Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm Monia mam te same rozkminy co Ty :)tylko,że najpierw trzeba wogle u mnie do owulki doprowadzić ale wiem już,że w każdym cyklu będę miała clo + dupka + ew coś na pęknięcie zobczymy co z tego wyniknieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:hmm Monia mam te same rozkminy co Ty :)tylko,że najpierw trzeba wogle u mnie do owulki doprowadzić ale wiem już,że w każdym cyklu będę miała clo + dupka + ew coś na pęknięcie zobczymy co z tego wyniknie
Magdaś napewno sie uda
moja ginka powiedziała, że ładnie działa na pećherzyki i panie po tym zachodząWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 12:39
-
XxMoniaXx wrote:Ale myślicie, że to miałoby jakiś sens ? no w końcu jak sie nie spróbuje to sie nie wie. A naprawde sie spotkałam tu dosyć z kilkoma przykładami, że nic i nic a ginek kazał brać lutke po owulce i ciach sie udało hhmmmm
Kochana, ja biorę luteinę od 14 miesięcy i nic, więc to chyba nie do końca sama luteina pomaga. -
XxMoniaXx wrote:jak ja bym chciała już być stymulowana
Magdaś napewno sie uda
moja ginka powiedziała, że ładnie działa na pećherzyki i panie po tym zachodząja mam dowody co jestem u gina to jakaś kobitka w ciąży przychodzi i gin mi mówi o to dowody,że na clo się zachodzi w ciążę
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Mi juzkilku ginekologow powiedzialo ze luteina i dupek to trocha jak srodek placebo
i szczerze mowiac ku temu sie przychylam..bo jk np dupekr ktory niby ma pomoc.. w ulotce jest napisane ze kobiety w ciazy nie powinny go brac ..
-
Ania_84 wrote:Mi juzkilku ginekologow powiedzialo ze luteina i dupek to trocha jak srodek placebo
i szczerze mowiac ku temu sie przychylam..bo jk np dupekr ktory niby ma pomoc.. w ulotce jest napisane ze kobiety w ciazy nie powinny go brac ..
nie odbieraj mi wiary w dupkaAnia_84 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Lena87 wrote:Cześć Wszystkim ..
Another jak nie urok to sraczka
Fidelissa wrote:Na 13.30 mam byc w szpitalu. Trzymajcie kciuki zeby było wszystko dobrze.
Złota wrote:Clo bralam 2 cykle. Przy pierwszym był brak reakcji, przy drugim owulacja. Brałam lutkę, okres się spóźnił, ale przyszedł.Bo jak nie to niech się skurczybyki boją...
Złota, a przy drugim cyklu gin podniósł Ci dawkę? Mi podniósł z 1 na 2 tabl.
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Magdas wrote:no ale niby dupek pomaga we wzroście endometrium i wpływa na ściany macicy
nie odbieraj mi wiary w dupka
chodzi o to ze nie jest to cudowny lek na podtrzymanie ciazy -
Ania_84 wrote:owszem na endometrium dziala
chodzi o to ze nie jest to cudowny lek na podtrzymanie ciazyW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Another wrote:U mnie pierwszy cykl z clo też nie dał efektu. Mam nadzieję, że w drugim jajniki zaskoczą i skumają o co właścicielce chodzi
Bo jak nie to niech się skurczybyki boją...
Złota, a przy drugim cyklu gin podniósł Ci dawkę? Mi podniósł z 1 na 2 tabl.
Nie, przy drugim cyklu został przy normalnej dawce, bo ja mam bardzo cienkie endometrium, a CLO je po prostu pożera. Przy zwiększonej dawce może byłoby więcej pęcherzyków, ale szans na zagnieżdżenie - nie. -
Złota a pilas winko, migdaly ? itp itd na endometrium..a dwa skoro masz male edno ..to moze by ci podali jakis estrofem . czy jak to sie zwie
-
Złota wrote:Nie, przy drugim cyklu został przy normalnej dawce, bo ja mam bardzo cienkie endometrium, a CLO je po prostu pożera. Przy zwiększonej dawce może byłoby więcej pęcherzyków, ale szans na zagnieżdżenie - nie."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Ja endo też mam słabe, a mimo to podniósł mi dawkę do 2. Ciekawe co z tego będzie
Mi powiedział, ze zwiększyć zawsze zdąży, a teraz jak trzy miesiące kurujemy męża, to się chce zająć hodowaniem endo do większej dawki CLO.
A jak słabe masz endo?
Ja potrafiłam w II fazie mieć 5 mm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 13:14
-
Ania_84 wrote:Złota a pilas winko, migdaly ? itp itd na endometrium..a dwa skoro masz male edno ..to moze by ci podali jakis estrofem . czy jak to sie zwie
Będę teraz mieć zmienioną dietę na endo właśnie. 19 maja mam wizytę w tej sprawie.Ania_84 lubi tę wiadomość