Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota a może do tego Clo dodatkowo o wspomagacz dodać dzięgiel chiński czyli dong quai ja brałam i urósł pęcherzyk 20mm, więc działa. Nie pamiętam czy tu, ale któraś z dziewczyn tak brała gin zalecił. Dong to fitoestrogeny. Mój gin o dongu nie słyszał, ale myślę, że biorąc zalecaną dzienną dawkę nic się nie stanie a może pomóc.
-
sara_nar wrote:Złota a może do tego Clo dodatkowo o wspomagacz dodać dzięgiel chiński czyli dong quai ja brałam i urósł pęcherzyk 20mm, więc działa. Nie pamiętam czy tu, ale któraś z dziewczyn tak brała gin zalecił. Dong to fitoestrogeny. Mój gin o dongu nie słyszał, ale myślę, że biorąc zalecaną dzienną dawkę nic się nie stanie a może pomóc.
Dzięki. Nie słyszałam o czymś takim jak dzięgiel chiński. Gdzie to się kupuje?
Mi na CLO pęcherzyki urosły, więc działa. Biorę tak dużo różnych rzeczy, że nie wiem, czy będzie chciał mi coś dokładać, czy raczej dietka wejdzie w ruch. -
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:dalej mamy czwóreczkę póki co ładnie się dzielą i są klasy A..
Tak strasznie się o nie martwię żeby przetrwały...
będzie dobrzemartusia1986 lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Mi powiedział, ze zwiększyć zawsze zdąży, a teraz jak trzy miesiące kurujemy męża, to się chce zająć hodowaniem endo do większej dawki CLO.
A jak słabe masz endo?
Ja potrafiłam w II fazie mieć 5 mm."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
martusia1986 wrote:dalej mamy czwóreczkę póki co ładnie się dzielą i są klasy A..
Tak strasznie się o nie martwię żeby przetrwały...na 100%
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
http://www.doz.pl/apteka/p53452-Dong_Quai_520_mg_kapsulki_100_szt
Ja mam ten. Hehe widzę, że nie ma go chwilowo w magazynie. Widać jest zapotrzebowanie na niegoBrałam go dzień po ustaniu krwawienia, do owulacji. 4tabl dziennie popijając mlekiem. Na ovu jest oddzielny wątek o dongu, zapraszam do lektury
Są też w ovushopie do kupienia. Nawet taniej niż w dozie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 14:24
-
sara_nar wrote:http://www.doz.pl/apteka/p53452-Dong_Quai_520_mg_kapsulki_100_szt
Ja mam ten. Hehe widzę, że nie ma go chwilowo w magazynie. Widać jest zapotrzebowanie na niegoBrałam go dzień po ustaniu krwawienia, do owulacji. 4tabl dziennie popijając mlekiem. Na ovu jest oddzielny wątek o dongu, zapraszam do lektury
Są też w ovushopie do kupienia. Nawet taniej niż w dozie.
A czemu popijałaś mlekiem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny