniarkę od października, dziennie. Mówi, że damy sobie radę finansowo, ale nie wiem. Jakbm miała pracę na umowę o pracę i zaciążyła, to bym się nie zastanawiała, a tak, to chyba daruję sobie.
ja z usg też nigdy nic nie widzęa w trakcie gin mi pokazuje wszystko palcem na monitorze
Fidelissa kciukamW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Gin stwierdził,że my kobiety mamy przerąbane bo albo jajniki nas bolą albo @ mamy w ciąży nam najpierw niedobrze, potem ciężko, potem musimy urodzić a facet co chwila przyjemności
ale się uśmiałam
XxMoniaXx, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:Magdas no to może coś faktycznie tam sie robi
zaczynają pracować
a ty jesteś stymulowana Clo czy jak ?narazie tak na rozruch potem po @ już tak na poważnie jak to gin ujął
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Fidelissa wrote:Na 13.30 mam byc w szpitalu. Trzymajcie kciuki zeby było wszystko dobrze.
Magda to super ze wsio ok
ja chyba jutro ide do gina.. bo mam takiego co jak przyjde to przyjume wiec nie trzbea sie zapisywac wa przynajmenij ma usg w gabinecie
chce zobaczyc ze wszytsko jest o i wtedy wyluzuje sobie ..bo od 3 miesiecy nie mialm usg i sie martwie czy zadnych torbieli nie ma.. -
Ania_84 wrote:Trzymam kciuki
Magda to super ze wsio ok
ja chyba jutro ide do gina.. bo mam takiego co jak przyjde to przyjume wiec nie trzbea sie zapisywac wa przynajmenij ma usg w gabinecie
chce zobaczyc ze wszytsko jest o i wtedy wyluzuje sobie ..bo od 3 miesiecy nie mialm usg i sie martwie czy zadnych torbieli nie ma..
no mnie też gin wziął dziś tak na przypał tzn między kobietkami powiedział,że pilny przypadek i jużAnia_84, sara_nar lubią tę wiadomość
wiecie co wczesniej nie mialam zadnych usg i bylam spokojniejsza ..nie myslalam o zadnych torbielach, ciazach pozamacicznych itp itd.. a teraz niemam 3 miesiace usg i juz glupoty wymyslam
po prostu ie martwie .. okrs mialam inny, cycki mnie bola a raczej kluja i niemieszcza w cyckonoszu , jajniki nic ni ebola.. i teraz to glupie dretwienie kolo pachwiny tylko nizej na wysokosci drugiej dziury
i juz mi sie jakies glupie skojarzenia paletaja w glowie z emoze cos nie peklo .. i co durgi dzien mam ble miesiaczkowe a jestem w 12 dc ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 12:21
-
Ania_84 wrote:wiecie co wczesniej nie mialam zadnych usg i bylam spokojniejsza ..nie myslalam o zadnych torbielach, ciazach pozamacicznych itp itd.. a teraz niemam 3 miesiace usg i juz glupoty wymyslam
po prostu ie martwie .. okrs mialam inny, cycki mnie bola a raczej kluja i niemieszcza w cyckonoszu , jajniki nic ni ebola.. i teraz to glupie dretwienie kolo pachwiny tylko nizej na wysokosci drugiej dziury
i juz mi sie jakies glupie skojarzenia paletaja w glowie z emoze cos nie peklo .. i co durgi dzien mam ble miesiaczkowe a jestem w 12 dc ;/
No to bez kitu idź do gina to się uspokoiszmoże taki dziwny cykl Ci się przypałetał
Ania_84 lubi tę wiadomość
ja po wynikach męza za 2 tyg oczywiście sie poprawią bo nie ma innej opcji
ide do gin... zasugeruje jej stymulacje i tak myśle duzo o tej luteinie co niektóre biorą po owulce i sie udaje... jakoś tak troche licze a to ale sie boje ze ten zestaw zas coś poprzestawia. Ale juz bardziej chyba nie da sie poprzestawiać
ale z drugiej strony boje sie że lutką tak jakby podtrzymam na siłe zły plemnik i będzie chory dzidziuś... co myślicie ? -
MOnia powiem tak.. .. jesli ma sie stracic ciaze to nawet lutka w takich dawkach jakies sa teraz podawane nie pomoze ..
zazwyczaj na podtrzymanie daja konska dawke lutki i dupka -
Ania_84 wrote:wiecie co wczesniej nie mialam zadnych usg i bylam spokojniejsza ..nie myslalam o zadnych torbielach, ciazach pozamacicznych itp itd.. a teraz niemam 3 miesiace usg i juz glupoty wymyslam
i juz mi sie jakies glupie skojarzenia paletaja w glowie z emoze cos nie peklo .. i co durgi dzien mam ble miesiaczkowe a jestem w 12 dc ;/
Aniu, a zrobiłaś test? Może to nie był typowy okres właśnie dlatego, że jest fasolka. Sprawdzałaś to?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Magdas wrote:No to bez kitu idź do gina to się uspokoisz
może taki dziwny cykl Ci się przypałetał
-
Złota wrote:Aniu, a zrobiłaś test? Może to nie był typowy okres właśnie dlatego, że jest fasolka. Sprawdzałaś to?
-
XxMoniaXx wrote:ja po wynikach męza za 2 tyg oczywiście sie poprawią bo nie ma innej opcji
ide do gin... zasugeruje jej stymulacje i tak myśle duzo o tej luteinie co niektóre biorą po owulce i sie udaje... jakoś tak troche licze a to ale sie boje ze ten zestaw zas coś poprzestawia. Ale juz bardziej chyba nie da sie poprzestawiać
ale z drugiej strony boje sie że lutką tak jakby podtrzymam na siłe zły plemnik i będzie chory dzidziuś... co myślicie ?
Chory dzidziuś może być i ze zdrowego plemnika, wystarczy, ze coś się źle podzieli. Jak będzie słaby plemnik, to nie doleci. Tak mi się wydaje. -
luteina wspomaga endometrium.. i ulatwia zagniezdzanie
ale co do podtrzymania ciazy nie jest nigdzie wykazane ze podtrzymuje.. musza byc konskie dwaki .. i jak cos to dostaje sie progesteron w zastrzykachXxMoniaXx lubi tę wiadomość