Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Dla mnie dong zajeżdża jakby papryką .... nie wiem czym, ale jest feeeeeee.
Jak myślicie doprawić dziśz Conceive + czy lepiej bez wspomagaczy ?
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Głowa do góry
jak przyszła to i pójdzie sobie
Głowa do góry.
Właśnie umówiłam się z mężulkiem na pizze po pracy.
Melula chyba w sobotę skoczę na bazar kupić mleko takie od gospodarza i ukwaszę.
Ale cisza dziś. Masakra.Umrę zaraz z nudów, dobrze, że w tv komedia małżeńska leci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 17:12
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
Hehe nieeee no nie mówcię, że u Meluli też chłop rośnie.
Właśnie się dowiedziałam, że siostra dobrej koleżanki urodziła córeczkę. Ma 41 lat. We wróżbie z obrączki wychodził jej chłopiec i dziewczynka. Syna ma prawie dorosłego i teraz córkaAnutka, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Hehe nieeee no nie mówcię, że u Meluli też chłop rośnie.
Właśnie się dowiedziałam, że siostra dobrej koleżanki urodziła córeczkę. Ma 41 lat. We wróżbie z obrączki wychodził jej chłopiec i dziewczynka. Syna ma prawie dorosłego i teraz córka -
sara_nar wrote:Dla mnie dong zajeżdża jakby papryką .... nie wiem czym, ale jest feeeeeee.
Jak myślicie doprawić dziśz Conceive + czy lepiej bez wspomagaczy ?
Gdzies tu czytałam że jak ma się swój poślizg to lepiej odpuścić sobie te dodatkowe plyny bo coś tam może zapchac i jest odwrotny skutek do zamierzonego że plemnikom ciężej dojść do celu. Nie wiem ile w tym prawdy i co się zapycha ale wolałam sobie darowaćale serducho nie zaszkodzi
sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Anutka wrote:Jak to sie wrozy i kto to robi ???
Ja słyszałam o takiej zabawie na "andrzejki" że wiesza się obraczke na nitce i ktos trzyma ci ja nad otwartą dlonia. Jak zacznie kręcić kółka to dziewucha jak zacznie sie bujac w przod i w tyl to chłopak. . Coś takiego byłoale dla mnie to taka sama zabawa jak zrywanie zielska na łące i pytanie czy wyjdzie kogucik czy kurka haha
Anutka, Natka098, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
;)ja z moim m. kiedyś chcieliśmy odwiedzić wróżkę, ale jak na razie to się boję. kuszące, ale co jeśli powie coś przykrego?
a z drugiej strony może taka wróżka lepsza by była od niejednego ginka, więcej otuchy by dała i wtedy może by zaskoczyło -
nick nieaktualny